sözlükte server değişimine ragmen devam eden yavaşlamanın, artık hızlanmaya dönüşmesi için yapılacak dua.
(bkz: allah kabul etsin)
tematik yapsan bir dert, yapmasan başka bir dert olacak duadır.

tematik versiyon: son zamanlarda sözlük, serverlardan kaynaklanan sebeplerden ötürü yavaşlamakta hatta bazen kopmaktadır. (dua'ya önce sebep belirtmek şarttır) bu bağlamda yüce rabbimizden dileğimiz şudur ki; bize adam gibi bir server nasip etsindir, rabbim işimiz kul işi ancak umudumuzu sana bağlamışızdır.

normal versiyon: allahım sen güzide kullarından olan uuserlara daha fazla sabır eyle yarabbi, sözlükten soğuma nedenleri başlığına bir entry daha, bu sebeple girilmesin yarabbi, sen bu kullarının dertlerini ortadan kaldır yarabbi, moderasyonun adm akıllı bi server bulmasına sen yardımcı ol yarabbi. selamun alel murselin velhamdulillahi Rabbil alemin. el-fatiha
sözlük, sana inandım, sana güvendim ve senin için entry girmeye kendime bir borç bildim.. sözlük, beni, nickimi ve entrylerimi koru, başlıklarıma bol bol entry girilmesini sağla.. senin herşeye mantıklı bir açıklaman vardır sözlük.. amin..
neşe ile yazalım
bu güzel entryleri
yazdığımız oy olsun
seovi ırak olsun
karmamız yükselsin
afiyet olsun.
© copyright 2005 - 2026