bugün

/58
güya somaya destek vermiş miş miş de miş miş . biz de yedik zaten .

(bkz: timsah gözyaşları)
acımızı paylaşma cüreti göstermiş sanatçı. onu yapamayan içimizdekiler de varken, teşekkürler rihanna fenty.
bu tür konulara duyarlılığıyla bilinen rihanna bizi de kayıtsız geçmedi , reklamlık hiç bir işi yoktur açıkcası tamamen içinden gelerek jest yapmıştır.

dip not : dualar soma için!
(bkz: o son memelerini açmayacaktın abla).
helal olsun lan. kıçı kırık delisin falan ama iyi karısın ha dedirttirmiştir.
dünyanın hem yeteneki hem güzel hem de seksi olabilen sayılı kişilerindendir. emilia clarke var bi de ama o seksi değil.

görsel

şuna bak ya her şey var bi pozda
kutu götlü seks makinası.
(bkz: rihanna nın cfda ödülleri galasındaki kıyafeti)
rihanna'nın şu sıralar çok konuşulan kıyafetiyle yaptığı twerk diye bir haberle karşılaştım.

video'nun doğrudan linkini bulamadım, buyrun:

http://www.mtv.com.au/new...cfda-awards-dress-040614/
miami heat fanıdır kendisi yanlış olmasın.*

görsel

zöge: anti lebroncu ezikler rahatsız.
2007de umbrella adli şarkısıyla tanıdığım o tarihten beri de severek takip ettiğim hatta konserine bile gittiğim hatun lafını hak eden ender dişilerden.
ronaldo'ya ağlama bebeğim diye tweet atıp daşşak geçen über sexi hatun
(bkz: http://www.cnnturk.com/ha...-ronaldoya-uzulme-bebegim)
neyinden neresinden hoşlanıyorlar anlamadığım karı. beğenmiyorum la ben bunu soğuk yüzü yılan gibi.
Sesine hayran oldugum sarkici ama shakirayla cektigi klibi hic mi hic begenmedim yakistiramadim kendisine. Yok be ne kıskancam alla alla.
Incici ergenler gibi dünya kupasını trolleyen karı. Afrikayi değil de sömürgeci ülkeleri destekliyor fahişe.
Güzelliği konusunda halen bi kesin karar veremediğim dişi ama sesi mükemmel en azından bu konuda eminim.
en başta sadece sesi ile sahnelerin ışıltılı ortamlarına gelmişken, artık sesinden ziyade bedeniyle yutuyor sahnenin tozlarını.
belki de eleştirmenlerin de dediği gibi bunun sinyalini 'good girl gone bad' yani 'iyi kız kötüleşti' adlı albümüyle verdi bizlere.
ama bu sözlerim 'rihanna artık başarısız ve çok kötü şarkılar yapıyor' anlamında değil. sadece, rihanna artık güzel sesini bedeninin çıplaklığıyla ve kötü rol modeli olmasının arkasında tutuyor.
17 yaşındayken o da selfie çekiyormuş

görsel
Şu videodaki halini görüp bu kadına çirkin diyecek olan yoktur

https://www.youtube.com/watch?v=cekHJitra8U

Ramazan geldi ya tesettüre girmiş. Şaka bir yana çok yakışmış.
Git gide dağılıp ağır kevaşe olma yolunda ilerlemektedir. halbuki yaptigi her iş tutarken ne gerek var bunlara dedirtir.
kişiliği oturmamış vasat şarkıcı. yakında dikkat çekmek için tesettüre girip müslümanda olur bu.
israil için twitter dan açtığı #freepalestine isimli hashtag i hayranlarının baskıları sonucunda silmiş olan hatun.

görsel

yahudilerin mahalle baskılarına neden prim veriyosun be abla?
Çingenedir.

sulukulede onlarca rihanna var.

Lan olum shontelle varken rihanna dinlenirmi ?
klipleri aile ortamında izlenmez ayıptır.
Bayan halimle yazdığım hatun kişi. Çok güzel ya. içi boş o ayrı. Bildiğin mide bulandırıcı.
© copyright 2005 - 2026