bugün
- larisalisa8
- uludağ sözlük discord grubu5
- cayır cayır yanan kız11
- m r e r e c t o7
- neden bu kadar sevildiği anlaşılamayan şeyler7
- yazarların on üzerinden komiklikleri45
- satranç haram yasaklansın17
- şişman kezoyu eskrim hamleleri ile zayıflatmak3
- suca suruklenen cocuk6
- en klas salgı3
- dul kalmak4
- güzel bir kadını terk etmek3
- timsah3
- zall in yaptigi gammaz anketi15
- yazın terli memeleri öpmek3
- kaslı erkek isteyen şişman kız4
- iki parmakla sümkürme3
- chp de grup krizi kürsü kavgası3
- mithat paşa2
- park sorunu6
- mihri belli2
- gir içime hünharca12
- dogukan xd'yi bı güzel yumruklamak2
- dönere asgari 200 gr porsiyon sınırı gerekliliği4
- asidik bir cehennem3
- arkadaşlar bakar mısınız9
- ilk buluşmada yanaklarını trompetçi gibi şişirmek2
- onlyfans4
- muşlettin amca2
- kemal kılıçdaroğlu21
- 2014 öncesinde feto'ya küfretmek8
- başbirader2
- tampon takan erkek2
- file çorap giyen bir kıza aşık olmak4
- cinsel niyetleri komik duruma düşürmek2
- wagyu beef yiyince gelen entelektüellik hissi4
- beyazsemsiyeliyabanci48
- türkiye17
- saraca2
- cahil halk bilimi2
- ezandan rahatsız olan kadın sanatçı12
- dövüş ustası olmanın silaha karşı işe yaramaması2
- müzik haramdır5
- kemal kılıçdaroğlu'nun chp grup toplantısı2
- aylık 337 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- faik öztrak5
- true yazar mı sorunsalı5
- çocukken alınamayan şeyleri büyüyünce almak10
- rahmi koç'a kızıp 16 bin liralık kartı iptal etmek2
- kürt mutfağı7
olmasaydı olmazdı.
her gece bi sonraki gecenin listesini yapıp, işten yada okuldan dönerken ona göre alkol alıyorum.
geçen tsm listesi yaptım sanıp rakı aldım, halbuki biralık liste yapmışım.
canım sağ olsun.
her gece bi sonraki gecenin listesini yapıp, işten yada okuldan dönerken ona göre alkol alıyorum.
geçen tsm listesi yaptım sanıp rakı aldım, halbuki biralık liste yapmışım.
canım sağ olsun.
Enpara ile satın alırsanız yüzde 50 indirim yapan program.
Bu programda bug bulan tek ben miyim acaba sorusunu akla getiren.
efsane program. yalnız bazen insanı olumsuz anlamda şaşırtabiliyor. örneğin loreena mc kennitt 'in, kim sanders'ın ve gökhan kırdar'ın diskografilerinin olmaması resmen hayal kırıklığı.
metallica dinleyenler ders çalışırken ayağımı vurarak çıkardığım gürültüyü videosuz yutuba atsam ona da kafa sallarsınız, yani metallica dinleyenler de sipotifay kullanmasın. gitsin çöp tenekesi tekmelesin aynı şey.
allah'in muzigine para mi vericem bi de deyip kullanmadigim uygulama. youtube bedava cunku.
Ses kalitesinden dem vuranlar 80 tl gibi cüzi miktara güzel bir kulaklık almalı. Yoksa bu boşluğu 10 liralık kulaklık ile spotify olmadan tabi kapatamazsınız.
Son güncellemeden sonra kafasına göre duran asıl adı sapıtifay olması gereken müzik uygulaması.
mükemmel orjinal parçaların ve her moda uygun çalma listesinin bulunduğu gayet kaliteli ve uygun fiyata preminium alınan müzik marketi uygulamasıdır.
Today's hits listesindeki bir tane parçayı bilebilmediğim uygulama.
Sorun sende değil, bende!
Sorun sende değil, bende!
mobilde ellerine aylık on lirayı vererek sanatçıları nerdeyse evimde raks ettirdiğim zengine güzel , fakire ise gösterip vermeyen uygulama.
Spotify denince akla sade Müzik krallığı geliyor.
hadi yeni üyeler faydalansın eyvallah da eski üyelere giren girsin ne demek.
en son ttnet böyle bi yavşaklığa imza atmıştı, yeni üyelere yarı yarıya fiyat çekmişlerdi.
en son ttnet böyle bi yavşaklığa imza atmıştı, yeni üyelere yarı yarıya fiyat çekmişlerdi.
Ooo valla hayatimin programi. Tasarimiyla, yaptigi sirinliklerle, (dinlediginiz muzige gore size ozel haftalik kesif listesi cikarmasi) bayildigim bir programdir. Oradan ne sarkilar kesfetmedim ki. Cok cok cok iyi
bedava kullanabilirsiniz deyip, bedava kullandırtmamak için elinden geleni yapan sikik uygulama. beş kuruş verilmez.
0,99 TL'ye 3 Aylık premium'a sahip olabileceğiniz platform.
--spoiler--
al pre'yi renault reklamı da dinlemek zorunda kalmazsın hem.
--spoiler--
https://www.spotify.com/t...FXTlGDmjBd7G2KhoCEBzw_wcB
Önemli: linkten siteyi açtığınızda hesabınız açıksa 0,99 TL'lik kampanyayı göremezsiniz. oturumu kapatıp tekrar linke tıklayın.
görsel
Önemli Edit: iş bu kampanya daha önce Premium satın almış kişilerce kullanılamaz.
--spoiler--
al pre'yi renault reklamı da dinlemek zorunda kalmazsın hem.
--spoiler--
https://www.spotify.com/t...FXTlGDmjBd7G2KhoCEBzw_wcB
Önemli: linkten siteyi açtığınızda hesabınız açıksa 0,99 TL'lik kampanyayı göremezsiniz. oturumu kapatıp tekrar linke tıklayın.
görsel
Önemli Edit: iş bu kampanya daha önce Premium satın almış kişilerce kullanılamaz.
yarak gibi sürekli ilk açılışta 500 saat çevrimiçi olmasını beklediğim, tasarımdan bi haber, neden para ödediğimi anlayamadığım uygulama.
aşırı reklam içerir.
Playstation4 versiyonu on numara olan program. insan kayboluyo album kapaklarinin arasinda.
aylık bir paket sigara parası lan diye aldığım ama seneler geçtikçe ücreti gözüme batan uygulama. zaten ödenme dönemlerinde genelde limitim dolu olduğu için o da bir türlü çekemiyor parasını. hep aksıyor. birbirlerini hiç sevmeyen ama aralarında taahhüt olan ev sahibi ve kiracı gibiyiz.
premium'suz insanı katil eden uygulama. lakin satın almayacağım inat değil mi?
0.99 liraya 3 aylık premium üyelik sunandır. Sonrası 10 lira imiş de verilir o para da şimdi allah için. 10lira köpeğin olsun lan.
(#30163660)
bu entryi girmiş biri olarak tükürdüğümü yaladım. hatta oral sex yapıp zevkin doruklarına taşıdım. gittim spotify a premium üye oldum. 3 ay üyelik 1 lira diye kandırdılar beni. 3 ay deneyecem bakalım. beğenirsek devam ederiz.
bu entryi girmiş biri olarak tükürdüğümü yaladım. hatta oral sex yapıp zevkin doruklarına taşıdım. gittim spotify a premium üye oldum. 3 ay üyelik 1 lira diye kandırdılar beni. 3 ay deneyecem bakalım. beğenirsek devam ederiz.
çok kaliteli müzikler bulmama yarayan program.
neşelendiriyor insanı.
youtube ve youtube mp3 sitesi ile birlikte bulduğum güzel müzikleri indiriyorum oh kafa rahat, misss.
neşelendiriyor insanı.
youtube ve youtube mp3 sitesi ile birlikte bulduğum güzel müzikleri indiriyorum oh kafa rahat, misss.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar