bugün
- birazdan temmuza giriyoruz14
- yazarların akıl hocaları6
- sevişirken yapılması gerekenler9
- beyler bik bik erkek8
- 1 temmuz 2026 fransa isveç maçı7
- aktrollerin ibb davasını takip etmeyi bırakması21
- hiç kız olmayan sözlük5
- ferdi özbeğen dinleyen erkek6
- meme uçlarım kaşınıyor emsene diyen kız4
- iyi futbol oynar mısınız4
- boyalı da saçların3
- kocamın ayaklarını yıkarım6
- adananın normal bir şehir olmaması4
- çin mahallesindeyim çabuk çince küfür öğretin2
- arkadaşlar bakar mısınız lütfen7
- kadınların sevişirken sertlikten hoşlanması4
- nöbette uyuyan askeri öperek uyandırmak4
- ben geldim naneler7
- ne zaman görsem gülerim3
- sözlükte dillere destan bir aşk yaşamak istemek7
- iremga6
- pulp fiction filmindeki zenciye tecavüz sahnesi3
- sözlük kızlarına bir fotoğraf bırak3
- tai lung17
- sözlüğün en şişko kadın yazarı9
- sahilde içerken dinlebilecek şarkılar3
- 2026 temmuz ayı2
- kibariye'nin ayağı3
- askerde en sevdiğiniz komutan3
- 30 haziran 2026 fildişi sahili norveç maçı9
- karımın ayaklarını yıkarım3
- mabel matiz dinleyen erkek3
- iktidar değişince aktroller ne olacak sorunsalı15
- adana5
- ilişkilerde masal karakteri arayan vizyonsuz5
- şeyhin götüne priz sokmak8
- kuran-ı kerim3
- çok sıkıcı adamlarsınız lan3
- hoşgörü dini islam12
- i am from bosnia take me to america2
- matrix filmindeki uzun siyah paltolu adam2
- sözlükte gözle görülür libido artışı2
- aylık 401 bin tl iyi para mıdır sprunsalı2
- olgayella2
- elif karaarslan5
- türklerin ezik bir millet olması4
- ekmeğin içinden akıp giden kaşar2
- yarın diyete başlıyorum2
- sözlük yazarların üyesi olduğu dernekler2
- askerde verilen yoyo kartlık2
true detective dizisinin başrol karakteri. en karizma dizi karakteri olabilir. matthew mcconaughey canlandırmaktadır.
--spoiler--
Nice hook marty.
--spoiler--
Nice hook marty.
--spoiler--
sürekli sigara içen ve beni de onun gibi sigara içmeye özendiren true detective karakteri.
'Bazı din antropologlarına göre din, beyinde bazı patikaları düzenleyerek eleştirel düşünceyi körelten bir virüs' diyen feci sigara içen abimiz.
"bence insan bilinci evrimde trajik bir şekilde ilerledi, çok fazla bilinçlendik. doğa kendinden bağımsız bir bakış açısı yarattı, bizler doğa kanunlarına göre var olmaması gereken yaratıklarız. hepimiz bir yanılsama içindeyken, duyusal deneyimler ve hislerin gelişimi sayesinde birey olduğumuzu sanan fakat aslında bir hiç olan bireyleriz.
bence türümüzün yapması gereken onurlu davranış, programlamamızı reddedip üremeyi durdurmak ve hep birlikte soyumuzu tüketerek kardeşçe bu haksızlığa bir gecede son vermektir."
diyen, gelmiş geçmiş, en cool dizi karakteri.
bence türümüzün yapması gereken onurlu davranış, programlamamızı reddedip üremeyi durdurmak ve hep birlikte soyumuzu tüketerek kardeşçe bu haksızlığa bir gecede son vermektir."
diyen, gelmiş geçmiş, en cool dizi karakteri.
(bkz: jesus)
"bence insan bilinci evrimde trajik bir şekilde ilerledi, çok fazla bilinçlendik. doğa kendinden bağımsız bir bakış açısı yarattı, bizler doğa kanunlarına göre var olmaması gereken yaratıklarız. hepimiz bir yanılsama içindeyken, duyusal deneyimler ve hislerin gelişimi sayesinde birey olduğumuzu sanan fakat aslında bir hiç olan bireyleriz.
görsel
görsel
gelmiş geçmiş en iyi dizi karakteridir net sonrasına jackson tellerı koyabiliriz.
manevi abim. hatta biraz zorlarsak beni nüfusuna bile geçirebilir, o derece...
bazen çevremdekilerle tartışırken, istemsizce rust abimin ifadelerini takınıyorum. özgüven patlamasından oluşan o donuk ifade yok mu...
sonra çok okumaktan kafayı yemiş nihilist damgası yiyorum. geçenlerde biri bana nietzsche özentisi dedi abi...
arkayı toplayıp dövmek lazım abim...
bazen çevremdekilerle tartışırken, istemsizce rust abimin ifadelerini takınıyorum. özgüven patlamasından oluşan o donuk ifade yok mu...
sonra çok okumaktan kafayı yemiş nihilist damgası yiyorum. geçenlerde biri bana nietzsche özentisi dedi abi...
arkayı toplayıp dövmek lazım abim...
vur desin vuralım öl desin ölelim. parti kursun oy verelim.
Bizim dizi senaristleriyle bu dizinin senaryosunu yazan abinin başarısını tartışmak dahi absürt. Matthew Mcconaughey karakteri için 400 sayfa analiz notu yazmış. Bizde hangi oyuncu yapar böyle bir şeyi. Diyalog, monolog, senaryo vs. nasıl yazılır biraz bakıp öğrensinler. diyalog arasına aforizma nasıl sokulur görsünler.
ezcümle : kurgulanmış en iyi dizi karakteridir diyebiliriz.
ezcümle : kurgulanmış en iyi dizi karakteridir diyebiliriz.
(bkz: buz adam)
karşılıklı sigara içtiğim dizi karakteri.
sigaraya tekrar başlarsam sebebi rust cohle'dur. öyle güzel sigara mı içilir lan
karizmanın sigaraya ve biraya bürünmüş hali.
eğer hz muhammed' den evvel doğmuş olsaydı, peygamber olurdu.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar