bugün

görsel
görsel
görsel

Yapımını O3 Medya, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Burak Arlıel’in oturduğu ve senaryosunu Deniz Dargı, Cem Görgeç ve Cenk Boğatur’ın kaleme aldığı “Son Yaz”ın çekimleri geçtiğimiz gün istanbul’da başladı, izmir Çeşme’de devam edecek.

Dizinin başrollerini Alperen Duymaz, Ali Atay, Funda Eryiğit ve Hafsanur Sancaktutan paylaşırken onlara Emre Karayel, Sinan Tuzcu, Şebnem Dönmez, Arif Pişkin, Sezer Avcı, Halil Babür, Yasemin Yazıcı, Erdem Şanlı, Yunus Narin, Ata Nedim Arman, Sarp ikiler ve Cengiz Okuyucu gibi birbirinden başarılı isimler eşlik edecek.

FOX ekranında yayınlanacak yapımın konusu ise şöyle; idealist Savcı Selim Kara (Ali Atay) ile suç dünyası içinde büyümüş havai bir genç olan Akgün’ün (Alperen Duymaz) yolları beklenmedik bir şekilde kesişir. Savcı Selim; tehlikeli ve sorunlu olduğu kadar duygusal bir genç olan Akgün’ü, ailesinin yanına, Çeşme Adalet Sitesi’ne getirmek zorunda kalır. Bir yanda ellerinden kayıp giden evliliği ve ailesi, diğer yanda hayatını korumaya söz verdiği baş belası olan Akgün… Ege’de bir yaz daha bitmektedir ama aslında Selim, Akgün ve çevresindekiler için, her şeyin alabora olacağı fırtınadan önceki “Son Yaz”dır biten.

“Son Yaz”, çok yakında FOX’ta.

http://www.ranini.tv/habe...zisinin-cekimleri-basladi
görsel
görsel

Yapımını O3 Medya, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Burak Arlıel’in oturduğu ve senaryosunu Deniz Dargı, Cem Görgeç ve Cenk Boğatur’ın kaleme aldığı “Son Yaz”ın çekimleri Çeşme ve Alaçatı’da son hız devam ediyor.

Şimdiden sosyal medyada ilgi toplayan “Son Yaz”ın Çeşme setinden ilk kare Ali Atay’ın çektiği ekip pozu oldu. 

http://www.ranini.tv/habe...leri-son-hiz-devam-ediyor
izlenir. Gelişmeleri takipteyiz.
görsel

Yapımını O3 Medya, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Burak Arlıel’in oturduğu ve senaryosunu Deniz Dargı, Cem Görgeç ve Cenk Boğatur’ın kaleme aldığı “Son Yaz”ın ilk tanıtımı izleyiciyle buluştu.

》 Dizinin Konusu ...

idealist Cumhuriyet Savcısı Selim Kara (Ali Atay), 8 yıl önce hapse yolladığı organize suç lideri Selçuk Taşkın’dan (Arif Pişkin) reddedemeyeceği bir teklif alır. Selçuk Taşkın, Savcı Selim Kara’nın bütün suç örgütünü çökertecek davasında, tanıklık yapmayı istemektedir. Ancak bunun için tek bir şartı vardır; oğlu Akgün Gökalp Taşkın’ı (Alperen Duymaz) Selim Kara’nın bizzat koruması…

Suç dünyası içinde büyümüş, tehlikeli ve sorunlu görünümünün ardında duygusal bir genç olan Akgün için bu kabul edilmesi güç bir durumdur. 

Hayat beklemediği bir yerden daha sınar Selim’i; izmir’de çocukları ile yaşayan eşi Canan (Funda Eryiğit) boşanmak istemektedir.

Ailesi ile işi arasında kalan Savcı Kara, baş belası olarak gördüğü Akgün’ü ailesinin yanına izmir Çeşme’de bulunan Adalet Sitesi’ne götürmek zorunda kalır.

Selim’in beklenmeyen misafiri Akgün’ün gelişi site sakinlerinin tüm dengelerini altüst edecek; Ege’de başlayan bu rüzgâr, herkesin hayatını değiştirecek büyük bir fırtınaya dönüşecektir.

“Son Yaz” çok yakında FOX’ta.

http://www.ranini.tv/habe...n-ilk-tanitimi-yayinlandi

Fragman 》 https://youtu.be/9xV5fIHENVM
görsel

Yapımını O3 Medya, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Burak Arlıel’in oturduğu ve senaryosunu Deniz Dargı, Cem Görgeç ve Cenk Boğatur’ın kaleme aldığı “Son Yaz”ın yayın tarihi açıklandı ve afişi yayınlandı.

Dizinin başrolleri Alperen Duymaz, Ali Atay, Funda Eryiğit ile Hafsanur Sancaktutan’ın yer aldığı afişin çekimleri Urla’da yapıldı. Çeşmealtı’nın meşhur Karantina Adası manzaralı iskelesinde gerçekleşen çekimler Ege’nin güzel havasını afişe taşıdı.

1 Ocak’ta izleyiciyle buluşmaya hazırlanan dizide başrol oyuncularına Emre Karayel, Sinan Tuzcu, Şebnem Dönmez, Arif Pişkin, Sezer Koç, Halil Babür, Yasemin Yazıcı, Erdem Şanlı, Yunus Narin, Ata Nedim Arman, Sarp ikiler ve Cengiz Okuyucu gibi birbirinden başarılı isimler eşlik ediyor.

“Son Yaz”, 1 Ocak Cuma saat 20.00’de FOX’ta.

http://www.ranini.tv/habe...n-yayin-tarihi-belli-oldu
ali atay ismini görünce izlerim dedim ama konusunu okuyunca acaba dedim.
yoksa koca mecnun, babası, erdal bakkal ve diğerleri gibi leyla ile mecnun dan sonra dandikimsi gelen dizilerde oynayarak yitip gidecek mi?
mecnun gözünü seviyim ya geri dönün oğlum.
Gerizekalı bir savcı kızı ile psikolojik deli bir caninin aşkını anlatan dizi.
Kimse kusura bakmasın Medcezir dizisinin farklı bir versiyonu olmuş dediğim dizi.

-Babası mafya olan çocuk 》 medcezir'deki yaman'ın farklı versiyonu.

-Onu MAFYAtik pisliklerden çıkarmaya çalışan savcı 》 medcezir'deki avukat selim'in farklı versiyonu.

- savcının güzel kızı 》 medcezir'deki mira'nın farklı versiyonu. Burdaki fark yan komşu değil savcının kızı olması.

Bu kadar da araklama olmaz yani. Pehh.
görsel
görsel
görsel

Yapımını O3 Medya’nın, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Semih Bağcı’nın oturduğu, senaryosunu Deniz Dargı, Cem Görgeç ve Cenk Boğatur’un kaleme aldığı “Son Yaz”ın 2. sezon kadrosuna katılan ve rolü merakla beklenen Birce Akalay’ın ilk set gününden fotoğraflar basına servis edildi.

ilk set gününün heyecanı fotoğraflara da yansırken, Sare’nin gelişi ile “Son Yaz”da yaşanacaklar şimdiden büyük merak konusu oldu. Kara ailesi ve Akgün’ün hikayesi istanbul’a taşınırken akıllardaki tek soru ise Canan’ın acı kaybı sonrası nelerin yaşanacağı.

http://www.ranini.tv/habe...tinden-ilk-kareleri-geldi
görsel

Yapımını O3 Medya’nın, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Semih Bağcı’nın oturduğu, senaryosunu Deniz Dargı, Cem Görgeç ve Cenk Boğatur’un kaleme aldığı “Son Yaz”ın merakla beklenen 2. sezon tanıtımı izleyiciyle buluştu.

Kısa süre içerisinde sosyal medyada yayılan tanıtım çok beğenilirken, dizinin hayranları arasında da büyük heyecan yarattı. Pek çok yorum alan dizinin 2. sezonunda ise izleyiciyi beklenmedik yeni gelişmeler bekliyor.

Fragman 》 https://youtu.be/OO2VaheQb64

http://www.ranini.tv/habe...sezon-tanitimi-yayinlandi
diziyi falan boş verin. bu yaz belki de yaşadığımız son yaz olacak, önemli olan bu.
görsel

Yapımını O3 Medya’nın, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Semih Bağcı’nın oturduğu, senaryosunu Deniz Dargı, Cem Görgeç ve Cenk Boğatur’un kaleme aldığı “Son Yaz”ın oyuncuları kadroya yeni eklenen isimlerle birlikte objektif karşısına geçti.

2. sezon tanıtım çekimleri için tam kadro bir araya gelen oyuncular, verdikleri pozla göz doldurdular. Basınla paylaşılan fotoğraf beğeni dolu yorumlar alırken dizinin yeni tanıtımı da heyecan fırtınası yarattı.

Eşinin düğün gecesindeki ölümü ile inzivaya çekilen Selim Kara (Ali Atay), Son Yaz evrenine tüm sırları ve gizemi ile giren Sare Akay’dan (Birce Akalay) eşini Halil Sadi Sancaktar’ın öldürtmediğini duyduğunda çok şaşırır. Sare Akay, Selim Kara ile kaçak durumdaki Akgün’ü (Alperen Duymaz) bir araya getirerek tüm dengeleri değiştirecektir. Yolları Sare ile birlikte tekrar kesişen Savcı Selim ve Akgün’ün karşısında bu kez çok daha bilinmedik bir dünya vardır.

Başrollerini Alperen Duymaz, Ali Atay, Hafsanur Sancaktutan ve Birce Akalay’ın paylaştığı “Son Yaz”ın kadrosunda Arif Pişkin, Sezer Koç, Halil Babür, Yılmaz Bayraktar, Yasemin Yazıcı, Yunus Narin, Onur Bay, Yaprak Medine, Tayfun Sav, Ata Nedim Arman, Cengiz Okuyucu, ilda Özgürel ve Zuhal Gencer gibi birbirinden değerli isimler yer alıyor.

Heyecan ve gerilim dozu yüksek hikayesiyle “Son Yaz”, 18 Eylül saat 20.00’de FOX’ta!

http://www.ranini.tv/habe...-objektif-karsisina-gecti
görsel

Yeni sezon afişi yayınlandı.

Ve yeni sezonu başladi fox teve'de.
görsel

2.sezona reyting konusunda kötü başlayan dizi.

Aldığı reyting oranlarına bakarsak eğer fox tv dizinin ipine çekmeye sıcak bakiyor. Zira kanal yönetimi diziyi gözden çıkardı.
görsel

Reytingleri hala kötü.

Fox tv'nin acıyacağıni pek sanmıyorum.

Ya gün değişikliği ya da final yapacak. Bence final olacak.
üzgün olarak final yapacağını duyurmuş, ilk defa böyle bir olaya şahit oluyorum.
ben pek de beğenmedim açıkcası.
https://m.uludagsozluk.com/e/45133131/

Ben demiştim demeyi sevmem ama final olacağini dediydim.

Swh.
görsel
Hiç izlemediğim hatta ismini şimdi duyduğum bir dizi. Üzüldüm onların adına ne diyeyim yani.
Kıyamet kopamadan tv lerde yayın hayatına girer. Kıyamet kopar. Kapanış.
© 2005 – 2026 uludagsozluk.com