bugün
- türkiyede kürt olarak barınabilmek için gerekenler73
- kolye24
- bileklik11
- kaplan11
- eskortluk yapan sözlük yazarı27
- aslan9
- zürafa13
- queen ravenna büyücülük okulu20
- kalp14
- ilkokul bebesine türbanı savunmak65
- karton toplayan cocuk vs yogartiksen13
- yogartiksen35
- kartal5
- timsah5
- 25 yılda adam edilen istanbul'u 5 yılda bitirmek49
- nervio adlı yazara uyarı7
- türkiye15
- yazarların sahip olmak istedikleri süper güçler5
- sözlüğün tat vermemesi12
- amin güzelmiş diyen tip9
- 14 ekim 2026 aston villa fenerbahçe maçı74
- eskorta para verecek kadar düşmek7
- sinem dedetaş'ın ahında boğulacaksınız20
- yılmaz güney adamlığı12
- sözlüğün artık ciddiyetini yitirmesi9
- arkadaşlar burçlar yalan çıktı7
- içine cin giren insan nasıl kurtulur4
- sözlükteki bölücüler16
- exlerle arkadaş kalmak8
- ağlıyorum sözlük20
- cezaevine girmek için rte'ye hakaret eden adam11
- 850 000 000 000 tl3
- amazon com tr5
- birilerinden sevgi beklemek4
- 13 ekim 2026 galatasaray barcelona maçı84
- 15 ekim 2026 hoffenheim beşiktaş maçı21
- beşiktaş12
- romanya11
- verginin hırsızlık olup olmaması5
- tutmayınca entry silmek4
- sözlük kapatılsın9
- whatsapptan gelen mesajları cevaplamayan erkek5
- fake hesabı ifşa olan sözlük kezbanı6
- arap adam olsaydı6
- bibik uyumuş olmalı4
- sen farklısın diyen erkek20
- cuma namazına gitmek yerine sözlükte takılmak16
- karı kız için sözlüğe gelen tipler4
- futbol14
- akp döneminde gerçekleşmiştir2
entry'ler (789)
trip atan kızı umursamayınca zaten asıl sen terketmiş oluyorsun. kız sadece adını koyuyor.
Prensip olarak dükkana girişte selamun aleyküm demeyen birisiyim. Çoğunlukla kolay gelsin der içeri geçerim. Hep de somurtan bir eyvallah mimiğiyle karşılaşırım. Sanki dinine küfrettik, tıraş 15 tl diye geliyoruz sana çok da meraklı değiliz mk.
Ateist berber tavsiyeleriniz varsa alırım.
Ateist berber tavsiyeleriniz varsa alırım.
(bkz: düşüyor mu böyle)
şuanda başıma gelen olay. kafamı duvarlara sürtmek istiyorum. ya neden ya? daha erken derslere bile geç kalmayan ben, vize sınavına geç kalıyorum. allahım inşallah kafanda benim için güzel şeyler planlıyorsundur.
böyle filmleri izleyip gerçek sanıyorsunuz sonra ben niye çok yalnızım yaaa triplerine giriyorsunuz . gram beyin yok sizde. çiftimiz çok geveze. diyaloglar çok saçma ve anlamsız. haa oyunculuklar çok gerçekçi, o plak dinleme sahnesi bundan daha iyi çekilemezdi. ama bu onu çok iyi bir film yapmaz. bir de siz sormadan söyleyeyim, evet odunum. teşekkürler.
Patatesiyle meşhurdur.
Ağır radyoaktif maddedir. Görüldüğünde çok dikkat edilmeli. En yakın itfaiyeye haber verilmelidir. Zaten bilindiği üzere devletin mersin akkuyu da pircing mantarı çiftliği kurma girişimleri vardır.
(#30163660)
bu entryi girmiş biri olarak tükürdüğümü yaladım. hatta oral sex yapıp zevkin doruklarına taşıdım. gittim spotify a premium üye oldum. 3 ay üyelik 1 lira diye kandırdılar beni. 3 ay deneyecem bakalım. beğenirsek devam ederiz.
bu entryi girmiş biri olarak tükürdüğümü yaladım. hatta oral sex yapıp zevkin doruklarına taşıdım. gittim spotify a premium üye oldum. 3 ay üyelik 1 lira diye kandırdılar beni. 3 ay deneyecem bakalım. beğenirsek devam ederiz.
tam öğrenci işi bi makarna yaptım. üstüne de konserve ton balığını yaydım . yanına yoğurdu koydum. bir güzel yiyordum ki kafam aniden dank etti. çatal kaşığı bıraktım. sessizce yemek masasından ayrıldım. pencereden ufka baktım. aklımda sadece bir soru vardı. ben şimdi ölecek miyim?
ölmem dimi lan?
ölmem dimi lan?
https://eksisozluk.com/entry/31885318
ekşiden entry araklayan yazarı napmalı? kucakta hoplatılmalı mı yoksa yarına mı bırakılmalı? moderasyon?
ekşiden entry araklayan yazarı napmalı? kucakta hoplatılmalı mı yoksa yarına mı bırakılmalı? moderasyon?
gavurlar şu videoda türkiye'nin geleceğin süper güçlerinden biri olabileceğinden bahsetmiş. biraz fazla uçmuşlar gibi. orta doğunun su kaynaklarına sahip filan denmiş ama su ile olacak iş değil bu. bize petrol lazım. listede iran da var.
https://www.youtube.com/watch?v=R9z8DEM8YIU
https://www.youtube.com/watch?v=R9z8DEM8YIU
düşen insan gülerse rezil olmuş sayılmaz.
korkmaya gerek yok. kelime-i şahadet getir, tekrar dine geri dönüyorsun.
yabancı bir forumda gezerken farkettim. çek cumhuriyeti başbakanı barbar türkiye işid in müttefiği gibi davranıyor, avrupa birliğine girmemeli tarzı şeyler söylemiş. söyleyebilir tamam ama beni şaşırtan şey, bizim medyada buna dair hiçbir bir haber görmedim. nedendir acaba? çek cumhuriyeti çok mu sikko?
kaynak: https://pjmedia.com/trend...is-ally-not-welcome-in-eu
kaynak: https://pjmedia.com/trend...is-ally-not-welcome-in-eu