bugün
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri23
- sözlükte en çok kıskandığınız yazar9
- masklavi ile yeni parti mitingine gitmek38
- sevgiliyle girilmiş en saçma tartışmalar7
- kıskançlık krizi geçiren kadına yapılacak müdahale8
- hz isa'nın fiziksel annesi ve babası yoktu7
- ben sizin anonim9
- hiç kimse fikirleri yüzünden hapis yatmasın4
- sözlük kadınlarının birbirini çekememesi8
- ahmet davutoğlu'na soruşturma açılması10
- arkadaşlar neden beni kıskanıyorsunuz6
- insan olmaya ceyrek kala15
- enayimiknatisii12
- hz isa'yı yaratan yumurta ve sperm yoktu4
- s'i l v'e r m'i s t19
- o kadar uğraşıp bir kavga çıkaramamak4
- sözlükte kıskançlık oluyor hissi6
- sarapci koala60
- mantı5
- sözlükteki kıskanç teyzeler6
- bik bik'in usuldan herkese sallaması6
- arkadaşlar döner mi yesem schnitzel mi9
- ahlak duygunuzu nerden alıyorsunuz24
- kombin atıp kudurmamızı bekleyen kadın yazar6
- escort bakmaya gideceklere tavsiyeler5
- sonbaharda yapılacak en iyi şey3
- sevgiliyle aynı iş yerinde çalışmak8
- sabetay sevi2
- sözlüğe adanmış bir ömür4
- kolay gelsin denilen esnafın cevap vermemesi13
- sözlük kızlarını kıskanan asosyal tipler5
- transparan çorap giyen sözlük amcası4
- kombin atılınca kuduran erkek yazar5
- isa mesih7
- herkes beni kıskanıyor4
- hanımlar5
- tarla satıp son model lüks araba almak5
- masklavi'nin biraz gergin olması10
- rakipleri gözaltına alıp seçim kararı almak12
- benim fotoğraf attığım gün sözlükte olay çıkması3
- esas kimliğini meyveli soda içerek gizleyen yazar5
- 4 eylül 2026 başakşehir galatasaray maçı4
- hangi yazar tarafından kıskanılmak isterdiniz2
- kıskançlık günah mıdır2
- dindarların çoğunun fakir olması15
- muslettin amca4
- kira sözleşmesinde'e devlet dönemi5
- birad2
- babası olmayan bi çocuğun annesi de yoktur2
- sude sendromu10
caylaklardan kimin katılacagı merak edilen smaç yarışması.
"gelen gideni aratır" sovcuk...
edit: dwight howard ın sticker yapıştırmasıyla hatırlanıcak yarışma
edit: dwight howard ın sticker yapıştırmasıyla hatırlanıcak yarışma
(bkz: nba slam dunk contest)
yaş ortalaması 40 ları bulan jüri yarışmaya katılsaydı tadından yenmeyecek, ileride çocuklarımıza anlatacağımız bir yarışma olacaktı.
dwight howard kişisinin bir eliyle smaç basarken diğer eliyle de sticker yapıştırdığı yarışma. Bu yaratıcılığa rağmen ilgisini çekmeyi başaramadı jürinin. şampiyonu zaten belirlemiş gibiydiler *.
Ayrıca son yılların en zevksiz smaç yarışması olmuştur *.
Ayrıca son yılların en zevksiz smaç yarışması olmuştur *.
dwight howard yapıştırdığı sticker ile bunun bir şov olduğunu hatırlatarak yarışmaya ayrı bir tad vermiştir.onun dışında pek bir yaratıcılık görülmemiştir.
boşuna sabaha kadar oturma sebebi olmuş yarışmadır. dwight howard da olmasa hali nice olurdu izleyenlerin kim bilir.
smaç yarışmasının her geçen sene ne kadar saçmaladığına en büyük örneklerden birisi olmuştur, efsanevi bir jüri takımı olan julius erwing, michael jordan, vince carter, kobe bryant, dominic wilkins beşlisi, son smaca 50 puan vererek tarafsız olmaları gereken bir yarışmada tarafsız olamadılar.. ama her şeye rağmen şampiyon olması gereken zaten green idi, sadece son smaç 50 haketmiyordu..
dwight howard a haksızlık yapıldığı kanısındayım. ayrıca finale kalan 2 kişi içinde bence birincilik nate robinsonun hakkı idi.
smaç yarışması jürisinin julius erwing dışında egolarına yenilip, yarışmaya katılanları kendileriyle karşılaştırması sonucu düşük puanlar verdiği ve izleyenlerin burunlarından dumanlar çıkmasına neden olduğu yarışmadır. dwight howard 3.65 * yüksekliğe sticker yapıştırıp sadece 41 puan alabildi. nate robinson ise sırf kısa diye normal bir smaçla aynı puanı yaptı. ilk smaçta pas veren arkadaşı sıçıp batıran chicago'lu oyuncu da iş var gibi görünüyordu. gelecek yıl tekrar katılmasını tembihliyoruz. gerald green ise bayağı uzaktan bir değirmen smaç vurarak 50 puan aldı ki, yaratıcılık bakımından bu puanı haketmiyordu. bakalım 720 derecelik smaç hangi yıl kimden gelecek ?
yarışmanın en iyi smacını kanaatimce tyrus thomas ben gordonun üzeinden ucarak yapmıstır.ancak ilk turu bile gecememistir.gerald green in ilk turdaki panyanın kenarından gelen topu smaclaması da iyi bir smactı.en son yaptıgı smac neden 50 tam puan aldı bilinmez.
açık açık ; kanımca tyrus thomas ve dwight howard ın hakkının yendiği şampiyonadır.
ne kadar saçma jüridir dedirten şampiyona.
(bkz: 2008 all star smaç şampiyonası jürisi kaan kural*murat kosova*murat murathanoğlu olsun kampanyası)
(bkz: 2008 all star smaç şampiyonası jürisi kaan kural*murat kosova*murat murathanoğlu olsun kampanyası)
son yıllarda seyrettiğim en yavan smaç yarışmasıydı. yine gına getircek düzeyde nate robinson zorlamları, ahım şahım olmayan iki tane final smacıyla gerald green'in performansı şampiyona öncesi konuşulduğu kadar spekteküler smaçlar olmadığını gösterdi.
(bkz: all-slam dunk team)
nate robinson' un sezon içi sicili, tyrus thomas' ın yarışma öncesi söylediği sözler ve aldığı 10.000$ lık ceza sonrası, uzun oyuncaların da pek kazanamadığı faktörleriyle, gerald green' in şampiyonluğunu önceden ilan ettiği yarışmadır. gerald green' in yaz liginde kolunu omuzuna kadar potaya soktuğu veya bir oyuncunun üzerinden bolca geçtiği göz önüne alınırsa, fazla yaratıcı bir yarışma olmamıştır. gerçi yaratıcılık olsa ne olacak, son iki senenin en yaratıcı hareketlerini sergileyen j.r smith ve andre igoudala, kibarca elenmemiş midir ?
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar