bugün

Başlıyor sonunda oh be.
evet yine bir kitle uyutulacak.
izlemiyordum. bu sende bir fark olmadı. acunu komple sevmem kanalını da öyle ...
kısmetse olur dan farkı olmayan program.
çok açık ve net söylüyorum; bunu ve öncekileri izleyenler katıksız gerizekalı'dır. maldır. beyinsizdir. boş kafalıdır.
Gönüllülerin ünlülerden daha ünlü olduğu, gereksiz ve kurmaca yarışmadır.
yine bir klasiği yaşatıp eskimiş ve unutulmuş bir dizi ünlüye yer veren program.
2 saat kaldı yarışmaya, bu sene çok heyecanlı olacak.
Bizim milletin uyku programı gelmiş gene. Hadi gözünüz aydın. Evet.
reytingleri yine zirve yapacak olan yarışma programı. kadro gerçekten etkileyici görünüyor. yarışma şartları biraz daha zorlaşmış gibi. görüp izleyeceğiz.
görsel
Bayrampaşalı eleman uğurlanırken gangsta's paradise çalarak güldürmüştür.
geçen sene kısmetse olurda sevgilisi ile tartışırken kıza "get over here" diye bağıran çocuk da burada. o kavgadaki tavrı ile gönlümü kazanmıştı ben onu tutuyom.
Şu andan itibaren başlamıştır. Şimdiden birbirlerini gıcık ettiler. Gözüme ilk çarpan kısmetse olurdan buraya gelen arkadaş. Ne alaka dedirtti. Bakalım neler olacak.
Daha ilk günün de "ülkede x olurken bunu izleyenler var" diyenlerin damladığı yarışma.

Bir bitmediler amk lan tamam senin gibi bizde tbmm tv izlicez, sadece ajansları takip edeceğiz hadi sen git.
Himmm berna ozturk un yuzu de makyajsız pek solukmuş.
hani serkay, efecan, nagihan semih falan yok...
Her gün sözlüğe başlığını acmayın da ne yapıyorsanız yapın dedirten boktan yarışma(!)
Soylemezsem olmaz ilhan mansiz da yakisikliligindan hiçbir şey kaybetmemiş hani.
acun eleman bulamamaktan, sabriye adı altında bir kadınımsıyı bize kaktırmaya çalıştığı yarışma.
Bu ilhani da bir tasiyamadilar heh.
Şu eser kazanmasın ya başlayacak yarı türkce yarı ingilizce konuşmaya tip tip hareketler. Sevmedim bu herifi ben. inşallah ilk elenen sen olursun eser.
Çılgın sedat da ne iyi adammış valla.
Bu Furkan da pek narin çıktı dakika bir ne oldu buna. Peheey.
çok iyi bir aile babası olan çılgın sedatın kazanmasını istediğim yarışma. şöyle göz ucuyla bir baktım alımlı çekici güzel bir kız göremedim. nerede ezgi avcılar almedia abaziler merveler.
© copyright 2005 - 2026