bugün
- yağmur yağınca direkt nescafe yapan kezban kız9
- sözlükte yasak aşk yaşadığına inandığımız yazarlar16
- sindirella'nın orospu olması7
- ithal kürtler9
- uludağ sözlükte yakışıklı erkek olmaması8
- insanı cinsel açıdan çekici yapan tuhaf ayrıntılar6
- belinde kobra dövmesi olan kadınla evlenilir mi6
- nervionun beni reddetmesi7
- şarapçı koala'ya aşık olduğumu itiraf ediyorum3
- arkadaşlar sizce bu bana yakışır mı4
- akrabaların içindeki en zengin insan15
- uludağ sözlük acil ilgi hattı15
- akplilerin akp yi hiç eleştirmemesi6
- sözlükte takılan evli barklı yazarların amacı28
- 13 ekim 2026 galatasaray barcelona maçı86
- yağmurdan nefret etmeye başlamak6
- laptopun su çekmesi7
- porno yönetmenlerinin hasta ruhlu tipler olması3
- ilkokul bebesine türbanı savunmak33
- kader isimli kıza kaderin üstünde kader var demek2
- enayimiknatisii25
- eski ilişkilerinden bahseden insan4
- açık ilişki8
- 14 ekim 2026 istanbul yağmuru6
- yeni parti'nin halk tv protestosu9
- idrar vergisi3
- yağmur yağınca açılmayan orospu çocuğu şemsiye2
- din gerekli midir sorunsalı3
- erkeği karizmatik gösteren şeyler25
- ankara abisi iyilik derneği9
- nişanlı biriyle öpüşmek5
- biz kadınlar neden bu kadar masumuz10
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri5
- istanbul da sonbahar2
- halk tv'ye kayyum atanması4
- moğolların araplara saldırma nedeni13
- 14 ekim 202610
- 14 ekim 2026 halk tv polis baskını27
- sözlükteki seks tarikatı10
- birisi bakarken işeyememek9
- metis yayınları3
- tutuklandı kayyum atandı gözaltına alındı5
- arkadaşlar size bi soru sorucam45
- seks neden ayıptır11
- 007 dayı12
- dün gece intihar eden sözlük yazarı13
- 14 ekim 2026 aston villa fenerbahçe maçı9
- ketum olmayan erkek3
- yağmurlu havada beyaz pantolon giyen insan3
- anahtar parti2
entry'ler (789)
trip atan kızı umursamayınca zaten asıl sen terketmiş oluyorsun. kız sadece adını koyuyor.
Prensip olarak dükkana girişte selamun aleyküm demeyen birisiyim. Çoğunlukla kolay gelsin der içeri geçerim. Hep de somurtan bir eyvallah mimiğiyle karşılaşırım. Sanki dinine küfrettik, tıraş 15 tl diye geliyoruz sana çok da meraklı değiliz mk.
Ateist berber tavsiyeleriniz varsa alırım.
Ateist berber tavsiyeleriniz varsa alırım.
(bkz: düşüyor mu böyle)
şuanda başıma gelen olay. kafamı duvarlara sürtmek istiyorum. ya neden ya? daha erken derslere bile geç kalmayan ben, vize sınavına geç kalıyorum. allahım inşallah kafanda benim için güzel şeyler planlıyorsundur.
böyle filmleri izleyip gerçek sanıyorsunuz sonra ben niye çok yalnızım yaaa triplerine giriyorsunuz . gram beyin yok sizde. çiftimiz çok geveze. diyaloglar çok saçma ve anlamsız. haa oyunculuklar çok gerçekçi, o plak dinleme sahnesi bundan daha iyi çekilemezdi. ama bu onu çok iyi bir film yapmaz. bir de siz sormadan söyleyeyim, evet odunum. teşekkürler.
Patatesiyle meşhurdur.
Ağır radyoaktif maddedir. Görüldüğünde çok dikkat edilmeli. En yakın itfaiyeye haber verilmelidir. Zaten bilindiği üzere devletin mersin akkuyu da pircing mantarı çiftliği kurma girişimleri vardır.
(#30163660)
bu entryi girmiş biri olarak tükürdüğümü yaladım. hatta oral sex yapıp zevkin doruklarına taşıdım. gittim spotify a premium üye oldum. 3 ay üyelik 1 lira diye kandırdılar beni. 3 ay deneyecem bakalım. beğenirsek devam ederiz.
bu entryi girmiş biri olarak tükürdüğümü yaladım. hatta oral sex yapıp zevkin doruklarına taşıdım. gittim spotify a premium üye oldum. 3 ay üyelik 1 lira diye kandırdılar beni. 3 ay deneyecem bakalım. beğenirsek devam ederiz.
tam öğrenci işi bi makarna yaptım. üstüne de konserve ton balığını yaydım . yanına yoğurdu koydum. bir güzel yiyordum ki kafam aniden dank etti. çatal kaşığı bıraktım. sessizce yemek masasından ayrıldım. pencereden ufka baktım. aklımda sadece bir soru vardı. ben şimdi ölecek miyim?
ölmem dimi lan?
ölmem dimi lan?
https://eksisozluk.com/entry/31885318
ekşiden entry araklayan yazarı napmalı? kucakta hoplatılmalı mı yoksa yarına mı bırakılmalı? moderasyon?
ekşiden entry araklayan yazarı napmalı? kucakta hoplatılmalı mı yoksa yarına mı bırakılmalı? moderasyon?
gavurlar şu videoda türkiye'nin geleceğin süper güçlerinden biri olabileceğinden bahsetmiş. biraz fazla uçmuşlar gibi. orta doğunun su kaynaklarına sahip filan denmiş ama su ile olacak iş değil bu. bize petrol lazım. listede iran da var.
https://www.youtube.com/watch?v=R9z8DEM8YIU
https://www.youtube.com/watch?v=R9z8DEM8YIU
düşen insan gülerse rezil olmuş sayılmaz.
korkmaya gerek yok. kelime-i şahadet getir, tekrar dine geri dönüyorsun.
yabancı bir forumda gezerken farkettim. çek cumhuriyeti başbakanı barbar türkiye işid in müttefiği gibi davranıyor, avrupa birliğine girmemeli tarzı şeyler söylemiş. söyleyebilir tamam ama beni şaşırtan şey, bizim medyada buna dair hiçbir bir haber görmedim. nedendir acaba? çek cumhuriyeti çok mu sikko?
kaynak: https://pjmedia.com/trend...is-ally-not-welcome-in-eu
kaynak: https://pjmedia.com/trend...is-ally-not-welcome-in-eu