bugün
- bir yazarı entrylerine göre yargılamak17
- insanlar nasıl arkadaş ediniyor10
- sapık olduğu için çaylak olan insan5
- gammaz çetesi7
- gammazlar neden hiç çaylak olmuyor5
- bacınızın uluda yazar olmasını ister misiniz3
- kalabalıklar içinde yalnız olmak12
- hayattan zevk alamamak17
- hava ne kadar güzel ya3
- gammazların gizli hesapları görebilmesi3
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri10
- nickten isim tahmini yapmak72
- sevgilinizin sözlükte yazar olması2
- arkadaşlar hoşçakalın4
- balkonda kitli kalmak4
- insana kendini güvende hissettiren şeyler6
- çağımızın hastalığı4
- ülkenin kötü halinden gammazların sorumlu olması3
- ayınan mıyorum ayınan mıyorum18
- albirader camus2
- venezia fc2
- yazarların sözlükte bulunma amaçları7
- hazret ktc5
- biber dolması olsa da yesek7
- gizem güven2
- g'i l d'e d l'i l y26
- alkollü sürücüye 602 bin lira ceza3
- mohamed salah ghaly3
- önüne gelene ayar verebileceğini zanneden insan4
- hikayeyi devam ettir25
- bir hevesle alınıp kullanılmayan şeyler16
- sabah kahvaltısında menemen yiyen erkek3
- narsisizm3
- erkeklerin obur olduğu algısı18
- arkadaşlar bir bakar mısınız9
- marmarayın 74 27 çekmesi3
- anok yai2
- kurbağa öpüp prens beklemek14
- yazarlara göre olması gereken insan ömrü süresi8
- gocunun nerede olması10
- pizzada ince hamur tercih eden erkek12
- makine mühendisliği4
- habire12 adamdır37
- deliğim ben götü kara deliğim2
- rüyamda kadın olmuştum6
- metalcilerin ihtiyar olması2
- uysaljakoben14
- pizzanın ortasındaki yuvarlak plastik şey10
- uyumayın konuşalım5
- 32 yaş evlenmek için çok mu erken8
hoşgeldin biz de seni bekliyorduk demek istediğim yazar.
lakin -c-yi ben mi kaçırdım nedir? direk -ç-den başladı bu gece.
(bkz: kolay gele)
lakin -c-yi ben mi kaçırdım nedir? direk -ç-den başladı bu gece.
(bkz: kolay gele)
an itibariyle sözlüğün amına koyan yazar.
ALFABETiK SIRAYA GÖRE ENTRY GiREN YAZAR.
SÖZLüğün ciddiyetsizliği göz önüne alındığında yaptığının hiçte saçma olmadığı anlaşılıyor.
SÖZLüğün ciddiyetsizliği göz önüne alındığında yaptığının hiçte saçma olmadığı anlaşılıyor.
ekşi sözlükte de bir emsali olan yazar. o da sürekli eski türkçe kelimeler girip sözlüğü kullanılmaz hale getirirdi. zannedersem nicki de galat-ı meşhurdu.
ece kscg nin yolundan gitmiş o yapıyor benim neyim eksik bakayım aa fazlam var diyerek gereksiz başlık açmış yazar , ece ninde bununda... (bkz: başlığınızıda alın gidin lan)
tanım giren yazar.
alfabetik olarak girdiği bu tarz entryleri, her zaman sabaha karşı bu saatlerde yaparsa pek de zararı olmayan yazar. ileriye dönük olarak yararı bile olabilir.
(bkz: ece kscg reloaded)
girdiği entryler belkide sırf "öz türkçe" olduğu için bazı şahıslar tarafından tepki gören yazar. ayrıca onlarca entry i "tematik mod" içinde girdiği halde, "gözünü yumup ağzını açan yazarlar" o zamanlar bırakalım ağız açmayı, yazarın "online" olsuğundan bile haberdar değildi. ne moderasyonun benimle ne benim onlarla sorunum vardır. yapılması gereken neyse yapılıyor zaten.
ne "ece kscg" nin yolunda gidiyor yazar ne başka bir şey. gidin tarzı yazılar bırakın yazarı filan, insana hiç yakışmıyor, zaten moderasyon göndermedikce öyle bir niyeti de olmahyan bir yazar sinner mirza.
ne "ece kscg" nin yolunda gidiyor yazar ne başka bir şey. gidin tarzı yazılar bırakın yazarı filan, insana hiç yakışmıyor, zaten moderasyon göndermedikce öyle bir niyeti de olmahyan bir yazar sinner mirza.
tespit yapmış, çok mutluymuş.
sözlüğe karşı bir ara tribe giren yazar. sınav mınav telaşesi vardı bir aralar bitti de geri sahalara döndü ayrıca. ilk maça uzatmalarda girdi * ama hoca ileriki maçlarda ilk onbirde sahaya süreceğini söyledi.
(bkz: kendi gazıyla barcelonaya transfer olan yazar) *
(bkz: kendi gazıyla barcelonaya transfer olan yazar) *
fazla uykusuz kalan yazar.
an itibariyle çerkez olduğunu hissetim.
çok meraklı kişilik. yalansımıyorsa yerden yüksek elemanıymış* severek izliyoz ve dinliyoz.
iditasyon: yok yahu ben yanlış anlamışım, yerden yüksek değil, core damage elemanıymış. napayım ben trash metali değil mi? *
iditasyon: yok yahu ben yanlış anlamışım, yerden yüksek değil, core damage elemanıymış. napayım ben trash metali değil mi? *
fahrettin altay - üçyol metro çalışmasını protesto etmek amaçlı soyunmayı düşünen yazar. yapmalarına karşı olmayan lakin yolların içine etmelerine kızan yazar. 100 yılda bitirilmez bu işler ama.
gece gece yazı yazmaya çalışan yazar. canı sıkılan yazar, hayal dünyasına girmiş bu aralar yazarı.
türkçe yazabilen yazar. aslında yazamayan yazar. şöyle: "benceeaa türkçheee çhook rerörerö yhaanii phanda yhazarım kiyeeee".
ders çalışması gereken yazar.
(bkz: tematik mode)*
an itibariyle sol framede öz türkçeye dönüş havasına girmiştir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar