bugün
- bilmeyen birine ulu sözlüğü tek cümle ile anlat6
- 30 yaşına gelince erkeklerin patates olması11
- mansur yavaş9
- hristiyan düşüncesinin yönettiği dünya3
- en son neye çok üzüldünüz12
- kafayı yememek için ne yapıyorsunuz9
- 40 yaşına gelince kadınların kartlaşması7
- gocu32
- arkadaşlar ben ayrılmak istiyorum3
- true yaşıyor mu6
- kendinizi on yıl sonra nerede görüyorsunuz2
- israil seviciliği5
- islam yekpare biçimde doğru mu sahiden2
- nuh ve ibrahimle yapılan antlaşma6
- mamudo gurban niye doğdun9
- yehova şahitleri5
- feministlerin cevaplayamadığı soru7
- allah ı görmek3
- başkent istanbul olsun11
- tablet mi pc mi telefon mu4
- ibrahim'in allah'ı elestirmesi4
- her şeyin çözümü var demek4
- normal keki ıslak keke çevirme tekniği10
- kadının en güzel olduğu yaş3
- 34 yaşına kadar eline erkek eli değmemiş erkek2
- ak parti2
- yahudilerin mesih seviciliği3
- true nickli yazar23
- tai'nin mutfağına konuk olmak8
- cem yılmaza gülenler sözlük2
- queen ravennanın cinleri5
- yan tuvalette sesli osurarak sıçan insan2
- inci sözlük4
- hiçbir şeyi bilmeden hayvan gibi yasamak3
- kürtlerin aslında iyi olduğu gerçeği4
- mansur yavaş'ın chp den ayrılması6
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği38
- türklerin tartışma kültürü2
- göksel in memeleri3
- nasıl nude istenir4
- eskiyen gocuğu çöpe atmak2
- piyasanın en ağır sigarası4
- amedspor6
- istanbul3
- truelaşmak5
- dün gece sözlükte yaşanan akıl almaz olay9
- bekarlığın avantajları4
- uludağ sözlük premium hesabı3
- uçakta sözlüğe girmek2
- vay vay vay queen ravenna abla hoşgeldin6
ne ayaksın sen? diye sormak istediğim çakma şarkıcı. sen kuşu kalkmaz diye şarkı yap, sonra çık kingodisco da saçmala. de get.
yakışıklı kadın.*
nice kuşları kaldırdığı her halinden belli olan kadın.
kıllı elma sözüm sana; bu entry'yi canlı yayında okumazsan topsun olm.
kıllı elma sözüm sana; bu entry'yi canlı yayında okumazsan topsun olm.
çok iticidir.
(bkz: ne ayak bu sultana)
çıkarıp masaya koymuştur.
kendisi hakkındaki yorumlara inanmayan itici, sıradan, berbat insan.
olur ya kendisi girer de okur, inanamaz. inanacağı bir dille anlatınız.
olur ya kendisi girer de okur, inanamaz. inanacağı bir dille anlatınız.
(bkz: hastasıyım)
evlat olsa sevilmeyecek deriz ya, o bu işte.
söylediğinin şarkı olduğunu zanneden gariban ablamız.
"allahtan single çıkartmış yoksa 12 parçalık bir albümün mağazalarda çalmasına dayanamazdım" diye derin bir iç geçirmeme sebep olmuş eklem bacaklı.
bildiğin saten pijama takımıyla çıkmış disko kralına bence. valla öyle lan.
azizayla düeti olan taklaya geldin adında şarkısı vardır. bir tek o şarkısını bilirim.
sultanayı severiz dansözlerinden ötürü.
(bkz: zorlama isimler)
kibirinden insanı oturduğu yerde sinir eden, günde 3 öğün dövsen sıkılmayacağın kadındır. deneysel çalışması da dinlediğim kadarıyla baya başarısız ve kalitesiz olmuştur. özellikle naught girl'in başındaki "i love to love you baby" bölümünü "aah yaktı yaktı beni" şeklinde değiştirdiği bölümünün Ferhat Güzel'in " begüm begüm huu suçu kendine at..." versiyonundan kalite olarak en ufak bir farklılık göstermemektedir.
daha önce hiç duymadığım için ufak bir araştırma yaptığım, asıl adının songül aktürk olduğunu, 1968 doğumlu olduğunu ve dolayısıyla halini tavrını menopoza bağlayabileceğimizi anladığım, kayseri doğumlu olduğunu ve kuşu kalkmaz diye bir şarkısı olduğunu öğrendiğim kadın.
son çıkardığı single'ında zerre kadar çalışma yoktur. 3-5 şarkı birleştirilmiş ve single diye ortaya atılmıştır. O şarkıların orjinalleri daha güzeldir. O şarkıyı oluşturmasındaki amacının "insanların eğlenmesi, dans etmesi" olduğunu söylesede şarkıyı dinlerken ayıpladığım kişidir.
zerda'nın benimle yatmak yürek ister lafını akla getiren kadın. harbi yürek ister lan.
bir kuru üzüm çeşidi. an itibarı fiyatı 2650$ mt olarak geçilmiştir. * no9 no10 diye çeşitler vardır. türkiyeden nerdeyse bütün dünyaya ihraç edilir.
facebook hayran sayfasında yazdığı yazıya anlamsızca haykırdım. işte yazı:
"Sevgili arkadaslar sayfama yazdiginiz guzel yorumlariniz icin tesekkur ederim! Senelerdir aldigim onca elestiri ve anlasilmamisligin ardindan ne kadar iyi geldigini anlatamam. Yakinda yeni calismalari begeninize sunmak dilegiyle... Sizi seviyorum!"
o kadar kalitesiz müzik yapan bir insan ki açıp dinleyenle tüm ilişkimi keserim o derece. atiyeyle falan düeti varmış. türk pop müzisyen mantığı işte**. keişan'ın maafakızanlar parçasında da dediği gibi "sultana'nın ilham perisi orkid kadar kanatlı.".
"Sevgili arkadaslar sayfama yazdiginiz guzel yorumlariniz icin tesekkur ederim! Senelerdir aldigim onca elestiri ve anlasilmamisligin ardindan ne kadar iyi geldigini anlatamam. Yakinda yeni calismalari begeninize sunmak dilegiyle... Sizi seviyorum!"
o kadar kalitesiz müzik yapan bir insan ki açıp dinleyenle tüm ilişkimi keserim o derece. atiyeyle falan düeti varmış. türk pop müzisyen mantığı işte**. keişan'ın maafakızanlar parçasında da dediği gibi "sultana'nın ilham perisi orkid kadar kanatlı.".
"fine swiss watch" sloganına sahip bir saat markası. since 1937 imiş bi de.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar