mesela buna gerizekalı demek revadır bence, ama demiyorum. çünkü hakarete girer o zaman.

örnek: (bkz: üniversiteye giden insanların cehennemlik olması/#11332210)

yine de, demesem bile imâ ettiğim için ben suçlu olurum. ama kendisi polemiğe sürüklememiştir, polemiği ben yaratıyorum. değil mi?
döl israfı troll.
beyin ölümü gerçekleşmiş zavallıdır.
kuvvetle muhtemel bir iki gün önce film galasına beleşe helikopterle gitme fırsatı bulmuş ve onun heyecanını hala yaşamakta olan yazar.
uçmuş yazar.

ulan neler içtim de böyle olamadım. kıskanıyorum amk.
hımm ok bye dan başka bir şey denmesini hak etmeyen yazar-troll.

yazdıklarında anlam aramak hata.
helikoptere bindi diye bir yerleri kalkan yazar. helikoptere binmemişlere fukara diyen cisim.
Özentidir. Tahminimce 14 yaşlarındadır.
(#11515027)
bülent ersoyun akrabası olabilecegini düsündügüm yazardır. (#11515027)
doğuda kaçak elektrik kullanılmadığını iddia aden yazar. götten bilgi uydurmada yeni bir çığır açtığı için kendisine teşekkür ediyoruz.#11516129
iddiaya girerim sözlüğün en ezik insanıdır.
yolda görsem ağzını burnunu kıracağım insan.
gereksiz toplumun gereksiz insanı.
yok böyle bir mantık anlayışı, hem kürt bir faşisttir, hem muhafazakardır ne idüğü belirsiz insan tipi.
(bkz: ne idugu belirsiz yazar)
yedinci nesil silik. moderasyon çalışıyor.
hak ettiği her şeyin başlık altına yazıldığı benim bir şeyler yazmamın gerek olmadığı yazardır.
(bkz: dünyaca ünlü kürtler) burda ne kadar cahil bir insan olduğunu kanıtlamıştır.
Farid farjad'ı dünyaca ünlü kürtler listesine sokmuş yazar. ben bu konuda kendi çapımda epeyce araştırma yaptım ama hiç bir delil bulamadım.
izmirde kiliselerin camilerden daha fazla olduğunu sanan yazar.
(bkz: akıl fikir)
(bkz: qurmi u qurmullah)
gereksiz bir troll.
şimdi nerelerde acaba trollü.
© copyright 2005 - 2026