bugün
- yörük kızı15
- otobüs camına yaslanan kafanın titremesi6
- kız düşürmenin kısa yolu15
- sikişirken sigara içen kadın5
- sözlük kızlarının entrylerinin hep artılanması13
- mercimek çorbası içen kadın14
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü19
- uludağ sözlük size ne kattı24
- sarımsak yiyen kız6
- pankek mi pişi mi10
- cübbeli ahmet hükümetin maşası mı sorunsalı9
- sarı şeker yargılanmalıdır16
- tarihteki en kanlı savaşlar3
- seks yapmanın aslında çok iğrenç bir eylem olması7
- sözlüğün en masum yazarları16
- zuhal olcay'a aşık olmak7
- uyudunuz mu4
- fusya semsiyeli yabanci26
- arkadaşlar bi bakar mısınız4
- bir kadını taşımanın zorluğu9
- atatürk ü sevme zorunluluğu10
- bir insanın yüzüne söyleyemeyeceğin şeyler4
- s'i l v'e r m'i s t26
- arkadaşlar larissa kim12
- sarapci koala43
- pizza6
- pandela 38
- türkiye13
- hamarat kadın5
- karnı doydukça yemeğe kusur bulan insan5
- hesabın yüzde 10 undan daha az bahşiş veren tip10
- dinlenme tesisi soğuğu5
- bir kızın aşkı size naptırabilir9
- artı oy yalakalığı5
- taşaklı erkek4
- ey insan5
- nervio21
- arkadaşlar acıktık mı sanki5
- sözlükteki gammazlar lobi si11
- yemeğe bulyon koyan insan6
- ice latte içince aklıma sen geliyorsun diyen kadın4
- hoşçakal uludağ sözlük7
- gecenin şiiri3
- atatürk ün türk olmadığı gerçeği7
- güzel kızların erkenden uyuması4
- sözlük yazarlarının kombinleri13
- soslu adana kebap5
- zamanda yolculuk mümkün olsa yapılacaklar2
- koca sözlüğün fusya'ya yenilmesi8
- içinden korkusu alınmış bir insan olmak7
işte bir grafik insanı.
2.5 aylık bir bebişin babası. süreç tamamına erer diye diliyorum, güzel bebeğinizi kucağınıza alırsınız.
2.5 aylık bir bebişin babası. süreç tamamına erer diye diliyorum, güzel bebeğinizi kucağınıza alırsınız.
fotoğraf makinesiyle 13 eylül ankara iftar zirvesine gelmiş yazar dostumuz.
bir orada, bir burada, bi bakıyorsunuz masa üzerinde, bir bakıyorsunuz bir aile babası, bir bakıyorsunuz sıcak kanlı dost insan muhabbet ediyorsunuz, bir bakıyorsunuz iş konuşuyorsunuz, bir bakıyorsunuz yemek yiyorsunuz, bir bakıyorsunuz tuvalete doğru gidiyor *
rosava abimiz ile bir basket maçından söz ediliyor. hiç acımam... ihale olurum !
bir orada, bir burada, bi bakıyorsunuz masa üzerinde, bir bakıyorsunuz bir aile babası, bir bakıyorsunuz sıcak kanlı dost insan muhabbet ediyorsunuz, bir bakıyorsunuz iş konuşuyorsunuz, bir bakıyorsunuz yemek yiyorsunuz, bir bakıyorsunuz tuvalete doğru gidiyor *
rosava abimiz ile bir basket maçından söz ediliyor. hiç acımam... ihale olurum !
13 eylül ankara iftar zirvesi'nde tanıştığım, tanıştığıma pek memnun olduğum ve muhabbetimizin zirve ile sınırlı kalmamasını umduğum yazar kişisi. entrylerini uzun süredir takipteydim, arada mesajlaşır 'üstad eline sağlık' derdim saolsun o da teşekkürlerini sunardı.. unutmadan kendisi şimdilerde baba olma heyecanını yaşıyor, artık bir sonraki zirveye bebeğiyle bekliyoruz, biraz bebek sevelim dimi. *
eğer sözlükte basketbol turnuvası düzenlenirse seve seve katılacağım , eşiyle beraber mutlu sağlıklı bir hayat dilediğim kişi.
yengemizle beraber teşrif etmişlerdi zirveye, sağolsunlar.
her ne kadar fesatlık için uğraşmış olsam da, yenge hanım; ben kendime ve ona güveniyorum' dedi. allah bi yatıkta kocatsın anam babam. sevgili buluyoruz zirvesinden bi numara çıkmadı, bir dahaki sefere kuma buluyoruz yaparız, temiz olur. öperim..
her ne kadar fesatlık için uğraşmış olsam da, yenge hanım; ben kendime ve ona güveniyorum' dedi. allah bi yatıkta kocatsın anam babam. sevgili buluyoruz zirvesinden bi numara çıkmadı, bir dahaki sefere kuma buluyoruz yaparız, temiz olur. öperim..
hakkinda bu kadar entry girilince hemencecik bebisi dogdu sandim ama degilmis. sadece zirve kusu olmus. dedikodulara gore is degisikligi yapip foto ne la diye studyo acacakmis.*
rs ne la'ya selam, entrylere devam.
rs ne la'ya selam, entrylere devam.
moderasyona katılmış. hayırlı olsun...
moderasyona katılmıştır vatan millete hayırlı olsun.*
objektif ve adil bir moderasyon beklediğimiz insan.
son moderatör..
yeni görevinde başarılar dilediğim yazardır.
(bkz: #3976269)
dün bu entrysini okuduğum, moderasyona sırf bu entrysinden dolayı bile katıldığı için memnun olduğum yazar. toplumun hassasiyetlerini iyi bildiğini düşünüyorum. hayırlı olsun.
dün bu entrysini okuduğum, moderasyona sırf bu entrysinden dolayı bile katıldığı için memnun olduğum yazar. toplumun hassasiyetlerini iyi bildiğini düşünüyorum. hayırlı olsun.
(bkz: yaşasın süvariler geldi)
mod olduğu sözlük ahalisine açıklanmış yazardır.
hayırlı olsundur.
hayırlı olsundur.
tam bir aile babası, zeki, çevik ve ahlaklı bir insan evladı, sanırım modlar arasında en sempatik olanı da, o olacak, saygılarımızı, sevgilerimizi ve tebriklerimizi iletiyoruz kendisine.
-saygılar abi. *
-saygılar abi. *
kendisinden moderasyona "kürtleri eğitmekle" başlamasını beklediğim yeni moderatör. iyi bir şey söylemeye çalışırken oryantalist* olmuş, ama sorun değil, artık o bir moderatör ve yazmasına gerek yok.
(bkz: kurdistan/#3976269)
(bkz: kurdistan/#3976269)
moderasyona yeni katılmış. hayırlı olsun.
ayrıca: bu ayin en azimli moderatoru sıralamasında 2. olmuş. bu gün moderatör olmuş bir kişi, nasıl bu ayın 2. en azimli moderatörü oluyor, orası da bir muamma tabii, neyse canım, moderatör, moderatördür. fazla kurcalamayalım, döte gelmeyelim.
edit;
bu entryden sonra mesaj kutuma gelen bir mesaj sayesinde bir aydınlanma yaşadım.
gönderen: papagan
(#3978644) modlar genelde bir aylik denemeden geciriliyor. sonra bizlere aciklaniyor.
ayrıca: bu ayin en azimli moderatoru sıralamasında 2. olmuş. bu gün moderatör olmuş bir kişi, nasıl bu ayın 2. en azimli moderatörü oluyor, orası da bir muamma tabii, neyse canım, moderatör, moderatördür. fazla kurcalamayalım, döte gelmeyelim.
edit;
bu entryden sonra mesaj kutuma gelen bir mesaj sayesinde bir aydınlanma yaşadım.
gönderen: papagan
(#3978644) modlar genelde bir aylik denemeden geciriliyor. sonra bizlere aciklaniyor.
hayirli ugurlu olsun insanidir. darisi basimiza .
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar