bugün
- bedelini ödeyen yazarlar17
- şu antipanik'in ilgisini verin artık lütfen16
- arkadaşlar ne yesek9
- kuru milliyetçilikle kafa silken insan4
- redbull5
- allah beni izmir'e dönmeye mecbur bırakmasın3
- sözlükte kız taklidi yapmak17
- insan olmaya çeyrek kala adlı yazarı sevmemek10
- adana lezzet festivali5
- sözlük kızlarının içli köfteleri10
- fon kurdum para yatırır mısınız8
- kalpteki boşluk hissi4
- filistin37
- bu kalp seni unutur mu5
- yazarların tavana bakarken düşündüğü şeyler5
- hayat yaşamaya değer mi5
- fıstık ezmesi vs fındık ezmesi5
- sözlük kızlarının tantunici7
- herkese iyi geceler renkli rüyalar5
- güzelsen koy resmini görelim6
- izmir8
- seksten önce dua etmek10
- israil'i allah cezalandıracak9
- bir erko kişisi ile arkadaş olunur mu15
- nervio'nun canının devamlı yaprak çekmesi11
- izmir tulum4
- nöbetteyim sözlük3
- tarhana çorbası12
- geceye acı ama gerçek bir cümle bırak9
- gocu'yu özlemek4
- havai fişek2
- antipanik'e bir şey söyle22
- uludağ sözlük yazarlarının kalpleri3
- silvermist'e iki şey söyle20
- antipanik sizce biraz antipatik mi8
- sözlük kızalarının takosu5
- fıstık vs fındık3
- tanısanız çok seveceğiniz yazarlar listesi3
- biraya patlayan şeker katıp ölmeyi beklemek3
- manifest erkeği3
- namazlı meal yazıp kuran da namaz var diyen avel9
- özelden şeftalisini atan yazar14
- sapık şarkı sözleri10
- ten uyumu vs kafa uyumu2
- porno entelektüelliği8
- gilded hoplatması3
- yakışıklı olgun erkekler6
- sözlük erkekleri ne zaman ilgi görecek3
- sözlük kızlarının kombinleri15
- kendini evleneceği kıza saklayan erkek9
entry'ler (789)
trip atan kızı umursamayınca zaten asıl sen terketmiş oluyorsun. kız sadece adını koyuyor.
Prensip olarak dükkana girişte selamun aleyküm demeyen birisiyim. Çoğunlukla kolay gelsin der içeri geçerim. Hep de somurtan bir eyvallah mimiğiyle karşılaşırım. Sanki dinine küfrettik, tıraş 15 tl diye geliyoruz sana çok da meraklı değiliz mk.
Ateist berber tavsiyeleriniz varsa alırım.
Ateist berber tavsiyeleriniz varsa alırım.
(bkz: düşüyor mu böyle)
şuanda başıma gelen olay. kafamı duvarlara sürtmek istiyorum. ya neden ya? daha erken derslere bile geç kalmayan ben, vize sınavına geç kalıyorum. allahım inşallah kafanda benim için güzel şeyler planlıyorsundur.
böyle filmleri izleyip gerçek sanıyorsunuz sonra ben niye çok yalnızım yaaa triplerine giriyorsunuz . gram beyin yok sizde. çiftimiz çok geveze. diyaloglar çok saçma ve anlamsız. haa oyunculuklar çok gerçekçi, o plak dinleme sahnesi bundan daha iyi çekilemezdi. ama bu onu çok iyi bir film yapmaz. bir de siz sormadan söyleyeyim, evet odunum. teşekkürler.
Patatesiyle meşhurdur.
Ağır radyoaktif maddedir. Görüldüğünde çok dikkat edilmeli. En yakın itfaiyeye haber verilmelidir. Zaten bilindiği üzere devletin mersin akkuyu da pircing mantarı çiftliği kurma girişimleri vardır.
(#30163660)
bu entryi girmiş biri olarak tükürdüğümü yaladım. hatta oral sex yapıp zevkin doruklarına taşıdım. gittim spotify a premium üye oldum. 3 ay üyelik 1 lira diye kandırdılar beni. 3 ay deneyecem bakalım. beğenirsek devam ederiz.
bu entryi girmiş biri olarak tükürdüğümü yaladım. hatta oral sex yapıp zevkin doruklarına taşıdım. gittim spotify a premium üye oldum. 3 ay üyelik 1 lira diye kandırdılar beni. 3 ay deneyecem bakalım. beğenirsek devam ederiz.
tam öğrenci işi bi makarna yaptım. üstüne de konserve ton balığını yaydım . yanına yoğurdu koydum. bir güzel yiyordum ki kafam aniden dank etti. çatal kaşığı bıraktım. sessizce yemek masasından ayrıldım. pencereden ufka baktım. aklımda sadece bir soru vardı. ben şimdi ölecek miyim?
ölmem dimi lan?
ölmem dimi lan?
https://eksisozluk.com/entry/31885318
ekşiden entry araklayan yazarı napmalı? kucakta hoplatılmalı mı yoksa yarına mı bırakılmalı? moderasyon?
ekşiden entry araklayan yazarı napmalı? kucakta hoplatılmalı mı yoksa yarına mı bırakılmalı? moderasyon?
gavurlar şu videoda türkiye'nin geleceğin süper güçlerinden biri olabileceğinden bahsetmiş. biraz fazla uçmuşlar gibi. orta doğunun su kaynaklarına sahip filan denmiş ama su ile olacak iş değil bu. bize petrol lazım. listede iran da var.
https://www.youtube.com/watch?v=R9z8DEM8YIU
https://www.youtube.com/watch?v=R9z8DEM8YIU
düşen insan gülerse rezil olmuş sayılmaz.
korkmaya gerek yok. kelime-i şahadet getir, tekrar dine geri dönüyorsun.
yabancı bir forumda gezerken farkettim. çek cumhuriyeti başbakanı barbar türkiye işid in müttefiği gibi davranıyor, avrupa birliğine girmemeli tarzı şeyler söylemiş. söyleyebilir tamam ama beni şaşırtan şey, bizim medyada buna dair hiçbir bir haber görmedim. nedendir acaba? çek cumhuriyeti çok mu sikko?
kaynak: https://pjmedia.com/trend...is-ally-not-welcome-in-eu
kaynak: https://pjmedia.com/trend...is-ally-not-welcome-in-eu