şimdi nerelerde acaba trollü.
gereksiz bir troll.
(bkz: qurmi u qurmullah)
izmirde kiliselerin camilerden daha fazla olduğunu sanan yazar.
(bkz: akıl fikir)
Farid farjad'ı dünyaca ünlü kürtler listesine sokmuş yazar. ben bu konuda kendi çapımda epeyce araştırma yaptım ama hiç bir delil bulamadım.
(bkz: dünyaca ünlü kürtler) burda ne kadar cahil bir insan olduğunu kanıtlamıştır.
hak ettiği her şeyin başlık altına yazıldığı benim bir şeyler yazmamın gerek olmadığı yazardır.
yedinci nesil silik. moderasyon çalışıyor.
(bkz: ne idugu belirsiz yazar)
yok böyle bir mantık anlayışı, hem kürt bir faşisttir, hem muhafazakardır ne idüğü belirsiz insan tipi.
gereksiz toplumun gereksiz insanı.
yolda görsem ağzını burnunu kıracağım insan.
iddiaya girerim sözlüğün en ezik insanıdır.
doğuda kaçak elektrik kullanılmadığını iddia aden yazar. götten bilgi uydurmada yeni bir çığır açtığı için kendisine teşekkür ediyoruz.#11516129
bülent ersoyun akrabası olabilecegini düsündügüm yazardır. (#11515027)
Özentidir. Tahminimce 14 yaşlarındadır.
(#11515027)
helikoptere bindi diye bir yerleri kalkan yazar. helikoptere binmemişlere fukara diyen cisim.
hımm ok bye dan başka bir şey denmesini hak etmeyen yazar-troll.

yazdıklarında anlam aramak hata.
uçmuş yazar.

ulan neler içtim de böyle olamadım. kıskanıyorum amk.
kuvvetle muhtemel bir iki gün önce film galasına beleşe helikopterle gitme fırsatı bulmuş ve onun heyecanını hala yaşamakta olan yazar.
beyin ölümü gerçekleşmiş zavallıdır.
döl israfı troll.
mesela buna gerizekalı demek revadır bence, ama demiyorum. çünkü hakarete girer o zaman.

örnek: (bkz: üniversiteye giden insanların cehennemlik olması/#11332210)

yine de, demesem bile imâ ettiğim için ben suçlu olurum. ama kendisi polemiğe sürüklememiştir, polemiği ben yaratıyorum. değil mi?
Bir sabir ölcerdir kendisi. Yazarlarla tasak geciyo resmen, ne diye buyuttunuz ki bunu.
ulu sözlük şeyhülislamı. burasının şeriatla yönetildiği sanan gerzeklerden biri daha!

allahın efendi gibi kendisine inanan insanlar yaratamamış olması ne kadar vahim!
© copyright 2005 - 2026