forumlardan kopamamış insanların, sözlüklerde gelip, girdiği entryleri hakkında "alkış" tutmasıyla gururlanan yazar. * * * * *
sözlükten birisini başbakan seçmeyi düşünüyoruz deseler, oyumu vereceğim kişidir.
(#6643365) nereye gideyim kardeş?
#6686408 çok doğru konulara değinen yazar. tebrikler.
sayısız bilgi içerikli el emeği göz nuru entryler giren, arada sözlük formatı dahilinde saçmalaya hakkı olduğunu, kendisininde bunu kullandığı sıralarda sadece o tarz şeyler yazdığı düşünülmesi kendisini üzen yazar. * *
(bkz: #6733055) entrysi ile yaran yazar.
200 lira görmemiş sözlük yazarıymış ama artık o da görecek sevgili irlandalılar.

http://www.kaliteliresiml...ia/1986/yeni_200_lira.jpg
200 lira görmeyişi nedeniyle irlandalı arkadaşlarına selam edilen yazar.

salak yazardır ayrıca: insan nasıl görmez gerçek hayatta 200 lira, halbuki söylemiş gerçek hayatta filan diye, hiç düşünmemiş, yazık lan yazarı.
cool adamla tanıştırmak istediğim yazar. hayır ben de daha önceden görmemiştim cool adamla tanıştıktan sonra 200lük desteleriyle halı saha maçı yapıyoruz lan.
doğum gününü kendi kendine kutlayan.
doğum günü yazarıdır.

sinner mirza : anne, baba; 1 ocak ne biçim doğum günü önceden yaptıkları gibi sizde aman böyle olsun diye mi 1 ocak dediniz?

anne, baba : "sus lan salak mı ne?".
hem doğum günü mesajlarını hem de yeni yıl mesajlarını bir cümlede benimseyebilen yazar.*
son enrty leriyle ece kscg nin yolundan giden yazar.
alemin kralı olan yazar.
bu aralar canı sıkılan yazar.
(bkz: #5585341) (bkz: #5662398) (bkz: #3868333) (bkz: #5668821) (bkz: #5625653) (bkz: #5662381)
ecedir ece yazarı.
* a harfinden başlayarak ukte doldurumu yapıyor zannımca.
kendisine tematik mode'u öneren yazarlar kuyruğunda en arkaya geçerek seslendiğim yazar.
başlı başına bir sözlük. öyle ki; an itibari ile "ay" hecesi ile başlayan binler kelime ile donatmıştır sol frame' i. yaptığım hesaplamalara göre; "y" lere "z" lere gelinceye kadar sözlüğün entry sayısı iki katına çıkacak.
an itibariyle öz türkçe açıklamarında 'b' harfine geçen yazar.
(bkz: kaldı mı dohuz)
yazdıkça okuyasım gelen yazar.
yalnız yeni bir tik edindim sayesinde.
bilgi içerikli entrylerini okurken "vay anam vay, hadi yav, yapma be" vb ifadeleri dillendiriyorum.
okumak yaramıyormu ne?
gece 04.00'dan beri uyumadığına inandığım yazar. bu hızla giderse alfabeyi 35 günde tamamlar diye düşünüyorum. allah sabırlar versin. *
an itibarı ile beni bilgisayarı kapatmaya zorlayan yazar.
(bkz: ece kscg)
nihayet sözlüğün b harfinden c harfine geçmiş. bir an önce de z ye gelmesini umut ediyorum.
ece kscg vakasının türkçe kelime versiyonu olma yolunda gitmektedir arkadaş. yine de katkısı vardır sözlüğe faket
(bkz: tematik mode)
© copyright 2005 - 2026