bugün
- 21 ağustos 2026 erzurumspor galatasaray maçı17
- g i l d e d l i l y29
- dilek imamoğlunun ateş eden mayosu25
- arkadaşlar ben mi selena gomez mi5
- 185 ve üstü kadınların çok havalı olması5
- game of thrones taki kerhaneci'nin annesi20
- 170 erkek tatlılığı4
- ankara6
- uzun boylu ve büyük ayaklı kadın tatlışlığı4
- kliniğe gittim klinikten geldim10
- bu gece yıkıyoruz sözlüğü3
- arkadaşlar kafam süper3
- kürtler5
- dolar isterse 100 olsun38
- selena gomezden güzelinin mahallelerde olması3
- kendi memleketinde yabancı hissetmek2
- sigara şöbiyet seks4
- game of thrones taki kerhaneci16
- kadınınızı çalıştırır mısınız9
- ölmedeyiz uludağ sözlük12
- yaşlı yuzırlar ölsün be2
- erkek evi tek başına geçindirmek zorunda değildir6
- yeni parti de bölünebilir10
- nah sana oy17
- orospu çocuğu abdullah öcalan19
- nasıl birisiniz8
- tavuklu salata4
- erecto don don birader bey2
- yakub'un sekizinci oğlu2
- sözlüğün en düşük iq sahibi yazarları12
- erdem atay2
- gürcistan göçmenleri13
- netanyahu'ya kırmızı bülten talebi10
- babanın tüm mirası küçük kardeşe bırakması2
- galatasaray7
- evlenmek6
- rum sultanlığı3
- anın görüntüsü17
- filenin sultanları'nın letonya'yı 3 0 yenmesi2
- hiç çaylak olmamış yazar gizli eşcinseldir11
- isabela santos3
- almanya'da yaşayıp arabasına tuğra yapıştıran tip6
- 21 ağustos 2026 türkiye letonya voleybol maçı4
- dolar 100 tl mazot 100 tl13
- almancıları sevmemek11
- öcalan isterse savunma bakanı olsun10
- bioxinin forte2
- iyi günler arkadaşlar nasibimi arıyorum12
- sözlüğü bırakmaktan vazgeçmek12
- hakiki gurbetçi vs sonradan gelme tipler6
hoşgeldin biz de seni bekliyorduk demek istediğim yazar.
lakin -c-yi ben mi kaçırdım nedir? direk -ç-den başladı bu gece.
(bkz: kolay gele)
lakin -c-yi ben mi kaçırdım nedir? direk -ç-den başladı bu gece.
(bkz: kolay gele)
an itibariyle sözlüğün amına koyan yazar.
ALFABETiK SIRAYA GÖRE ENTRY GiREN YAZAR.
SÖZLüğün ciddiyetsizliği göz önüne alındığında yaptığının hiçte saçma olmadığı anlaşılıyor.
SÖZLüğün ciddiyetsizliği göz önüne alındığında yaptığının hiçte saçma olmadığı anlaşılıyor.
ekşi sözlükte de bir emsali olan yazar. o da sürekli eski türkçe kelimeler girip sözlüğü kullanılmaz hale getirirdi. zannedersem nicki de galat-ı meşhurdu.
ece kscg nin yolundan gitmiş o yapıyor benim neyim eksik bakayım aa fazlam var diyerek gereksiz başlık açmış yazar , ece ninde bununda... (bkz: başlığınızıda alın gidin lan)
tanım giren yazar.
alfabetik olarak girdiği bu tarz entryleri, her zaman sabaha karşı bu saatlerde yaparsa pek de zararı olmayan yazar. ileriye dönük olarak yararı bile olabilir.
(bkz: ece kscg reloaded)
girdiği entryler belkide sırf "öz türkçe" olduğu için bazı şahıslar tarafından tepki gören yazar. ayrıca onlarca entry i "tematik mod" içinde girdiği halde, "gözünü yumup ağzını açan yazarlar" o zamanlar bırakalım ağız açmayı, yazarın "online" olsuğundan bile haberdar değildi. ne moderasyonun benimle ne benim onlarla sorunum vardır. yapılması gereken neyse yapılıyor zaten.
ne "ece kscg" nin yolunda gidiyor yazar ne başka bir şey. gidin tarzı yazılar bırakın yazarı filan, insana hiç yakışmıyor, zaten moderasyon göndermedikce öyle bir niyeti de olmahyan bir yazar sinner mirza.
ne "ece kscg" nin yolunda gidiyor yazar ne başka bir şey. gidin tarzı yazılar bırakın yazarı filan, insana hiç yakışmıyor, zaten moderasyon göndermedikce öyle bir niyeti de olmahyan bir yazar sinner mirza.
tespit yapmış, çok mutluymuş.
sözlüğe karşı bir ara tribe giren yazar. sınav mınav telaşesi vardı bir aralar bitti de geri sahalara döndü ayrıca. ilk maça uzatmalarda girdi * ama hoca ileriki maçlarda ilk onbirde sahaya süreceğini söyledi.
(bkz: kendi gazıyla barcelonaya transfer olan yazar) *
(bkz: kendi gazıyla barcelonaya transfer olan yazar) *
fazla uykusuz kalan yazar.
an itibariyle çerkez olduğunu hissetim.
çok meraklı kişilik. yalansımıyorsa yerden yüksek elemanıymış* severek izliyoz ve dinliyoz.
iditasyon: yok yahu ben yanlış anlamışım, yerden yüksek değil, core damage elemanıymış. napayım ben trash metali değil mi? *
iditasyon: yok yahu ben yanlış anlamışım, yerden yüksek değil, core damage elemanıymış. napayım ben trash metali değil mi? *
fahrettin altay - üçyol metro çalışmasını protesto etmek amaçlı soyunmayı düşünen yazar. yapmalarına karşı olmayan lakin yolların içine etmelerine kızan yazar. 100 yılda bitirilmez bu işler ama.
gece gece yazı yazmaya çalışan yazar. canı sıkılan yazar, hayal dünyasına girmiş bu aralar yazarı.
türkçe yazabilen yazar. aslında yazamayan yazar. şöyle: "benceeaa türkçheee çhook rerörerö yhaanii phanda yhazarım kiyeeee".
ders çalışması gereken yazar.
(bkz: tematik mode)*
an itibariyle sol framede öz türkçeye dönüş havasına girmiştir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar