bugün

entry'ler (953)

dünyanın en samimiyetsiz cümlesi

düşünmen yeter.

hesabına 450 000 tl gelen vatandaş

o hesaptan faiz hesabıma atar hesabı kapatırdım..

sevgilinin yanında osurmak

bence insanlar samimi olduğu kişilerin yanında osurabilir.. osurmak çok doğal ve temel bir ihtiyaçtır.

38 yaşında birinin nasıl birikimi olmaz

nasıl olsun ki mk.. oturduğum köyde bile kiralık evler 12 bin 15 bin bandından başlıyor..ne birikimi la göt silecek tuvalet kağıdı bulamıyoruz.

giriş katta oturanlar asansör parası vermeli mi

ya mk binada asansör yokken asansör bakım bedeli alınmasına ne demeli...

kobilere destek verilecek

nasıl bir seçim kampanyası bekliyorsam.. kombilere destek diye okudum mk...

evde boş oturunca sürekli iş kitleyen eş

ehehehe çok tanıdık geldi *

PS: Düşün ki şimdi o bunu okuyor.. :)

naudi nala

ya mg çok çirkin bi şey bu...

babasına olan hıncını seks yaparak atan kız

buradaki berkcan mısın yoksa baba mı diye bir soru geçmedi değil aklımdan.. o kadar görmüş geçirmiş bir betimleme ki ellerine sağlık diyesim gelmedi değil ama demeyeceğim.
3. olasılığı düşünmek istemiyorum ama...

günde kaç bardak kahve çay tüketiyorsunuz

sabah nescafe ile başlayıp 10 çayında da bir nescafe atarım.. öğlen arası da bir nescafe... 3 çayında da bir nescafe.. müşteriler gelirse yine bir nescafe.. sayamadım mk çok içiyormuşum başlık aydınlattı beni..neyse gidip bir kahve atayım gelirim

whatsapp mantık hatası

mantık hatası yok.. yazarken zaten okuyup gördüğün için whatsapp algoritması diyor ki o kadar da eşşşek değildir diyip ilettim ve okudu bu denyo diyor.

askerlik nasıl bir yer

ataların ya meraktan ya taraktan söylemlerinin ne kadar doğru ve gerçek olduğunu öğreneceğin ve bundan sonraki yaşamında ''neden'' sorusunun neden sorulmayacağını öğreneceğin yer olarak nitelendirebilirim sana askerliği.

mercedes i boykot etmek

milleti galeyana getirmeyin ula zaten starbucksı boykot eden zihniyetin mercosu yok olsa dahi gider başkasının mercosunu yakarlar o fakir ve yarım akıllarıyla reklam yapabilmek için olan başka garibana olur mk.

allah coca cola sattın mı diye soracak

zülmeden insana neden yardım ettin diye sorar vesselamm sırasıyla.. ama öncesinde faiz yedin mi ? kul hakkı yedin mi? adam kayırdın mı? haram lokma yedin mi? zaten bu sorulara cevap veremezsen barajı geçemiyormuşsun kutsal kitaplara göre.

zeytinyağının 500 lira olması

ya mk tuvalet kağıdı olmuş 230 tl zeytinyağının hamk... götümüzü silemiyoruz karın açlığını geçtim artık.

16 kasım 2023 motorin zammı

epeydir zam gelmiyordu gelsin hamina goyim.

zeytinyağının 500 lira olması

ben hep 50 liralık alıyom.

uludağ sözlük olarak netanyahu yu uyarıyoruz

1. gün: ey netanyahu sana 24 saat mühlet yoksa....
2. gün: ey netanyahu sana 24 saat zaman yoksa...

n. gün: derken 1 den n e kadar olan uyarıların toplamını n(n+1) / 2 formülü ile hesaplayabiliriz.

türkiye de avukat sayısı

adalet olmadıktan sonra avukat sayısı artsa ne olur mk... avukatın işi doğruyu savunmak değil ki..

israil ekonomisinin çökmesi

cehapa zihniyetinin içtiği koladan çok protesto amaçlı yere kola dökülüyor mk...