bugün
- metro ve toplu taşımada kitap okumak10
- 7 aralık 2024 beşiktaş fenerbahçe maçı10
- sevgili bulamayan erkeklere tavsiyeler23
- türk milletinin suskunlugunun sebebi27
- sevgili olmadığı herife aşkım diye hitap eden kız9
- arkadaşlar kombinim nasıl18
- 1 senede ne değişebilir12
- acun ılıcalı9
- kadınların kibar ve fedakar erkek sevmeme nedeni14
- yetkililer maaş alıyor mu9
- true'nun yetkili olması22
- sözlüğe yön veren 3 yazar16
- iremga32
- alkol23
- evli barklı erkeklerin sözlükte çapkınlık yapması9
- 6 aralık dünya özür dilerim günü33
- sahte alkolden ölenlerin vebali ahirette sorulur16
- 0070 cabbar baba9
- akp'nin ali koç'u sevmeme nedeni11
- yılbaşı gecesi yapılacaklar32
- karınıza range rover alır mısınız9
- yıllar sonra sözlüğe dönen yazar15
- dursun özbek ibrahim hacıosmanoğlu kavgası58
- yaşım 14 ve hepinizden akıllıyım13
- 2025 asgari ücret tahminleri8
- bir daha kumar oynamayacağım15
- 22 kişinin sahte alkolden hayatını kaybetmesi22
- eve yaşlı dede fotoğrafı asmak9
- esad rejiminin sonu9
- hepimiz küresel hanımın bebekleriyiz10
- kuresel ikinma hanım günaydın neredesiniz yahu11
- karısının bir dediğini iki etmeyen erkek8
- tayt giyen kızlar üşümüyor mu sorunsalı9
- 190 boyunda kaslı yakışıklı zengin erkek cin10
- sözlükte moruq istemiyoz11
- insan olmaya ceyrek kala14
- bir oturuşta 10 bira içemeyip erkeğim demek12
- kısır seven erkek9
- kapadokya8
- ali imran suresi9
- eski tasarıma ne oldu amk9
- son yapılan yemek9
- kıçımın yetkilisi27
- tc numarasını unutmak9
- felsefeden anlayan gitar çalan kaslı zengin erkek14
- sinirlenince çaylak atan yetkili8
- etin yakışmadığı yemekler9
- istanbul yolsuzluk hırsızlık çirkinlik abidesidir11
- çocukken okunmuş unutulmaz kitaplar10
- galatasaray neden kırmızı kart görmüyor11
entry'ler (2158)
Leylasini bulmuştur diye umduğumdur.
bir zamanların saçma söylemi olup şehir efsanesine dönüşen, sexy olmak.
serin - iyi gelir mi
Bir zamanlar kararlıydım. Ota ot boka bok derdim. Entelektüel bilgi birikimim vardı bir zamanlar. Kitap okurdum, takip ederdim, araştırıp öğrenmeye fena meyilliydim. Hemen her konuda birkaç kelam edecek sözüm olurdu mutlaka.
Çizerdim, yazardım. Saçmalardım ama o bile keyif verirdi.
Yeni diller öğrenmek isterdim hep, yeni coğrafyalar tanımak, oralarda yaşamak...
Ama şimdi kocaman bir atalet... kocaman bir boşluk. Susuyorum hiçbir şey bilmemezcesine. Dinliyorum yalnızca. Boş boş yürüyorum, anlamsızca etrafa ve insanlara bakıyorum. Hem de o başka başka coğrafyalarda. Elimi kaldırıp hiçbir şey yapasım gelmiyor tembellikten. Düşünmeye bile üşeniyorum bir adım atmaya üşendiğim gibi.
Bu ataletten nasıl kurtulurum bilemiyorum. Bilen varsa en saçma önerileri bile dinlemeye hazırım. Yeşillendirmeniz yeter.
Çizerdim, yazardım. Saçmalardım ama o bile keyif verirdi.
Yeni diller öğrenmek isterdim hep, yeni coğrafyalar tanımak, oralarda yaşamak...
Ama şimdi kocaman bir atalet... kocaman bir boşluk. Susuyorum hiçbir şey bilmemezcesine. Dinliyorum yalnızca. Boş boş yürüyorum, anlamsızca etrafa ve insanlara bakıyorum. Hem de o başka başka coğrafyalarda. Elimi kaldırıp hiçbir şey yapasım gelmiyor tembellikten. Düşünmeye bile üşeniyorum bir adım atmaya üşendiğim gibi.
Bu ataletten nasıl kurtulurum bilemiyorum. Bilen varsa en saçma önerileri bile dinlemeye hazırım. Yeşillendirmeniz yeter.
Bahri
Davut
Cemil
Hayri
Burhan
Bilal
Dumrul
Kemal
Kadir
Mahir
Reşit
Tayyar
Vb.
Davut
Cemil
Hayri
Burhan
Bilal
Dumrul
Kemal
Kadir
Mahir
Reşit
Tayyar
Vb.
Çokça uzun bir süre sonra ilk entrylerini gimeye başlamış, lokasyon olarak da uzaklardan yarışmaya katılan altıncı nesil hede.
Hızlı, hırsla ve hevesle başlayıp sonunu getirememek.
An itibariyle menbağında lucky strike red eşliğinde tüketmekte olduğum, gevrek tatlı münih menşeyli bira tanrısı.
Kaçınılmaz sondur. Bu sonu hepimiz bildiğimiz halde hala hiç ölmeyecekmişiz gibi büyük bir hırsla hazin sona doğru koşar adımlarla ilerliyoruz. Kırıyoruz, döküyoruz, yağmalıyoruz, yalan söylüyoruz, pişmanlık duymuyoruz hiçbir şeyden vs. Yazık...
Dahil olunacak zirvedir.
Martıları bile kıskandırandır.
Adapazarı'nda çark caddesi- şerefiye camii yanında bulunan, çayı ve ev yapımı boşnak böreği ile nam salmış, keyifli sohbetlere ev sahipliği yapan samimi ve hoş bir mekan.
Kendisini (bkz: pita)ya çay içmeye her daim beklediğim yazar. Mekan bizim sayılır nasılsa.
(bkz: Pita)da çay keyfine doyamayan ve çalıştığı okula komşu olmasından dolayı çoğu kez orada takılan ve her daim dost yazarları çay içmeye bekleyen çay sever yazar. Hattızatında semaver gibi yazar.
An itibariyle yudumladığım, içimi kolay, keyifli ve gevrek bir tada sahip Alman birası. Ama Efes'in yerini tutar mı, tutmaz tabii. Damak alışmış bir kere.
Marttır.
Vokale, entrumanlara, sounda, tarZa çok daha hakim; ayakları çok daha sağlam yere basan, önünü daha net gören, daha cesur bir trivium görmemi sağlamış albümdür.
Trivium'a ait; Vokaliyle, melodik yapısıyla tam bir metalcore albümü.
(bkz: trivium)
(bkz: trivium)