bugün
- filistin in ermeni soykırımını tanıması23
- roman düğünleri 354
- tai lung4
- her evde bulunan efes pilsen bardağı9
- gizli oylayan melek3
- israil'in 1915 olaylarını soykırım tanıması5
- kolonya şişesi görünce içme isteği gelmesi6
- konuşan karga2
- kadın yazarların daha fazla oylanıp takip edilmesi3
- hangi sözlük yazarının tipini merak ediyorsunuz2
- yaşadığın şehrin turistik yerlerini gezmek3
- yaz sıcağında ayakkabıya sakız yapışması4
- anın görüntüsü26
- hiçbir şey bilmeyip üst kademede çalışmak2
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle32
- artemis3
- eksi oy alınca ağlayarak günlüğüne yazmak2
- evde cilt beyazlatma yöntemleri2
- 34 beden pembe sçmıklı kezo2
- başlığı açıklamak yerine açanı cevaplamak2
- kader adamım3
- sabah sabah kavga edecek enerjiyi bulmak2
- umursamaz insan2
- türklerin medeniyet kuramama nedeni9
- sabahın köründe siyaseti düşünen insan3
- sözlük draması2
- türklerin her ırkı türk sanması10
- evde makarna yapmanın maliyeti4
- bugün aradığım aşkı bulacağım gün2
- ona bir şey söyle9
- eski evini rüyada görmek2
- son 1 ayın en başarılı gammazları3
- sözlükte tribünlere oynamak3
- afrodit2
- deniz göktaş8
- kürtlerin muhteşem ve harika derecede ezik olması10
- velvet43
- sözlüğün aptal kaynaması13
- 2026 dünya kupası35
- futbol32
- roketsan tayfun blok 42
- sözlükte yokluğu hissedilen yazarlar10
- yazarlara gelen son mesaj6
- atatürkçülük ile 2026 da ülke yönetilmez16
- muhittin böcek'in ifade vermesi2
- 28 haziran 2026 güney afrika kanada maçı12
- herkesle iyi anlaşan insan18
- takip ediliyorum hissi2
- kürtlüğüyle kavgalı olan pandela7
- türklerin mal olduğunun ispatı2
Güzel ve ucuz bir uygulama bazen küçük sıkıntılar çıkartabiliyor olacak o kadar. eğer satın almayıp ücretsiz kullananlardan iseniz reklamlar ile müzik zevkiniz içine edebilir.
her ay düzenli olarak odedigim fakat bir muzik acinca kendi kendine kapatan bir uygulamadir. hevesim kursagimda kaliyor valla neden oluyordur bu fikri olan var mi?
ömrümde şimdiye kadar hiç kullanmadığım bir şarkı uygulaması.
şarkıya merakım olmadığından , dinlemesini pek sevmediğimden kaynaklı bir durum.
şarkıya merakım olmadığından , dinlemesini pek sevmediğimden kaynaklı bir durum.
Nasil podcast açıldığını merak ettiğim alan.
dünyanın en iyi ses kalitesine sahip tidal'dan bi haber olanların kullandığı müzik dinleme platformu.
benim dışımda herkesin kullandığı bir müzik platformu.
sikindirik peter reklamı yüzünden bıktıran müzik uygulaması premium alacağım varsa bile almıyorum bunun yüzünden.
Bu kadar Popüler olmadan önce bi kısım hissesi kanye west'indi diye biliyorum sonra devretti mi bilemem.
dün hesap açtım, kullancı adımı ''sivasli bey'' yapacaktım ama t94554545451fassad5a4d5a tarzı bir şey olunca sevemedim 15 dakika bile olmadan hesabı kapattım.
tanım; şarkı, türkü dinlemek isteyenlerin para ödediği bir uygulama. şarkı dinlemek için para ödeyemem.
tanım; şarkı, türkü dinlemek isteyenlerin para ödediği bir uygulama. şarkı dinlemek için para ödeyemem.
Apple müzik ile arasındaki fark apple müzikte şarkı sözleri var sootfy de yok.
Şarkının sözleride yazsa güzel olur.
ilhan Şeşen call of duty diye aratınca ellerimde çiçekler çıkmaması büyük eksiklik gerçekten.
"spotifay" yerine "spotifi" diye okuduğum dijital müzik platformu.
En sevmediğim yanı Şarkı sözleriyle şarkı aratamamak. Bulmak için eksiksiz hatasız yazmak gerekiyor illa. Lütfen bununla ilgilenin tesekkürler.
aylık 27 lira verip nişanlım, müstakbel kayın validem, öz kardeşim, komşum ve iş arkadaşım ile aile üyeliği kullanmaktayım.. Olay şurada evimdeki akıllı ev sistemiyle uyumlu çalışıyor sesli komutla istediğim şarkıyı evimdeki istediğim odadaki hoparlörden açabiliyorum.. çalma listelerim var arabada çok az internet kotası yiyerek istediğim şarkıları dinleyebiliyorum. youtubedan açıp bilmem kaç mb bir şarkı için harcayacağıma çok daha kaliteli soundlara erişebiliyorum..27 lira mı.. kuruşu kuruşuna değer.. aylık 2 paket sigara parasına geliyor.. kimseyi zengin etmez kimseyi öldürmez..
apple music ile arasında gidip geldiğim ama hep geri döndüğüm app.
Açtığım çalma listesinde parçalar sırasıyla değil de, karışık olarak çalıyor. Yani başka çalma listelerine atlıyor otomatik. Nedir bunun çözümü acep..
yıllık bilançoya göre 116 bin dakika kullandığım uygulama. twitterda takip ettiğim insanları gördüm 20 bin dakikayı geçen olmamış.
116 bin ne abi. 80 gün falan ediyor. ortalama günde 5-6 saat müzik dinlemişim. oha. para verdiğin bir uygulamadan alabileceğin maksimum verim budur heralde.
116 bin ne abi. 80 gün falan ediyor. ortalama günde 5-6 saat müzik dinlemişim. oha. para verdiğin bir uygulamadan alabileceğin maksimum verim budur heralde.
Kim ne derse desin, karışık çalmayla bana birçok şarkı keşfettirmiş müzik platformu.
2020 yılında en çok dinlediğim sanatçılar: sagopa kajmer
saian
allame
farazi,kayra
patron
en çok dinlediğim şarkılar:korsan (sagopa kajmer / go-khan)
siyah (sagopa kajmer / patron)
birkaç güzel gün için (saian / bedo)
kabul olmaz bizim gibiler (vio / şehinşah)
hastalık (allame)
saian
allame
farazi,kayra
patron
en çok dinlediğim şarkılar:korsan (sagopa kajmer / go-khan)
siyah (sagopa kajmer / patron)
birkaç güzel gün için (saian / bedo)
kabul olmaz bizim gibiler (vio / şehinşah)
hastalık (allame)
Algoritması artık baymıştır. Bir şarkıyı dinliyorsunuz peşinden hemen daha önce beğendiğiniz bir şarkıyı dayıyor. Kardeşim bana aynı tarzda yeni şarkılar keşfetmenin yolunu aç. Daha önce keşfettiğim şarkıları ne dayıyorsun ağzıma. Şarkı radyosuna gidiyorsun orda da aynı şarkılar. De haydi git ya.
Artık youtube music'in gölgesinde kalmasını istediğim, yıllarca boşu boşuna düşük kalitesiyle insanlara dayatılan online müzik platformudur.
neşet usta'yı dinlediğim için ne kadar hanzo varsa bana tavsiye eden münasebetsiz kuruluş.
neşet dinlemek ayrı bir güzellik ve duygu alışverişi. kınıyorum !..
neşet dinlemek ayrı bir güzellik ve duygu alışverişi. kınıyorum !..
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar