bugün
- fatma betül sayan kaya34
- ne yapsam iyi olur9
- güne bir nostaljik şarkı bırak ulen7
- dünya56
- bir zirve yapsak kim kimin yanında oturur27
- tip'in dem gibi akp den taraf olması3
- başka ülkelre vatandşlk başvrsu yapn milltvekilri6
- mahir çayan deniz gezmiş ölmeseydi olabilecekler3
- pazar günü bile çalışan ezik5
- gürcistan3
- romanya4
- bana onu sormayin diamond bey birader midir3
- rusya2
- fatma betül sayan kaya yalnız değildir7
- türkçe vs fransızca4
- pazar günü gezmesine takım elbise ile çıkmak2
- günümüz türk muziğinin çöp olması3
- arapça3
- sadece kuran ile salat namaz olamaz3
- rambo ariel ortega3
- betray me8
- kazakistan2
- arkadaşlar ben uyusam ayıp olur mu4
- ferrarili trbaünlı2
- sözlükteki anlık online sayısı4
- xvala bere3
- beni yeterince sevseydiniz daha çok eksilerdiniz2
- sabahları sevilen şeyler6
- anın görüntüsü29
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı13
- en tatlı sabahlar2
- dört ayda yüzde yirmi bin kazanmak3
- kürt hareketinin erzincan daki oy oranı3
- güne bir dize bırak2
- aşk2
- zengin akpli kızların çok daha güzel olması17
- koklayarak öpmek16
- çalıyor ama çalışmıyor4
- bir vatandaşını bile kurtaramayan büyük türkiye3
- 0 0 713
- yiyişmeye gidilen sinemada filmin sarması12
- türkiyede askerlikte değişmesi gerekenler3
- pazar sabahı erkek kalkmak3
- dişler neden çürümeyecek şekilde yaratılmadı3
- sarılmak istediğiniz sözlük yazarları19
- 25 eylül 2026 türkiye fransa maçı36
- akp kazandı11
- hele bakın kim gelmiş2
- kemal sunal'ın en başarısız filmleri10
- command and conquer generals3
entry'ler (789)
trip atan kızı umursamayınca zaten asıl sen terketmiş oluyorsun. kız sadece adını koyuyor.
Prensip olarak dükkana girişte selamun aleyküm demeyen birisiyim. Çoğunlukla kolay gelsin der içeri geçerim. Hep de somurtan bir eyvallah mimiğiyle karşılaşırım. Sanki dinine küfrettik, tıraş 15 tl diye geliyoruz sana çok da meraklı değiliz mk.
Ateist berber tavsiyeleriniz varsa alırım.
Ateist berber tavsiyeleriniz varsa alırım.
(bkz: düşüyor mu böyle)
şuanda başıma gelen olay. kafamı duvarlara sürtmek istiyorum. ya neden ya? daha erken derslere bile geç kalmayan ben, vize sınavına geç kalıyorum. allahım inşallah kafanda benim için güzel şeyler planlıyorsundur.
böyle filmleri izleyip gerçek sanıyorsunuz sonra ben niye çok yalnızım yaaa triplerine giriyorsunuz . gram beyin yok sizde. çiftimiz çok geveze. diyaloglar çok saçma ve anlamsız. haa oyunculuklar çok gerçekçi, o plak dinleme sahnesi bundan daha iyi çekilemezdi. ama bu onu çok iyi bir film yapmaz. bir de siz sormadan söyleyeyim, evet odunum. teşekkürler.
Patatesiyle meşhurdur.
Ağır radyoaktif maddedir. Görüldüğünde çok dikkat edilmeli. En yakın itfaiyeye haber verilmelidir. Zaten bilindiği üzere devletin mersin akkuyu da pircing mantarı çiftliği kurma girişimleri vardır.
(#30163660)
bu entryi girmiş biri olarak tükürdüğümü yaladım. hatta oral sex yapıp zevkin doruklarına taşıdım. gittim spotify a premium üye oldum. 3 ay üyelik 1 lira diye kandırdılar beni. 3 ay deneyecem bakalım. beğenirsek devam ederiz.
bu entryi girmiş biri olarak tükürdüğümü yaladım. hatta oral sex yapıp zevkin doruklarına taşıdım. gittim spotify a premium üye oldum. 3 ay üyelik 1 lira diye kandırdılar beni. 3 ay deneyecem bakalım. beğenirsek devam ederiz.
tam öğrenci işi bi makarna yaptım. üstüne de konserve ton balığını yaydım . yanına yoğurdu koydum. bir güzel yiyordum ki kafam aniden dank etti. çatal kaşığı bıraktım. sessizce yemek masasından ayrıldım. pencereden ufka baktım. aklımda sadece bir soru vardı. ben şimdi ölecek miyim?
ölmem dimi lan?
ölmem dimi lan?
https://eksisozluk.com/entry/31885318
ekşiden entry araklayan yazarı napmalı? kucakta hoplatılmalı mı yoksa yarına mı bırakılmalı? moderasyon?
ekşiden entry araklayan yazarı napmalı? kucakta hoplatılmalı mı yoksa yarına mı bırakılmalı? moderasyon?
gavurlar şu videoda türkiye'nin geleceğin süper güçlerinden biri olabileceğinden bahsetmiş. biraz fazla uçmuşlar gibi. orta doğunun su kaynaklarına sahip filan denmiş ama su ile olacak iş değil bu. bize petrol lazım. listede iran da var.
https://www.youtube.com/watch?v=R9z8DEM8YIU
https://www.youtube.com/watch?v=R9z8DEM8YIU
düşen insan gülerse rezil olmuş sayılmaz.
korkmaya gerek yok. kelime-i şahadet getir, tekrar dine geri dönüyorsun.
yabancı bir forumda gezerken farkettim. çek cumhuriyeti başbakanı barbar türkiye işid in müttefiği gibi davranıyor, avrupa birliğine girmemeli tarzı şeyler söylemiş. söyleyebilir tamam ama beni şaşırtan şey, bizim medyada buna dair hiçbir bir haber görmedim. nedendir acaba? çek cumhuriyeti çok mu sikko?
kaynak: https://pjmedia.com/trend...is-ally-not-welcome-in-eu
kaynak: https://pjmedia.com/trend...is-ally-not-welcome-in-eu