bugün
- insan doğuştan iyi midir13
- ismet inönü7
- ölmüş birinin fotoğraflarına bakmak5
- gunluklerim aylik olmus yarragi olan adam olması4
- papatya çayı içen erkek6
- nervio'nun başkalarının fotoğrafını paylaşması12
- her gece onun fotoğrafına baktıktan sonra yatmak3
- 29 ekim 2026 aliyev'in türkiye'ye gelmemesi11
- hoyrat gecelerde bazen anüs koklamak istersin8
- sözlükte 1 63 den uzun hanımefendi yazar olmaması7
- sözlüğün içler acısı hali ve zavallı yazarlar2
- gecenin şarkısı12
- yarragi olan adam8
- meyve tabağı3
- şiddetli anksiyete bozuklukları2
- yeni bir erkekle tanışmak istememek3
- özgü namal2
- ladino2
- anın görüntüsü16
- kasımda aşk başkadır diyen kız4
- meksika açmazı macerası3
- annunakiler2
- trump'tan erdoğan'a cumhuriyet bayramı telefonu2
- kafelerde verilen şallar2
- 29 ekim cumhuriyet bayramı15
- aniden gelen özledim hissi2
- mahmud abbas3
- nervio niye sesini atmıyor sorunsalı3
- kapadokya da çökme sonucu iki kişinin ölmesi5
- tristan da cunha3
- bir adaya düşsek6
- stephen appiah2
- ekşi sözlük toplu yazar alımı8
- apo çıkarsa ulusalcılar ne yapacak9
- ese dezze7
- sosyal medyada çirkinlerin profilini gizlemesi3
- değişenlerin gerisinde değişmeden kalan öz3
- sözlükte 1 60 boyundaki tatlı ve kaslı kız5
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı21
- elime erkek eli değmedi diyen kız2
- türkiyeliyim ve mutluyum4
- kapadokyada peri bacası çöktü7
- sözlük at hırsızlarının fotoğrafları6
- israil'in gazze de 300 gazeteciyi öldürmesi2
- ayakçı erkek5
- topal osman ağa2
- askerliğin bir türlü bitmemesi5
- kutlu parti2
- sinem dedetaş8
- ukrayna rusya savaşı neden bitmiyor2
entry'ler (789)
trip atan kızı umursamayınca zaten asıl sen terketmiş oluyorsun. kız sadece adını koyuyor.
Prensip olarak dükkana girişte selamun aleyküm demeyen birisiyim. Çoğunlukla kolay gelsin der içeri geçerim. Hep de somurtan bir eyvallah mimiğiyle karşılaşırım. Sanki dinine küfrettik, tıraş 15 tl diye geliyoruz sana çok da meraklı değiliz mk.
Ateist berber tavsiyeleriniz varsa alırım.
Ateist berber tavsiyeleriniz varsa alırım.
(bkz: düşüyor mu böyle)
şuanda başıma gelen olay. kafamı duvarlara sürtmek istiyorum. ya neden ya? daha erken derslere bile geç kalmayan ben, vize sınavına geç kalıyorum. allahım inşallah kafanda benim için güzel şeyler planlıyorsundur.
böyle filmleri izleyip gerçek sanıyorsunuz sonra ben niye çok yalnızım yaaa triplerine giriyorsunuz . gram beyin yok sizde. çiftimiz çok geveze. diyaloglar çok saçma ve anlamsız. haa oyunculuklar çok gerçekçi, o plak dinleme sahnesi bundan daha iyi çekilemezdi. ama bu onu çok iyi bir film yapmaz. bir de siz sormadan söyleyeyim, evet odunum. teşekkürler.
Patatesiyle meşhurdur.
Ağır radyoaktif maddedir. Görüldüğünde çok dikkat edilmeli. En yakın itfaiyeye haber verilmelidir. Zaten bilindiği üzere devletin mersin akkuyu da pircing mantarı çiftliği kurma girişimleri vardır.
(#30163660)
bu entryi girmiş biri olarak tükürdüğümü yaladım. hatta oral sex yapıp zevkin doruklarına taşıdım. gittim spotify a premium üye oldum. 3 ay üyelik 1 lira diye kandırdılar beni. 3 ay deneyecem bakalım. beğenirsek devam ederiz.
bu entryi girmiş biri olarak tükürdüğümü yaladım. hatta oral sex yapıp zevkin doruklarına taşıdım. gittim spotify a premium üye oldum. 3 ay üyelik 1 lira diye kandırdılar beni. 3 ay deneyecem bakalım. beğenirsek devam ederiz.
tam öğrenci işi bi makarna yaptım. üstüne de konserve ton balığını yaydım . yanına yoğurdu koydum. bir güzel yiyordum ki kafam aniden dank etti. çatal kaşığı bıraktım. sessizce yemek masasından ayrıldım. pencereden ufka baktım. aklımda sadece bir soru vardı. ben şimdi ölecek miyim?
ölmem dimi lan?
ölmem dimi lan?
https://eksisozluk.com/entry/31885318
ekşiden entry araklayan yazarı napmalı? kucakta hoplatılmalı mı yoksa yarına mı bırakılmalı? moderasyon?
ekşiden entry araklayan yazarı napmalı? kucakta hoplatılmalı mı yoksa yarına mı bırakılmalı? moderasyon?
gavurlar şu videoda türkiye'nin geleceğin süper güçlerinden biri olabileceğinden bahsetmiş. biraz fazla uçmuşlar gibi. orta doğunun su kaynaklarına sahip filan denmiş ama su ile olacak iş değil bu. bize petrol lazım. listede iran da var.
https://www.youtube.com/watch?v=R9z8DEM8YIU
https://www.youtube.com/watch?v=R9z8DEM8YIU
düşen insan gülerse rezil olmuş sayılmaz.
korkmaya gerek yok. kelime-i şahadet getir, tekrar dine geri dönüyorsun.
yabancı bir forumda gezerken farkettim. çek cumhuriyeti başbakanı barbar türkiye işid in müttefiği gibi davranıyor, avrupa birliğine girmemeli tarzı şeyler söylemiş. söyleyebilir tamam ama beni şaşırtan şey, bizim medyada buna dair hiçbir bir haber görmedim. nedendir acaba? çek cumhuriyeti çok mu sikko?
kaynak: https://pjmedia.com/trend...is-ally-not-welcome-in-eu
kaynak: https://pjmedia.com/trend...is-ally-not-welcome-in-eu