bugün
- ruh halini tek cümlede anlatmak9
- irmik helvası6
- arkadaşlar falıma bi bakar mısınız5
- karımla evlendiğime bin pişmanım5
- en son aldığınız iltifat4
- çay koymak mı katmak mı7
- 35 yaşından sonra aşık olmanın imkansızlaşması8
- arkadaşlar beni özlediniz mi6
- arkadaşlar ben saksı değilim5
- öbür sözlükten hep erkek yazar gelmesi7
- balıkesir denince akla ilk gelenler8
- yürüyüş meksika açmazı kahve2
- amfetamin2
- kezo osuruğu3
- amerika iran savaşı3
- misafirliğe gitmek iyi değildir3
- tarımdan paradoksa evrim3
- göbek eritme taktikleri3
- aylık 353 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- 3 tane kedisi olan kızla evlenilir mi sorunsalı18
- uyku ilacı içmeden uyuyamamak11
- çay katüüm mü daayı3
- ülke whatsapp grubu kurmak3
- sadece sarışın erkek yazarları takip etmem3
- işten istifa edip yeni bir şehre taşınmak5
- ciguli kral4
- hoşlanılan erkeğin kel olduğunu açıklaması10
- hindistanlı kızlar5
- cehaletln cazibesi11
- büyük aşklar yolculuklarla başlar2
- bulgar ötv si2
- tomris uyar'ın üç şairi topaca çevirmesi6
- ben geldim bıldırcın yumurtaları2
- yeni insanlarla tanışmak istememek13
- uludagsozluk33
- mony tontana3
- daveigh chase2
- güne bir şarkı bırak15
- gazete arşivi3
- 19 haziran 2026 kanada katar maçı2
- kendinle sevgili olur muydun sorunsalı24
- nato zirvesi2
- allah atatürk ten razı olsun4
- çok eski erkek arkadaş gurubu2
- görükle2
- en güzel kahve2
- eş değiştirme nedeniyle travma yaşayan kadın3
- buz gibi süt içmek3
- pandela4
- ciddi ciddi uludağsözlükte aktif olmak3
Bir diğer izlandalı black metal grubu. Aphotic Womb albümüyle aklınızı kaçırabilirsiniz.
https://www.youtube.com/watch?v=ZWmFQ5mDPSU
https://www.youtube.com/watch?v=ZWmFQ5mDPSU
Adadan pis işler.
genel olarak 2000 sonrası oluşumunu tamamlayan black metal gruplarının lirikal temalarında geleneksel satanizm'den çok new age satanizminin ögeleri ağır basıyor. icra edilen türün vermek istediği orijin mesaj, özden bir parça ayrılıyor. bu da doğal olarak farklı etkileşimleri doğuruyor. bana bu tarz işler haddinden fazla sert ve gereksiz gelmiştir nedense. ne bileyim. konu mizantropi ise, nihilist bakış açısı ise bunu konseptine uygun anlatan nice black metal grubu var. uç bir örnek verecek olursam, craft gibi mesela. setherial'e bile çok kızarım. normalde severim kerataları. ama a hail to the faceless angels'de tattırmak istedikleri felsefe ile ekpyrosis albümündeki parçaları dinleyince bu nedir abi diyorum. eskilerden yenilere doğru gittikçe kasvetin pisliğin içindeki o naifliği, o samimi havayı alamıyorsun. sözler ..ancient gods who rule with might, now hear me calling, you are me and i am thee, you took me over..'dan ..twisted cosmic journeys, leaving traces in time and space, twisting and turning on themselves, to reveal the gate to the unlight world..'e dönüşüyor. duygudan duygusuzluğa, yakarıştan kuru gürültüye, edebi güzelleme kasmaya yöneliş var. black metal'in ömrü de her tür gibi yavaş yavaş azalıyor. Son vadeleri, hayırlısı bakalım.
içimi döktüm biraz. Fena grup değil tabi. damarlara yıkımı aşılayan her şey güzeldir.
siz yine de bahsettiğim karanlık ambiyansın yanıklığını duruluğunu anlayabilmek için bi' hirilorn'a bakının derim. Konu karın ağrısı yaşamaksa; derinlerde, her allahın günü ötelediğiniz bir varoluş sancısı çekiyorsanız, acıdan kurtulmak değil de bir it gibi onu yaşamak istiyorsanız açın kulak verin.
--- spoiler ---
the sky is moonless,
satan's waiting for my soul.
indeed, tonight
was the night..
--- spoiler ---
genel olarak 2000 sonrası oluşumunu tamamlayan black metal gruplarının lirikal temalarında geleneksel satanizm'den çok new age satanizminin ögeleri ağır basıyor. icra edilen türün vermek istediği orijin mesaj, özden bir parça ayrılıyor. bu da doğal olarak farklı etkileşimleri doğuruyor. bana bu tarz işler haddinden fazla sert ve gereksiz gelmiştir nedense. ne bileyim. konu mizantropi ise, nihilist bakış açısı ise bunu konseptine uygun anlatan nice black metal grubu var. uç bir örnek verecek olursam, craft gibi mesela. setherial'e bile çok kızarım. normalde severim kerataları. ama a hail to the faceless angels'de tattırmak istedikleri felsefe ile ekpyrosis albümündeki parçaları dinleyince bu nedir abi diyorum. eskilerden yenilere doğru gittikçe kasvetin pisliğin içindeki o naifliği, o samimi havayı alamıyorsun. sözler ..ancient gods who rule with might, now hear me calling, you are me and i am thee, you took me over..'dan ..twisted cosmic journeys, leaving traces in time and space, twisting and turning on themselves, to reveal the gate to the unlight world..'e dönüşüyor. duygudan duygusuzluğa, yakarıştan kuru gürültüye, edebi güzelleme kasmaya yöneliş var. black metal'in ömrü de her tür gibi yavaş yavaş azalıyor. Son vadeleri, hayırlısı bakalım.
içimi döktüm biraz. Fena grup değil tabi. damarlara yıkımı aşılayan her şey güzeldir.
siz yine de bahsettiğim karanlık ambiyansın yanıklığını duruluğunu anlayabilmek için bi' hirilorn'a bakının derim. Konu karın ağrısı yaşamaksa; derinlerde, her allahın günü ötelediğiniz bir varoluş sancısı çekiyorsanız, acıdan kurtulmak değil de bir it gibi onu yaşamak istiyorsanız açın kulak verin.
--- spoiler ---
the sky is moonless,
satan's waiting for my soul.
indeed, tonight
was the night..
--- spoiler ---
2013 yılında kurulmuş izlanda çıkışlı black metal grubu. mistisizm, iskandinav mitolojisi gibi konulara değiniyorlar. Aphotic Womb ve Hvísl stjarnanna isimli iki albümleri bulunuyor.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar