bugün
- arkadaşlar artık kombinlerinizi görmek istemiyoruz29
- islamda namaz yoktur9
- bik bik'in mutfağına konuk olmak8
- 0 0 719
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri25
- portakallı revani3
- benkimki9
- enayimiknatisii22
- sözlüğe fotoğrafımı atacağım10
- motorin3
- royall stars2
- 150 200 bin liralık kombinle gezmek3
- gocu29
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü36
- sinirlenince yaptığınız şeyler8
- türkiye8
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri11
- sözlüğün en yakışıklı erkek listesi6
- kırmızı tuborg2
- hamas2
- yaşar dinleyen erkek8
- seküler değerlerden ölesiye korkan seyyid kutub3
- psikolojik danışmanlık ve rehberlik3
- anın fotoğrafı6
- ilerde geçmişe yolculuk yapabileceğimiz2
- humus3
- avm gezme kültürü7
- sözlüğe elini atan erkeğin namusu27
- atatürk ün döneminde hiç üniversite kurulmaması4
- gocu kaç yaşında7
- ince belli kızlar bakar mısınız6
- tuğralı doblo3
- seyyid kutub4
- bir dönem popüler olan bölümler2
- öcalan için imralı da ev inşa edilmesi10
- apo ak partiden aday olsa ne olur2
- yaşlandıkça ölüme yaklaşmak5
- sözlük yazarlarına güvenmek19
- kendin gibi biriyle olmak4
- kahvaltı9
- günün en güzel kızı3
- ezginin günlüğü açıp tek başına uzun yola çıkmak6
- göbeklitepe de dikilen ilk sütunlar4
- beşiktaş9
- tabağındaki yemeği bitiremeyen erkek5
- boyumun 2 cm kısalması22
- tavuk döner sırasında hayatının aşkına rastlamak6
- mit'e girmek için gereken şartlar sıralı tam liste2
- her şeyin mizahı yapılmalı mı18
- dedem abdülhamid gah gah2
küçüklüğü hamdi alkan yapımı dizilerde geçmiştir.
Güncelde oynadığı dizinin kesiti karşıma çıktı. Hatırladım. Bu dizi kesiti, Kulüp ve bikaç bölüm Pis Yedili’den hatırladığım kadarıyla her işinde bi ‘tip’ geliyor buluyor kendisini. Pis Yedili’de züppe bi ergeni, Kulüp’te köylüyü, bu dizisinde de mahalle delikanlısını canlandırmış. iyi beceriyor jargon işini. Biyografisine göre tv’de çok az işi var. Tiyatrodan hevesini alıp para kazanmaya dönmüş diye yorumladım. Başarılar
yıldızı yeterince parlamamış, yetenekli bir türk oyuncu.
Bu adamı yıllar önce ilk kez "pis yedili" dizisinde Furkan rolünde görmüştük. Ondan beri özellikle Tv'de karşımıza hiç çıkmadı. Bir de netflix'te yayınlanan "kulüp" dizisinde oynamış. Ama onda da yeterince yıldızı parlamamış olacak ki, adını sanını halen daha yeterince duymamaya devam ediyoruz.
YouTube shorts'ta güncel dizisi yabani'nin bir kesiti karşıma çıktı. Bu diziyi hiç izlemedim. Cesur rolünü canlandırıyormuş bu dizide. Ayaküstü sadece bir sahnesini kısacık izlememe rağmen şunu söylemeliyim ki, adam inanılmaz oyunculuk sergiliyor. Duruş, jestler, mimikler, ses tonu yani bir oyuncuda seyir zevki yaşatabilen ne özellik varsa her şey bu oyuncumuzda mevcut. Böyle bir başarıya rağmen nasıl yıldızı yeterince parlamamış bir türlü anlayamadım. Yani parlamamış dediğim sektörde zaten yıllardan beri varolmuş. ancak gerek izleyici, gerek de yapımcılar tarafından pek talep görmemiş olacak ki, çok az yapımlarda oynamış. Bazı röportajlarında daha çok tiyatroyu tercih ettiğini söylemiş. Belki de ekranlarda görmememizin sebeplerinden biri de bu olabilir.
Ama ben eminim ki yabani dizisinde yıldızı parlayacak. Yorumlara baktığıma göre bayaği bir ünlü diziymiş. Bambaşka biri'ni aradan çıkartabildikten sonra eğer zaman ve fırsat bulabilirsem, yabani dizisine de bi girişmek isterim. Merak ettim çünkü.
https://youtube.com/short...8znOE?si=l_WWqg-XOC1eC06w
Bu adamı yıllar önce ilk kez "pis yedili" dizisinde Furkan rolünde görmüştük. Ondan beri özellikle Tv'de karşımıza hiç çıkmadı. Bir de netflix'te yayınlanan "kulüp" dizisinde oynamış. Ama onda da yeterince yıldızı parlamamış olacak ki, adını sanını halen daha yeterince duymamaya devam ediyoruz.
YouTube shorts'ta güncel dizisi yabani'nin bir kesiti karşıma çıktı. Bu diziyi hiç izlemedim. Cesur rolünü canlandırıyormuş bu dizide. Ayaküstü sadece bir sahnesini kısacık izlememe rağmen şunu söylemeliyim ki, adam inanılmaz oyunculuk sergiliyor. Duruş, jestler, mimikler, ses tonu yani bir oyuncuda seyir zevki yaşatabilen ne özellik varsa her şey bu oyuncumuzda mevcut. Böyle bir başarıya rağmen nasıl yıldızı yeterince parlamamış bir türlü anlayamadım. Yani parlamamış dediğim sektörde zaten yıllardan beri varolmuş. ancak gerek izleyici, gerek de yapımcılar tarafından pek talep görmemiş olacak ki, çok az yapımlarda oynamış. Bazı röportajlarında daha çok tiyatroyu tercih ettiğini söylemiş. Belki de ekranlarda görmememizin sebeplerinden biri de bu olabilir.
Ama ben eminim ki yabani dizisinde yıldızı parlayacak. Yorumlara baktığıma göre bayaği bir ünlü diziymiş. Bambaşka biri'ni aradan çıkartabildikten sonra eğer zaman ve fırsat bulabilirsem, yabani dizisine de bi girişmek isterim. Merak ettim çünkü.
https://youtube.com/short...8znOE?si=l_WWqg-XOC1eC06w
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar