bugün
- hesaptan sonra bırakılacak bahşiş miktarı sorunu12
- mevcuttaki sözlük kızı sayısı24
- hayattaki amacınız ne23
- uludağ sözlüğün dirilmesi18
- küresel ıkınma12
- tarikatlara tapan cahil kitle12
- para için birlikte olan kadın10
- normal sözlükte bize mülteci denmesi olayı8
- v a m p i r o v12
- hatundan istemek8
- instagram kullanmayanlar mağarada yaşasın16
- evleniceğin kadını kaybetmek11
- 13 şubat 2025 az alkmaar galatasaray maçı47
- 14 şubat sevgililer günü20
- kahtalı mıçı10
- galatasaray'ın üzerindeki kara bulutlar13
- instagram da stalklayan görülüyor mu9
- uludağ sözlük 2025 hataları29
- normal sözlüğe akın eden uludağ yazarları10
- amerikancılık10
- 14 şubatı yalnız geçirecek yazarlar12
- beybi leydiye 14 şubat hediyesi olarak true almak10
- merve taşkın'ın 14 şubat paylaşımı9
- tüsiad yik başkanına soruşturma açılması16
- garibanlığı savunmak15
- yaşasın kbb den randevu aldım12
- sözlüğün kapandığı gece11
- ilkcahilbukucu ile başlıksız şarkılar10
- şoförle tanışmak11
- nervio18
- gram altın 3410 lira oldu11
- 13 şubat 2025 fenerbahçe anderlecht maçı21
- deniz manzaralı küçük bir kasabaya yerleşme hayali11
- berat kandili14
- erdoğan'ın 3 uçakla asya gezisine gitmesi18
- survivor seda ve pınar arasında yaşanan gerginlik10
- mangal yakamayan erkek11
- güzel kızlarının uzun zamandır sözlüğe girmemesi8
- mansur yavaş vs ekrem imamoğlu17
- true yetkili olsun kampanyası8
gösterdiği yüksek sahtekarlıktan dolayı kendisini kutluyoruz.
tüm kariyeri beşiktaş maçında silinmiştir. futbolsever olarak!
formasının hakkını sonuna kadar veren futbolcudur.
ne bekliyorsunuz abi? adam fenerli.*
dünyanın en karakterli futbolcusu bile o formayı giysin aynı şeyi yapar.
fenerli olmak bunu gerektirir.
gelsin eksiler.
ne bekliyorsunuz abi? adam fenerli.*
dünyanın en karakterli futbolcusu bile o formayı giysin aynı şeyi yapar.
fenerli olmak bunu gerektirir.
gelsin eksiler.
fenere ayak uydurmuştur sonunda.
dünya starı olarak geldi, emre belözoğlu olarak dönecek.
dünya starı olarak geldi, emre belözoğlu olarak dönecek.
Bu başlığa entry girerken abdest alması gereken tinerciler var.
eksilenmişim birde.
emre'yi sevenler bile vardır bu fener taraftarları içerisinde.
garip bir oluşum.
emre'yi sevenler bile vardır bu fener taraftarları içerisinde.
garip bir oluşum.
oğuzhan özyakupa kayan hollandalı efsane .
Bu adama çifkef diyen taraftarın efsanesinin pascal nouma olması da hayli ilginçtir.
Hani çifkef diye ağlıyorlar ya? Türkiyede oynamış en çifkef adamı el üstünde tutmasınlar o zaman. iki dakika adam olup teknik direktörlerinin fenerbahçe futbolcusunun çenesini sıkmasını, yedek kulübesinden sahadaki adamın üstüne koşan futbolcularını, maç öncesi alenen tahrik edici şarkıları bangır bangır çalan ve küfürlü tezahüratın dibine vuran taraftarlarını da eleştirsinler. Olaya geniş bakın ve asıl çifkefin kim olduğunu görün.
Hani çifkef diye ağlıyorlar ya? Türkiyede oynamış en çifkef adamı el üstünde tutmasınlar o zaman. iki dakika adam olup teknik direktörlerinin fenerbahçe futbolcusunun çenesini sıkmasını, yedek kulübesinden sahadaki adamın üstüne koşan futbolcularını, maç öncesi alenen tahrik edici şarkıları bangır bangır çalan ve küfürlü tezahüratın dibine vuran taraftarlarını da eleştirsinler. Olaya geniş bakın ve asıl çifkefin kim olduğunu görün.
Dil çıkardığı için pfdk'ya sevk edilmiş.iyi yapmışlar melo yapınca Aziz başkan veryansın ediyordu. Tombala yüzünden ceza almaması da şaşırtıcı aynı hareketi Pascal yapinca 7ay ceza vermişlerdi.
Fenerbahçede oynayan 10 numaralı formayi giyen Hollandali futbolcu profesyonelligini ilerlemiş yaşına rağmen her türlü maçta gosterebilmistir.
3 maç ceza verilmiş. Adamın üstüne saldırdılar 3 maç ceza verdiler utanmadan. Yazık. Evet.
fenerbahçe düşmanı federasyon ve pfdk nın son sıçmığı. ulan bu adam maçta kırmızı kart yedide bizim mi haberimiz yok. 3 maç ne?
galatasaraylı ve maçı izlemiş birisi olarak net söylüyorum büyük adaletsizlik vardır burada.
hadi yapılanları sıralayalım.
tosiç; kafa attı, kırmızı kart yedi, saha içinde dakikalarca saldırdı, görevli kartıyla tünelin ağzında bekledi, kordidorda saldırdı.
kafadan 1 maç, kırmızıdan 1 maç, saha içerisinde saldırmasından 2 maç, görevli kartından dolayı 2 maç, koridorda saldırmasından 1 maç ceza alsa toplam 7 maç ceza alması gerekir ama 4 maç aldı.
van persie; dil çıkardı 1 maç, elini sikine soktu diyelim 1 maç ama bu adama 3 maç ceza verdiler.
ben aziz yıldırım'ın yerinde olsam şuan sinirden sağı solu yumrukluyor olurdum.
hadi yapılanları sıralayalım.
tosiç; kafa attı, kırmızı kart yedi, saha içinde dakikalarca saldırdı, görevli kartıyla tünelin ağzında bekledi, kordidorda saldırdı.
kafadan 1 maç, kırmızıdan 1 maç, saha içerisinde saldırmasından 2 maç, görevli kartından dolayı 2 maç, koridorda saldırmasından 1 maç ceza alsa toplam 7 maç ceza alması gerekir ama 4 maç aldı.
van persie; dil çıkardı 1 maç, elini sikine soktu diyelim 1 maç ama bu adama 3 maç ceza verdiler.
ben aziz yıldırım'ın yerinde olsam şuan sinirden sağı solu yumrukluyor olurdum.
tinercilere tombalayi salan aslan yürekli. .
(bkz: van persi nin tombaladan ceza almaması)
bu adamın sapık hareketinden dolayı hak ettiği cezayı vermeyenler benzer şeyler yaşasın.
bu adamın sapık hareketinden dolayı hak ettiği cezayı vermeyenler benzer şeyler yaşasın.
Üç maç ceza yemiş, bu aslında kendisine ödüldür, ne de olsa oynamamak için fırsat kollayan, maçlardan, antremanlardan kaçmaya çalışan bi futbolcu, işte gönlü olacak da beyfendinin büyük maç falan olacak da çıkacak sahaya oynayacak.Bu adamın çirkefliği de sadece beşiktaşa özel değil esasen, geldiğinden beri fenerbahçeyle alay ediyor bildiğin, bir yanda milyonları götürüyor, diğer yanda bir maç var dört maç yok oh mis, ülkeyi, ligi ve oynadığı takımı küçümsediği her halinden tavrından belli oluyor.Bazı fenerlilerin beşiktaş maçında yaptıkları hoşuna gidebilir ama aklı başında, sağlıklı düşünen hiçbir fenerbahçelinin bu adamdan memnun olduğunu düşünmüyorum.
van persie'yi fenerbahçe'ye kazandıran cezadır. sağolsunlar. size inat ulan!
robin van cersei denilesi futbolcu artığı.
(bkz: cersei lannister)
edit: amınakoduğumun entrikacısı.
(bkz: cersei lannister)
edit: amınakoduğumun entrikacısı.
futbol oynadığı kulübün sahip olduğu örgüt kültürüne uygun olarak hareket etmiş olan futbolcu. zamanında kariyeri ve futbolu ile futbolseverlerin beğenisini kazanmışsa da yaptığı tek bir hareketle tüm bu sempatiyi yok etmiş, tabiri caizse maskesini yere düşürmüştür.
kendisine verilen 3 maçlık cezayı da yetersiz buluyorum.
kendisine verilen 3 maçlık cezayı da yetersiz buluyorum.
Sadece tek maçlık koymamıştır.
1 çakallıkla efsaneleştirilmiştir.
Yok adamın dibi, yok reis,yok bilmemne.
Halbuki düne kadar sövülen biriydi.
Sonra futbolumuz niye bu halde ?
Bu kafa yapısıyla iyiyiz yine.
Yok adamın dibi, yok reis,yok bilmemne.
Halbuki düne kadar sövülen biriydi.
Sonra futbolumuz niye bu halde ?
Bu kafa yapısıyla iyiyiz yine.
Pipisini yiyin.
Kudursanız da geçmişini değiştiremeyeceğiniz bir futbol efsanesi. O robin van persie..
görsel
Kudursanız da geçmişini değiştiremeyeceğiniz bir futbol efsanesi. O robin van persie..
görsel
güncel Önemli Başlıklar