bugün
- zaman kavramı olmayan insan3
- arkadaşlar sizce ben nasıl biriyim3
- arkadaşlar tost yapamıyorum8
- deniz göktaş33
- sözlüğün mal dolması9
- uyuşturucuyu bırakmak3
- ayda 589 bin tl götüme sokuyorum iyi mi yapıyorum8
- bik bik abla vs vurduranlar12
- velvet31
- kızlar mesaj kutumu kısa süreliğine açtım5
- togg limuzin3
- arkadaşlar böyle biri beni takip etmeye başladı7
- bay erecto bey birader2
- şarapçı koala'yı duvarı yalarken görmek4
- sözlük yazarlarının dondurmaları4
- uludağ sözlük bir ailedir6
- müfredattan felsefe dersinin çıkarılması12
- kim kimin fakesi belli olmayan sözlük5
- kemal kılıçdaroğlu18
- diamond bosphorus13
- uzun marlboro deyince uzun mavi 2000 mi diyen kız4
- arkadaşlar makarna yapamıyorum6
- erectoton7
- durduk yere size kafayı takan yazarlar7
- ciddi ciddi aşure seven insan7
- göbek piercing'i takan 40 yaşından büyük kadın3
- gizli artı vermek7
- bütün biraderlere hükmeden birader5
- beyler lütfen hlzaya gelin4
- sözlüğe totonu zikeyim butonu4
- deniz göktaş'ın babasının thko mensubu olması8
- dine hakaretin ifade özgürlüğü olup olmadığı10
- mutlu yaşamın sırrı2
- tüm sözlüğe benden kuşkaş3
- arkadaşlar suşi yapamıyorum4
- her 3 kadından 1 inin bedava yemek için buluşması6
- sıcaktan kilo vermek3
- yine geliyorum yilanoglu4
- seninle şöyle böyle olabilirdik2
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği28
- dona kara sinek kaçması2
- 1 milyon verseler sözlük hesabınızı satar mısınız8
- ali hamaney'in cenaze töreni4
- aylık 419 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- sgk'nın gözlük camı için 130 tl karşılaması5
- tai lung30
- ismet gey biraderin madam hanım olması hedesi3
- araya adam sokup yazar banlatmak5
- ona bir şey söyle9
- opel grandland2
2013 te piyasaya çıkacak trailerı çok başarılı yeni simcity oyunu.
sol framede görmemle "hadi canım" diye tepki vermeme sebebiyet veren oyun. Trailerı çok güzel olmuş umuyoruz ki en kısa zamanda çıkar ve tekrardan o eski "muhteşem şehirler yapma" isteğini uyandırır. Ayrıca , fazla sistem istemese bari dediğimdir. Zira teknoloji çat çut geliştiğinden henüz 2 yıllık olan laptobumun kaldırabileceğinden emin olmak istiyorum yani.
trailer'ı için :
https://www.youtube.com/watch?v=zJx4RZq4Nw4
trailer'ı için :
https://www.youtube.com/watch?v=zJx4RZq4Nw4
Electronic Arts firmasının 2013 yılında piyasaya sürdüğü şehir simülasyon video oyunu. Gerekli konfigürasyon oldukça yüksek. Bilgisayarı yine update etmek gerekecek.
http://www.game-debate.co..._id=3562&game=SimCity
http://www.game-debate.co..._id=3562&game=SimCity
yalnız kaldığım oyundur. Zira pek türk bulunmuyor.
Türkiyede korsan bu kadar gelişmemiş olsa, daha çok Türk bu oyunu oynamış olur, oyun daha zevkli hale gelmiş olur.
Türkiyede korsan bu kadar gelişmemiş olsa, daha çok Türk bu oyunu oynamış olur, oyun daha zevkli hale gelmiş olur.
electronic arts'ın son dönemdeki tüm oyunları gibi bu da origin hesabı falan fıstık istiyor. "ulan, hesap açarız o kolay" diyeceksiniz ama origin'in internet sitesine girilmiyor. en azından ben giremiyorum. neler denedim, neler etmedim ama yok işte. ki bakmayın, bu tür mevzuularda işi bilen adamımdır. beceriksizlik değil anlayacağınız. bir yolunu bulup origin launcher'ı indirdim o da merkeze bağlanamadı. öyle mal bir iş işte.
neyse efendim, origin istemeyen hâli ortamlara düşmüş. ea adam olsaydı da bizi bu işlerle uğraştırmasaydı.
oyuna gelecek olursak;
bir kere oyunun adı simcity 5 değil, simcity'dir. adamlar önceki oyunları bir kalemde silivermişler.
eski oyunlara nazaran bazı konularda büyük değişiklikler var. meselâ su ve elektrik iletimi için ortalığı kazmanıza, telgrafın tellerine kuş kondurmanıza gerek yok. sokakları, caddeleri, yolları yaparken altta bunları da yapıveriyor ırgatlarınız.
yol, arsa gibi yerleri ille kara kare yapmanıza da gerek yok. gayet güzel dairesel biçimler verebiliyorsunuz.
kirliliği gözünüzle görebiliyorsunuz. özellikle hava kirliliğine engel olmak için yellerin genel esiş yönüne göre, kentinizin dış taraflarında bir yerlere dikebiliyorsunuz kirleticileri.
para kazanmak ve paradan tasarruf etmek kolaylaşmış. gerçi henüz oynamadım oyunu ama oynanışı izledim.
falan filan.
neyse efendim, origin istemeyen hâli ortamlara düşmüş. ea adam olsaydı da bizi bu işlerle uğraştırmasaydı.
oyuna gelecek olursak;
bir kere oyunun adı simcity 5 değil, simcity'dir. adamlar önceki oyunları bir kalemde silivermişler.
eski oyunlara nazaran bazı konularda büyük değişiklikler var. meselâ su ve elektrik iletimi için ortalığı kazmanıza, telgrafın tellerine kuş kondurmanıza gerek yok. sokakları, caddeleri, yolları yaparken altta bunları da yapıveriyor ırgatlarınız.
yol, arsa gibi yerleri ille kara kare yapmanıza da gerek yok. gayet güzel dairesel biçimler verebiliyorsunuz.
kirliliği gözünüzle görebiliyorsunuz. özellikle hava kirliliğine engel olmak için yellerin genel esiş yönüne göre, kentinizin dış taraflarında bir yerlere dikebiliyorsunuz kirleticileri.
para kazanmak ve paradan tasarruf etmek kolaylaşmış. gerçi henüz oynamadım oyunu ama oynanışı izledim.
falan filan.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar