bugün
- sözlük yazarlarının numaraları6
- sigara içen erkeklerin daha çekici olması6
- güzel zannedilen kadınların sıradan olmaları18
- japonya'da 10.000 kürdün karakol basması21
- kuzey kıbrısta asgari ücretin 61 bin 677 olması5
- canımın sucuklu tost çekmesi9
- 20 senedir aynı telefon numarasını kullanan insan5
- 35 yaşında evlenmemiş erkek15
- seviyeli bir yazar olmak4
- sözlüğün tanrıçası olmak15
- 17 temmuz 2026 bahis operasyonu gözaltıları27
- arkadaşlar kek yaptım8
- baklavanın yanında kola içmek5
- sözlük kızlarının çorapları7
- restoranlara evcil hayvan girişinin yasaklanması4
- seyir zevki olmayan sözlük kavgası3
- akrabalar ile görüşünce kavga çıkması8
- feto vs yoda2
- cem karaca4
- kumar bağımlılığı5
- hoşlanılan kıza true'nun foto atmış olması13
- oyak turizm2
- özgür özel'in yeni parti kurması gerekliliği4
- dağa çıkıp devlet isteyen türk9
- jet ski ile hac etrafında turlamak2
- birazdan bira içecek olmam5
- ioçk vs manifest9
- tanrı yok21
- kendi ağzına vermek4
- arkdaşlar izne çıkıyorum3
- kuzukulağı2
- arkadaşlar bu çanta nasıl9
- incel5
- 15 temmuzda başta chp olsaydı6
- italyanca3
- 4446
- kıymayı dışardan alıp pidecide pide yaptırmak8
- dayı2
- üstteki yazara bir hayat tavsiyesi bırak17
- torpille hacca gitmek2
- gemini3
- özgür özel'in tutuklanması8
- hurdaya kitap vermek6
- kredi çekip hacca gitmek2
- ota boka devşirme diyen hırto27
- yüzde yüz şarjın yetmemesi4
- her güne gözaltı ve tutuklama haberiyle uyanmak6
- ateistlerin nursuz olması23
- sabah nasıl uyanıyorsunuz16
- gece hurdaya çıkmak3
sanırım ekşisozluk'te gördüğüm nickti.girdiği türkçe rap entryleri ile ilgimi çekmişti,burda adını görünce şaşırdım.
sanırım, içindeki rs uktesini nick yapmış sözlük yazarı.
karmacilara yonelik etryleriyle dikkat ceken sozluk yazaridir. sonunda biri cikip dedi dedirtmistir.
askerden dönmüş güzel patenci kişilik. askerdeyken gece msn'e girmeleri ile ünlüdür. uludag üniversitesi'nin bilimum yerlerinde kayarken görebilirsiniz. * * tozutuk adıyla kurdukları grupta deli gibi tokat yemişliği, dikenli çalıların içine balıklama atlamışlığı, alışveriş sepeti * ile mediko-sosyal önündeki ne idüğü belirsiz beton yıgınana carpmışlığı, hatta söylemeye dilimin varmadığı seyleri içmişliği vardır. ucuk ve bir o kadar kaçık ammavelakin tüm bunlara ragmen aklı gayet yerinde kişiliktir. sevilesi bir insandır.
baktım bir adam entry girdi çok beğendim mesaj atayım dedim, sohbet koyulaştı oda ne adam askerim demezmi, şuan nerdesin dedim askerdeyim dedi, vay be dedim adama bak askerden giriyor sözlüğe, ayrıca adminlik yapmış bulunduğundan türkçenin ebesini hollandacanın yengesini, rusçanın amca kızını çok iyi bilir.
şimdilerde, iş hayatına hızlı bir giriş yapmış sözlüğe çok az uğruyor, ne diyelim başarılar ankaralı yazar.
şimdilerde, iş hayatına hızlı bir giriş yapmış sözlüğe çok az uğruyor, ne diyelim başarılar ankaralı yazar.
gece gece tebessüm etmemi sağlamış ruh ikizim hoş sohbetli yazar.
kassak akraba oluruz dediğim tatlı mı tatlı insan. söylenenlere göre dayı tarafı zenciymiş bu arada. mubareket de bir malafat varmış aman yarabbim, ben de youporn'da gördüm. neyse konu dağılmasın. geçen olağan bir şekilde ebemi görmeye gittim. hangi ebe dedi kendi kendime konuşurken yanımdaki velet. türkçenin ebesi dedim ve kikiki diye içimden güldüm ama yüzüme hakaret eden bir tesebbes yerleştirdikten sonra. neyse gittim içerde emmioğlusuyla bim'den aldıkları petiblur öyle bir şey yiyorlar işte. birden rs ne lan dedi. ben küçükken de böyle yapardı bu karı. birden çarpım tablosundan 8leri sorar, göt gibi kalmama neden olurdu. korktum, panik oldum haliyle. sonradan anladım ki yazar olandan bahsediyormuş. ama siz evlenemezsiniz ebeleriniz aynı diyormuş. çok da skimde dedim, gittim yine youporn açıp, osbir çektim.
tanım: yanakları bal gibi, kendisi yarım ay gibi, bacakları* dal gibi insan.
tanım: yanakları bal gibi, kendisi yarım ay gibi, bacakları* dal gibi insan.
entrylerinin çoğunu alkışladığım yazar.
şumnu' lu olduğunu öğrendiğim bu yüzden ayrı bir gözle değerlendirdiğim yazar.
nicki çok acayip olduğu için kendisine dize armağan edemediğim yazar.. iyi yazar ama..
edit: ya da dur ya:
arsenal'dir aslında nicki,
karışmıştır harfleri,
iki tane de ek boşlukla,
şifrelemiştir ismini..
rs ne laaaaa, rs ne laaaa,
manası nedir ki laaa...?
nickini bir yana koyarsak,
zeki biri çıkar ortaya,
agresifliğini kullanarak,
tahammül edemez aptala..
rs ne laaaaa, rs ne laaaa,
manası nedir ki laaa...?
edit: ya da dur ya:
arsenal'dir aslında nicki,
karışmıştır harfleri,
iki tane de ek boşlukla,
şifrelemiştir ismini..
rs ne laaaaa, rs ne laaaa,
manası nedir ki laaa...?
nickini bir yana koyarsak,
zeki biri çıkar ortaya,
agresifliğini kullanarak,
tahammül edemez aptala..
rs ne laaaaa, rs ne laaaa,
manası nedir ki laaa...?
nassığn ya? diyerek soru tarzı değişik bir kişi olup, beni dumura uğratan birinci nesil yazardır.
nassign ya? diye mesaj atar ve olaylar gelişir...
mdmdeav.
mdmdeav.
kendisi görntü olarak bülent gökçe abimizi andırıyor. geçen dedim "hacı bari bıyıkları kes" diye lakin "vicdansız sürtük!" diye haykırınca vazgeçtim bu konuda ısrarcı olmaktan. ama tutamıyorum kendimi bak yine; "ulan bari göbeği erit be!". sincanlı.
evlilik insanı. biraz mızmızlanıyor ama yine de evlenme heveslisi. istemem yan cebime koy insanı. bence sözlüğün en kalitelisi. kaliteli delisi değil ama.
kendini özleten yazar.
(bkz: #3367750) nolu entry le günüme neşe katmıştır.
sistem yönetim uzmanıdır, henüz bi olayını görmüş değilim, haftada bir sigarayı bırakmasının yanı sıra sporpoint diye ankarayı alt üst ettirmiştir sahine taktırılan paynır empeüç pıleyırda nekropsiyle baslayıp adını bilmediğimiz baska bir grupla beynimizi kemirmektedir hazırda bekleyen evli kişidir ask, hasret, özlem kendisindedir. düğününe bekleriz efenim.
iki de bir bana ayar veren kişi. ayağını denk almasını öneriyorum.
cumaya giden yazar. cumaya gittim dönücem yazarı.
çok fena ayar verir.
haziran ayinda hakkin rahmetine kavusacak olan yazar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar