bugün
- ısparta4
- 3 tane kedisi olan kızla evlenilir mi sorunsalı19
- peugeot 4052
- barış manço2
- antalya yolu üzerindeki dandik şehirler2
- haşemayla site havuzuna alınmayan kadının isyanı6
- sersem herif2
- teen slasher film klişeleri5
- havalı2
- baklavanın hiçbir içeceğe uyum sağlamaması4
- balıkesir denince akla ilk gelenler9
- en son aldığınız iltifat7
- evcil robot için isim önerileri2
- evde tekken yan odadan gelen kılıçdaroğlu sesi4
- çay koymak mı katmak mı8
- kemal kılıçdaroğlu15
- ruh halini tek cümlede anlatmak9
- karımla evlendiğime bin pişmanım6
- sevgilinin film izlerken kucağınızda uyuyakalması3
- 35d2
- egay sucukcu9
- sudekiray hariç sözlükte güzel kız olmaması2
- arkadaşlar falıma bi bakar mısınız6
- i know what you did last summer3
- erkeklerin 35 yaşından sonra dedeye dönüşmesi2
- 35 yaşından sonra aşık olmanın imkansızlaşması8
- irmik helvası6
- öbür sözlükten hep erkek yazar gelmesi7
- en köylü özelliğiniz3
- milli maç izlemekten keyif almamak2
- sedat pekmez bey birader2
- 19 haziran 2026 istanbul da metro kazası2
- via port2
- tomris uyar'ın üç şairi topaca çevirmesi7
- tbmm de akp tarafından 76 sahte oy kullanılması2
- arkadaşlar ben saksı değilim5
- imama geçen yaz ne yaptığını biliyorum demek3
- yippee ki yay motherfucker2
- arkadaşlar beni özlediniz mi5
- antik mezar kazıp kötü güçleri uyandırmak3
- hangi sözlük yazarı hangi the boyz karakteri olur3
- uyku ilacı içmeden uyuyamamak11
- freddy krueger2
- cehaletln cazibesi11
- süper kahramanların şehri korurken yıkması2
- karton toplayan gocu3
- amfetamin3
- orhun yazıtları2
- firefox2
- hoşlanılan erkeğin kel olduğunu açıklaması10
Adadan pis işler.
genel olarak 2000 sonrası oluşumunu tamamlayan black metal gruplarının lirikal temalarında geleneksel satanizm'den çok new age satanizminin ögeleri ağır basıyor. icra edilen türün vermek istediği orijin mesaj, özden bir parça ayrılıyor. bu da doğal olarak farklı etkileşimleri doğuruyor. bana bu tarz işler haddinden fazla sert ve gereksiz gelmiştir nedense. ne bileyim. konu mizantropi ise, nihilist bakış açısı ise bunu konseptine uygun anlatan nice black metal grubu var. uç bir örnek verecek olursam, craft gibi mesela. setherial'e bile çok kızarım. normalde severim kerataları. ama a hail to the faceless angels'de tattırmak istedikleri felsefe ile ekpyrosis albümündeki parçaları dinleyince bu nedir abi diyorum. eskilerden yenilere doğru gittikçe kasvetin pisliğin içindeki o naifliği, o samimi havayı alamıyorsun. sözler ..ancient gods who rule with might, now hear me calling, you are me and i am thee, you took me over..'dan ..twisted cosmic journeys, leaving traces in time and space, twisting and turning on themselves, to reveal the gate to the unlight world..'e dönüşüyor. duygudan duygusuzluğa, yakarıştan kuru gürültüye, edebi güzelleme kasmaya yöneliş var. black metal'in ömrü de her tür gibi yavaş yavaş azalıyor. Son vadeleri, hayırlısı bakalım.
içimi döktüm biraz. Fena grup değil tabi. damarlara yıkımı aşılayan her şey güzeldir.
siz yine de bahsettiğim karanlık ambiyansın yanıklığını duruluğunu anlayabilmek için bi' hirilorn'a bakının derim. Konu karın ağrısı yaşamaksa; derinlerde, her allahın günü ötelediğiniz bir varoluş sancısı çekiyorsanız, acıdan kurtulmak değil de bir it gibi onu yaşamak istiyorsanız açın kulak verin.
--- spoiler ---
the sky is moonless,
satan's waiting for my soul.
indeed, tonight
was the night..
--- spoiler ---
genel olarak 2000 sonrası oluşumunu tamamlayan black metal gruplarının lirikal temalarında geleneksel satanizm'den çok new age satanizminin ögeleri ağır basıyor. icra edilen türün vermek istediği orijin mesaj, özden bir parça ayrılıyor. bu da doğal olarak farklı etkileşimleri doğuruyor. bana bu tarz işler haddinden fazla sert ve gereksiz gelmiştir nedense. ne bileyim. konu mizantropi ise, nihilist bakış açısı ise bunu konseptine uygun anlatan nice black metal grubu var. uç bir örnek verecek olursam, craft gibi mesela. setherial'e bile çok kızarım. normalde severim kerataları. ama a hail to the faceless angels'de tattırmak istedikleri felsefe ile ekpyrosis albümündeki parçaları dinleyince bu nedir abi diyorum. eskilerden yenilere doğru gittikçe kasvetin pisliğin içindeki o naifliği, o samimi havayı alamıyorsun. sözler ..ancient gods who rule with might, now hear me calling, you are me and i am thee, you took me over..'dan ..twisted cosmic journeys, leaving traces in time and space, twisting and turning on themselves, to reveal the gate to the unlight world..'e dönüşüyor. duygudan duygusuzluğa, yakarıştan kuru gürültüye, edebi güzelleme kasmaya yöneliş var. black metal'in ömrü de her tür gibi yavaş yavaş azalıyor. Son vadeleri, hayırlısı bakalım.
içimi döktüm biraz. Fena grup değil tabi. damarlara yıkımı aşılayan her şey güzeldir.
siz yine de bahsettiğim karanlık ambiyansın yanıklığını duruluğunu anlayabilmek için bi' hirilorn'a bakının derim. Konu karın ağrısı yaşamaksa; derinlerde, her allahın günü ötelediğiniz bir varoluş sancısı çekiyorsanız, acıdan kurtulmak değil de bir it gibi onu yaşamak istiyorsanız açın kulak verin.
--- spoiler ---
the sky is moonless,
satan's waiting for my soul.
indeed, tonight
was the night..
--- spoiler ---
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar