bugün
- ofisteki kadınların yazın dekolte işini abartması17
- kızlar çaylak yapılmasın kampanyası10
- sözlükte güzel ve eğlenceli kızların çaylak olması9
- dekolteye bakar mısınız5
- gelecek partisi'nin kapanması11
- üşüyen erkek10
- yaz yavaştan bitiyor eylül geliyor 20264
- çocuklarin ve ergenlerin manifest aşkı8
- güzel kızların çaylaklığını merici çeksin2
- japonya20
- 5 ağustos 2026 fenerbahçe sturm graz maçı3
- asla yapmam denilen şeyler6
- sözlük yazarlarının kombinleri4
- ketçap aromalı ruffles5
- vergi iadesi doldurmak2
- sağa sinyal verip sola dönmek7
- hiç durmayan rüzgarın anlamı2
- mal varlıklarınız nelerdir5
- vergicilerin kıl olduğu mal beyanı2
- battal gazi5
- selçuk bayraktar'ın siyasete atılması7
- en iyi simit hangi şehirdedir23
- ahmet davutoğlu6
- arkadaşlar görüşürüz ben gidiyom2
- stackoverflow da geçen saatler2
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin14
- gürcistan25
- ctrlx22
- ağlamamak için kendini tutmak12
- klima çarpması4
- kırgızistan8
- sabahın köründe entry giren işsizler3
- domdomusa'nın haksız yere çaylaklanması7
- silah çekildiği zaman patlar3
- kuran da namaz yok21
- hewal ebo18
- prensesler gibi uyanmak3
- aslan gibi adam2
- geceniz nasıl geçiyor7
- günaydın sözlük uyanın artık2
- aslında hayatta yapayalnız olmamız8
- latin atasözleri6
- çin8
- lahmacunu elle yiyen kız14
- geceye bir şarkı bırak17
- ilgi isteyen kız16
- sözlük yazarlarının çocukları olsa ne yaparlardı6
- 30 temmuz 2026 cem küçük'ün gözaltına alınması8
- sözlüğün aniden sessizleşmesi5
- sabaha bir şiir bırak2
survivor'un 1979'da çıkardığı albümdür. albümde yer alan şarkılar:
1. Somewhere in America
2. Can't Getcha Offa My Mind
3. Let It Be Now
4. As Soon As Love Finds Me
5. Youngblood
6. Love Has Got Me
7. Whole Town's Talkin'
8. 20 20
9. Freelance
10. Nothing Can Shake Me
11. Whatever It Takes
1. Somewhere in America
2. Can't Getcha Offa My Mind
3. Let It Be Now
4. As Soon As Love Finds Me
5. Youngblood
6. Love Has Got Me
7. Whole Town's Talkin'
8. 20 20
9. Freelance
10. Nothing Can Shake Me
11. Whatever It Takes
ıssız adaya düşsem yanıma alacağım tek şey acun ılıcalı'dır.
Nasıl olsa o adadan beni kurtarır, 3-5 kuruşa programlarında maymunluk yaptırır.
işte ben survivordan bunu öğrendim.
Nasıl olsa o adadan beni kurtarır, 3-5 kuruşa programlarında maymunluk yaptırır.
işte ben survivordan bunu öğrendim.
bu sene yayınlanmazsa bir ilk olacak yarışma.
70'li yıllarda ilk arketipi; norveç te yayınlanmıştır; daha sonra tüm dünyaya yayılmıştır.
an itibariyle olası yarışmacı takımlar;
(bkz: türkiye-fransa)
(bkz: türkiye-fransa)
acun'un bomba programı. olsa da izlesek.
bir zamanlar, hatta çoğu zamana damgasını vurmuş bir acun ılıcalı klasiği. kavgalar vs. nihat doğan gibi medyanın öne çıkmış simalarıyla reyting toplamayı başarmış bir yapımdır.
o ses türkiye bu gece biteceğine göre, başlamasına çok az kalmış yarışmadır.
yine iğrenç fenomenler balon köpüğü ünlüler çıkaracak yapmacık yarışma.
hala sıçtıktan sonra götlerini neyle sildiklerini merak ettiğim yarışmacıların olduğu program.
başvurumun kabul edildiği ve mülakata çağrıldığım yarışma.mülakat hakkında bilgisi olan varsa bi yardım ediverirse sevinirim.
esas survivor ı ayda aldığı 800 lirayla 5 kişiyi geçindirirken yaşayan halkımın sanki kendilerininkinden daha zormuş gibi ekrana kilitlenerek pür dikkat izlediği program..
insan kendine bile bile eziyet eder mi diye düşündüren program.
kafası çalışmayan insanların bir de taraf tuttuğu sikindirik yarışmaya benzer boktan bir şey.
sanane amk. kim kazanırsa kazansın sana ne oluyor demek gerekir bu insanlara. üzerine gerizekalı gibi para verip mesaj atarak
birilerini destekleyenler vardır. hay ben sizin beyninizi...
sanane amk. kim kazanırsa kazansın sana ne oluyor demek gerekir bu insanlara. üzerine gerizekalı gibi para verip mesaj atarak
birilerini destekleyenler vardır. hay ben sizin beyninizi...
tuhaf bir yarışma. ilk defa bir bölümünü baştan sona izledim. anlayamadığım şey şu. bu insanlar oraya giderken adada yaşayacaklarını bilmiyorlar mı? yemek sorunu, yatak sorunu olacağını falan. bu ne triptir, bu ne kapristir böyle? tatil köyüne götürüyoruz diye kandırıyorlar mı bu insancıkları acaba? bir de tamam bikinini giy, denize gir, keyfini yap. sonuçta o harika denize girilir de... sonrasında üstüne bir şeyler giysene. yani bikiniyle dolaşacaksınız diye imza mı attırıyorlar size? amaç ne burada? her şeyin bir yeri olur arkadaş. neyse daha da seyretmem.
hatunların bikinileri ile boy gösterdikleri yarışma.
elli dakikalık programa 90 dakika reklam alabilen dandik yarışma programı.
artık eski popülaritesi kalmamış kişileri bir araya toplayarak, atraksiyon olayına girerler de reyting tavana vurur mantıgı ile hazırlanmış program. Örneğin, popülaritesi kalmayınca orasına burasına saksı yerleştiren, hayranlarına örnek olan sanatcı kişilik Doğuş, adada saksı bulamazsa neler yapar, bu da survivor da izlenme rekorları kırar.
an ihtibariyle çok iyi ürün yerleştirme yapan yarışma programı.
yvsklığı can bulmuş halidir. ne hayatta kalaması ulan. güney doğuda savaşın hayatta kalmayı görün amcklar.
doğru mudur bilmiyorum da an itibariyle ,acun ılıcalının derbi sebebiyle normal yayını değilde çocuk versiyonunu yayınladığı yarışma. acun sen az çakal değilsin.
"hiç izlemeye tenezzül etmiyorum bu yarışma'yı bu gün dek geldim tam oylama yapılırken isim'leri yazarken yarışmacıların kullandığı kalem af ola ama zenci penisine benziyor'du.
sıkan programdır. izlenmeye değmiyor.
"öyle belgesel izlerim, cumhuriyet okurum" triplerinde bi adam değilim ama samimiyetle söylüyorum sörvayvırdaki ünlülerin çoğunu tanımıyorum. geçen bi bakayım dedim, zira iki seçeneğim vardı ya kendimi sikicektim sıkıntıdan ya da sörvayvırı izleyecektim- ulan doğuşla mustafa topaloğlundan başkasını tanımıyorum. bi de feridun düzağaç vardı orda işte, düşün yani o derece yabancıyım amk!
hani baksan, gönüllüler sanki ünlülerden daha çok tanıdık geldi lan.
bi de survivorun doğru yazılışını bulamadım baya ha. gidip sörvayvır diye başlık açacam, başkaları mağdur olmasın.
hani baksan, gönüllüler sanki ünlülerden daha çok tanıdık geldi lan.
bi de survivorun doğru yazılışını bulamadım baya ha. gidip sörvayvır diye başlık açacam, başkaları mağdur olmasın.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar