bugün
- emek hırsızı patronları ifşa etme akımı4
- diyete başlama pazartesisi4
- ismet bin komsomol el tavariş ül raskolnikov4
- istanbul da ortalama kiranın 42 bin tl olması3
- dinlerin geldiği günden beri kan dökmesi12
- kadınlar sözlük2
- bilgi için mi like için mi yazılır7
- 14 haziran 2026 avustralyalının türk çocuğu x i2
- yeni arabalarda tuş yerine ekran olması2
- evlenmeyi başaramamış kadın17
- deli1i7
- botların ekşiden başlık araklaması4
- halkım yok sayılıyor işte kürt sorunu benim4
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı57
- kızına eşine bikini giydiren aile reisi7
- evde boş boş çerez yiyip bira içmek2
- buddy dude23
- menzil terör örgütü metö4
- hayatın planladığımız gibi gitmemesi2
- siyah carlsberg4
- barış alper yılmaz6
- deliliğin tedavisi10
- abd iran anlaşması2
- ona bir şey söyle16
- tunus5
- bir bölüm daha izleyeyim yatarım3
- güzel kızların isimleri6
- diamond bosphoruss birader4
- murat kurum'un dalış yaparak körfezi denetlemesi2
- aniden gelen boşluk hissi2
- dinlenme tesisinde kadına saldıran başıboş köpek3
- türkiye avustralya maçı5
- boşluğa dalmak2
- yem borusu çalmak2
- erkeklere gülmenin yakışmaması2
- diamond bosphoruss denen yazar17
- milli maçı izlemeyen erkek22
- montellanın santrafor oynatmama sebebi3
- evlenmek istemeyen insana seçilmemiş demek10
- nihoş3
- gocu28
- mantı abartılmış balon bir yemektir8
- karşı cinste hayran olunan özellik10
- isveç2
- bilecik te motosikletli uyuşturucu operasyonu2
- geçmişi çok fazla düşünmek2
- aktroller4
- iranda ne değişti de barış oldu2
- 14 haziran 2026 almanya curaçao maçı10
- hoşlanılan kızın 550'yi 2'ye bölünce 225 bulması2
amaçsız bir dizi.
beşinci sezon ilk bölüm orjinal ya da alt yazı linki varsa allahını seven atsın dizisi.
5x01 için sansürsüz alt yazılısını aradağım dizidir.
yeni sezonu geçen hafta başlamış olan ve başladığı günden beri takip ettiğim izlenesi dizidir.
--spoiler--
5.sezonun başlangıcı için önceki sezonun son sahnesinde jeffrey dean morgan'ı gördüğüme yemin edebilirim. fiona'nın patronunu oynayacaktı güya. sezon başladı önce '' bu adam kimdi yaa'' diye bir soru belirdi sonra da içten bir ''hasssssskt yaaa'' hasıl oldu. ayıp ulan ya!
--spoiler--
5.sezonun başlangıcı için önceki sezonun son sahnesinde jeffrey dean morgan'ı gördüğüme yemin edebilirim. fiona'nın patronunu oynayacaktı güya. sezon başladı önce '' bu adam kimdi yaa'' diye bir soru belirdi sonra da içten bir ''hasssssskt yaaa'' hasıl oldu. ayıp ulan ya!
--spoiler--
--- spoiler 5x1 ---
fiona'ya bahşişi bol bırakan angela geçen sezonun finalinde steve/jimmy'nin yanında gördüğümüz angela
--- spoiler 5x1 ---
fiona'ya bahşişi bol bırakan angela geçen sezonun finalinde steve/jimmy'nin yanında gördüğümüz angela
--- spoiler 5x1 ---
ayıpsız ipnelerin yaşadıkları travmalar.
gecen sezondaki durgun olay akisiyla beni zedelsmistir sanirim bu sezonda cok iiyi gecmeyecek stewe dedik hala ortada yok.
Bana ingilizceyi öğreten dizi. Sayesinde varoş mahallede yetişmiş bir zenci gibi ingilizce konuşuyorum.
(bkz: gods of milk)
Yeni sezonun başlaması için günlerce beklemiş ama başladığını bile fark etmemişim yeni izledim.
işin ilginci oradada iş makinelerini bina yıkmasını falan izleyen. Hatta foto çeken insan var onlar daha ileri gitmiş yani yalnız biz değilmişiz *
--spoiler--
Yeni sezonda herkes toparlanmış, işler hemen hemen yoluna girmiş gibi gözüküyor. Tabi bu şeklide ilerlemez dizi yakında kokusu çıkar.
Frank'ın eşi tam bir türk anne tipi değil mi diyecektim. Seks oyuncak koleksiyonunu görünce vazgeçtim.
--spoiler--
işin ilginci oradada iş makinelerini bina yıkmasını falan izleyen. Hatta foto çeken insan var onlar daha ileri gitmiş yani yalnız biz değilmişiz *
--spoiler--
Yeni sezonda herkes toparlanmış, işler hemen hemen yoluna girmiş gibi gözüküyor. Tabi bu şeklide ilerlemez dizi yakında kokusu çıkar.
Frank'ın eşi tam bir türk anne tipi değil mi diyecektim. Seks oyuncak koleksiyonunu görünce vazgeçtim.
--spoiler--
Bu sezon Karen'ın gelip gelmeyeceğini merak ettiğim dizi.
yeni sezona güzel giriş yapan dizi. özlemişiz ahaliyi.
5. sezon 2. bölüm itibariyle;
Bu dizi bi harika lan hem yaprak dökümü gibi dramı seyirciyi bağlıyor, hem de bu bölümden seksten çok güldürü öğesi var. Güzel bölümlerden biriydi.
Ruslar mümkünse ingilizce konuşmasın abi. Ne çıldırdım bu bölümde.
Zengin burjuvazine süper dikkat çekmiş tebrik ederim.
Serseri erkekleri neden tercih ettiğinizi anladım kızlar o değilde White chocolate mocha içen oğlanlar için ince belli bardakta sıcacık oralet içen adamları üzdünüz kızlar..!1!11!
--spoiler--
Belki lezbiyenler rekabete gitmiştir
Bebeğimizi fahişe sütüyle besleyip, başını kazıtmışsın
swf
--spoiler--
Bu dizi bi harika lan hem yaprak dökümü gibi dramı seyirciyi bağlıyor, hem de bu bölümden seksten çok güldürü öğesi var. Güzel bölümlerden biriydi.
Ruslar mümkünse ingilizce konuşmasın abi. Ne çıldırdım bu bölümde.
Zengin burjuvazine süper dikkat çekmiş tebrik ederim.
Serseri erkekleri neden tercih ettiğinizi anladım kızlar o değilde White chocolate mocha içen oğlanlar için ince belli bardakta sıcacık oralet içen adamları üzdünüz kızlar..!1!11!
--spoiler--
Belki lezbiyenler rekabete gitmiştir
Bebeğimizi fahişe sütüyle besleyip, başını kazıtmışsın
swf
--spoiler--
--spoiler--
izlemeye başladığım anda bölüm bitti şaşırdım doğrusu.demek ki hiç sıkmadan izlettirebiliyor.keşke daha uzun olsa bölümler.
neyse.
bu bölüm de atraksiyon yok gibiydi ama bir an eğlendirip bir an da hüzünlendirecek tarz da bölümdü.
debbie nin ergen tavırları bunaltıyor.kız yollu olmak istiyor ama beceremiyor.
--spoiler--
izlemeye başladığım anda bölüm bitti şaşırdım doğrusu.demek ki hiç sıkmadan izlettirebiliyor.keşke daha uzun olsa bölümler.
neyse.
bu bölüm de atraksiyon yok gibiydi ama bir an eğlendirip bir an da hüzünlendirecek tarz da bölümdü.
debbie nin ergen tavırları bunaltıyor.kız yollu olmak istiyor ama beceremiyor.
--spoiler--
ilk bölümünü izlemem ile psikolojimi değiştirmeye yemin etmiş bir canavar gibiydi. sonra izlemeyi bıraktığım dizi.
eski bjk başkanı, şimdilerde tjk başkanı olan serdal adalı adına kayıtlı 6 yaşındaki doru dişi at.
Fiona'ya çakmayan adamın dövüldüğü Amerikan yapımı dizi.Sonuçta gelen giden çakmıştır, gelen gitmiştir giden gelmemiştir.Filmin zihinde konumlandırdığı şey Fiona'ya kaç kişinin çakacak olduğudur.Fakat 5. sezonda rockçı çocuğun mu yoksa kafe sahibi amcanın mı çakacağı konusunda merak uyandırmıştır.Severek izliyoruz.
izlediğim en sağlam dizilerden biri.
çog eğlenceli.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar