bugün
- bu sözlükte beni herkes tanır17
- gökte rızkınız ve size vaad olunan şeyler vardır8
- 32 yaşına girmek12
- ilk buluşmada hesabı kim öder7
- zengin olsanız ne yapardınız9
- din tartışması3
- sözlükteki birader adı altındaki masonik yapılanma4
- rte'nin fethettiği topraklar6
- nervio24
- seninle şöyle böyle olabilirdik5
- norveçte bok olsam9
- tarkan filmleri3
- türkiye'nin ekonomide şahlanışa geçmesi6
- türkiye de üniversite diplomasının değersizleşmesi4
- şeriat haklıya hakkını vermektir6
- uludağ sözlük magazin servisi7
- 40 yaş üzeri insanlar mesajlaşıyor mu sorunsalı16
- en merak ettiğin ulu yazarı30
- hayat felsefesi yapılabilecek en güzel söz3
- kurgusal karaktere aşık olmak4
- 23 temmuz 2026 bahçeli'nin yeni parti açıklaması6
- nervionun merak ettiği yazar19
- habire1239
- almanya da üniversitelerde türkçe öğretilsin3
- örtünmek te açık gezmek te yasak olmamalı4
- lozanın gizli maddeleri4
- g'i l d'e d l'i l y17
- kul hakkı yemeyi ilke edinmiş şakirt4
- sinirli kadını sakinleştirmek17
- türk dizi tarihinin kötü karakterleri2
- evden çıkınca acıkan insan4
- yazarları mutlu edebilecek küçük şeyler7
- chp'nin kemalizm den kopuş süreci4
- bugün açılacağım sözlük kızı12
- aşırı zayıf erkek4
- şeriatçıların iki yüzlülüğü2
- manifest çocukların ahlakını bozuyor safsatası6
- ya evlenelim ya da ben ayrılmak istiyorum3
- peugeot 6042
- ciguli vs velvet10
- altı ok'a ihanet edip mührü başka yere vurmak19
- uysaljakoben6
- kadınların penisi olduğu gerçeği5
- yalnizca deli yalnizca sair21
- erkeklerin zeki kadın sevmemesi9
- kürtler 5 yıl icerisinde türkiye yi ele gecirirler13
- automatisch2
- sözlükte en çok güldüğünüz yazarlar9
- eski vali tuncay sonel'in işkence görüntüleri2
- yahudi şeriatından islam'ın nihai sentezine2
1979 doğumlu avustralyalı aktris. ilk olarak attack of the clones da padmenin nedimelerinden biri olarak gördüğümüz, sonrasında ise troy da al yanaklı briseis rolünü oynamış en son olaraksa 28 weeks later ile kameraların karşısına geçmiş başarılı bir aktristir.
aynı zamanda bu sene yayınlanmaya başlayan damages'da da oynamaktadır. yüzü feci güzeldir.
aynı zamanda bu sene yayınlanmaya başlayan damages'da da oynamaktadır. yüzü feci güzeldir.
kendisi bayağı güzeldir bir de.
josh hartnett ve brad pittle oynadığı için kendisini ölesiye kıskanıyorum, sinir oluyorum..güzel falan da değildir. *
99 yapımı "two hands" filminden rahmetli heath ledger'la bir sahnesi aşağıdan izlenebilecek oyuncu; bir insan bu kadar güzel olabilir mi ulan !!
https://www.youtube.com/watch?v=3RkDQN8Kvso
https://www.youtube.com/watch?v=3RkDQN8Kvso
damages adlı dizide ellen karakterini canlandıran kişidir, güzeldir, yeteneklidir, filmografisinde iyi filmleri mevcuttur...
aynı zamanda 28 week later adlı filmde oynamıştır, kendisi var diye izlemek istediğim fakat zombi filmlerinden korkmam nedeniyle izleyeyip izlememeye karar vermekte zorlanmama neden olan oyuncudur *
aynı zamanda 28 week later adlı filmde oynamıştır, kendisi var diye izlemek istediğim fakat zombi filmlerinden korkmam nedeniyle izleyeyip izlememeye karar vermekte zorlanmama neden olan oyuncudur *
kendisi bir devlettir. bayrağı şu şekildedir: http://snarkerati.com/mov...es/2009/04/rose-byrne.jpg
''ADAM'' adlı film'de başrol oyuncusu. güzel olduğunu ise filmi izledikten sonra google görsellerden öğrendim. film çok güzelmiş ondan olsa gerek.
ruhlar bölgesi ve ruhlar bölgesi 2 filmlerinin oyuncusu.
üye falan olun entry girin.kendisini ilk defa biraz önce görmeme rağmen söyleyebilirim ki elleri ve ayakları ikizler burcu kadını olduğunu söylüyor.
görsel
güzellik bir yana dursun oyunculuğu baya baya keyifli, ha bir de hakikaten çok sevimli bir insan. al evde besle o derece.
güzellik bir yana dursun oyunculuğu baya baya keyifli, ha bir de hakikaten çok sevimli bir insan. al evde besle o derece.
Truvadaki uyuz briseyis. adı da uyuz karakteri gibi yüzünü silmemistir film boyunca.
wicker park'taki itici ve nefret edilesi karakterine rağmen güzelliği ve sevimliliği ile kendine aşık ettirmeyi başaran tatlı oyuncu.
kaç farklı saçla, kaç farklı haliyle gördüm bilmiyorum ama sanırım bu filmdeki hali favorim.
very big cat.
son.
kaç farklı saçla, kaç farklı haliyle gördüm bilmiyorum ama sanırım bu filmdeki hali favorim.
very big cat.
son.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar