bugün
- istanbul un çok pahalı olması12
- the merich13
- cips olsa da yesek5
- matbaanın gecikmesine sebep5
- erkeklerin giderek feminenleşmesi11
- 50 tl ile rolling yapmak5
- yarın iş olduğu gerçeği3
- lale devrinde deliler gibi eğlenmek4
- horoz hayası çorbası5
- gemici düğümü2
- 1 saatte 10 bira içmek19
- tembel ve çalışmayan insan16
- benzini dolarla mı alıyoruz diyen tip6
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- insan olmaya ceyrek kala13
- eşeği alıp kafa iznine çıkmak7
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması8
- kadim kültürler4
- sözlük kızlarının kombinleri20
- fifa'dan dünya kupası finali soruşturması2
- velvet vs nervio19
- velvet13
- kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanırlar6
- kane2
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- bira cips6
- arkadaşlar beni gammazlayın5
- gocusuz sözlük4
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- atatürk e din düşmanı diyenler6
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- laptop5
- kalpte velvele yaratan güzel yazar4
- sözlük kızlarının burunları3
- age of empire 23
- cabrio mercedes süren kadının arabasına atlamak2
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- kafanızdaki ses4
- aga be şarkılar5
- ömer hayyam3
- bir üniversitenin kötü olduğunu anlama yolları2
- kaçak elektrik kullann bölgelern elektriğin kesmek4
- beurredebaies2
- bir yazarın cinsiyetini öğrenme yolları5
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti6
- sudekiray7
- maden suyu4
- normal sözlük2
- slavko vincic15
- kısık sesle hapşıran erkek2
dalgali kalin cips firmasi. ama hosuma gitmiyor, sanki vermisler elime haslama patates onu yiyorum. insan birazcik daha ince yapar. yoksa ben de yaparim lan aynini evde. adam olun.
en sediğim soğanlı peynirlidir alcaksın birayı,açıcaksın aile boyu peynirli soğanlıyı değmeyin keyfime...şiddetle tavsiye ediyorum.
en guzeli ruffles orginal türü olan cips.onceleri uzay firmasından çıkıyordu bu cips ve familyası. daha sonra firtolay firması oldu.hernekadar güzel tadı olsa da sağlığa zararlıymış çok.ayrıca sözlüğe entry girerken ruffles yemek pek de akıllıca değildir.*
futbol izlerken hiç bitmeyen cip şeklinde reklamı olan.Patates yağ tuz dan oluşan yiyecek.
an itibariyle on dakika sonra biramı yudumlarken yanında çıtır çıtır götüreceğim enfes abur cubur.
fritolay'e bağlı bir çıtır çerez firmasıdır. tırtıklı görüntüsüyle diğer çıtır çerezlerden farklı bir yapıya sahiptir. patates cipsi üretir.
önce kalınlaşan, sonra boy atan cips. ergenlikte olur böyle. hayır o kalınlaştı, boy attı da bize faydası ne? fiyat farkını ödüyoruz... ödemesek sevinirdik ne güzel.
arkasındaki bunları biliyor musunuz yazısındaki bungee jumping'çi kadın, en azından 8 senedir 99 yaşındadır. gördükçe gülesim gelir.
kilo aldırıcı, güzel abur cubur.
her seferinde arkasındaki biliyormusunuz kısmını gördükçe yemekten vazgeçtiğim cips. illallah geldi be. senelerdir aynı, bi değiştir, bari internetten copy-paste yap.
yazarken yada entry okurkan yaninda kola ile iyi giden bir cipstir. insan bu şekil de saatlerce entry girebilir okuyabilir ve yiyip içebilir.
Koca göbek oluşturma aleti.
en büyük paketlerinin fiyatları 2 lira olmuş ama buna orantılı olarak içindeki cipslerin miktarı da düşürülmüş. çakallar sizi.
büyük boy paketlerinin arkasında "atık sularımızda balıklar yaşıyor" uyarısı yapan cips markası.
(bkz: yeme bizi nuri)
(bkz: yeme bizi nuri)
çok eskiden bir ruffles rodeo vardı. kanımca en iyisi oydu. ama sonra bunu kaldırdılar. geçenlerde canım acayip rodeo çekti. hemen arayıp yapabilecekler mi diye sordum. aldığım cevap 'siz isteyin canımızı verelim' di. çok duygulanmıştım.
pringles'tan kötüdür. *
soğan çeşnili olanı mükemmel olan, cenabet olmadan orgazmı yaşatan patates cipsi.
midemi bulandıran cips markası.
peynirli-soğanlısı haşlanmış patates tadı vermeye başladığından ketçaplısı raflarda zor bulunan marka.
güzel ve eski bir cips markası. peynir ve soğan olanı, baharatlı lays yoksa tercih edilendir.
çok ağır, tuzlu, gereksiz bir cips markası.
(bkz: ruffles rodeo)
En küçüğü 50 krş tur, tırtıllı bi cipstir ve çok yerseniz vede ergen seniz suratla çıkacak o içi beyaz sivilcelere karşı koyamazsınız yani bu yüzden arasıra yiyin diyorum iyi yıyişmeler.
yeni oyununda,esra ve ceyda kardeşlerin arabasına otostopçu olarak biniyorsunuz.60 dk veya 100 mb internet ödülü var.esra ve ceyda kardeşler ödüle dahil değil.
oyun hakkındaki detaylar falan filan için;
(bkz: http://goo.gl/krE8G)
oyun hakkındaki detaylar falan filan için;
(bkz: http://goo.gl/krE8G)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar