bugün

gerçekten iyi niyetli, gerek sohbetlerde, gerek sözlükte düzeyini asla bozmamış pırıl pırıl yazar. en kısa sürede bekliyoruz.
(#2276937)

ölmemiş canım! sadece ev taşıyorlarmış, o da internetsiz kalmış.. kendisini bu arada kitaplara gömmüş..

güzelim noi albinoi filmini "noi'nin elindeki oyuncaktan bende de vardı.. noi, kızla işi pişirdi.. deprem oldu galiba.. a-a çığmış ya.. ben de kahve falı baktıracam.. a-men tekniğini denemeli.. aman be noi, üzme canını, bir iris gelir öbürü gelir.. papyonu pek şukela... " gibisinden geyiklerle heba etmeme yardımcı olan kişi.. *

tez vakitte dönesice..
öldü galiba.. (dur lan çok ağır oldu)

tamam ölmemiştir de..
nerelere kaybolduğunu anlayamadığım, sözlükten bu kadar zaman uzak kalmasının başına ciddi sonuçlar açacağını düşündüğüm *, emesene girmeyen *, telefonunu açmayan bir garip vaziyetlerde kişi..
istatistik dereceleriyle beni gurulandıran, sözlüğün en çok çalışan yazarlarından. **
kafa insan, iyi arkadaş, sağlam yazar.*
ilk hoşgeldinimi yazan düşünceli yazar.
sözlüğe adım attığımda ilk hoşgeldinimi söyleyip * beni ürkek halimden kurtaran, sözlüğe ısınmama yardımcı olan yazardır.
(#1995472) teşekkür ettiğim uuser.
pandemonium gerçeğidir diye bildiğim bir cehennemin dibi anlamına gelen sözcük.
bir daha çaylak olmaması dileği ile...
çaylak olan bir başka bünye daha.
yapmayın bunu bu çocuğa.
günün en çok vaktini internetlerde harcıyor halbuki..

en kısa vakitte gelesice..
4. nesil çaylaktır kendileri, en kısa zamanda uuser olması beklenmektedir.
ülkelerin başlıklarına, bayraklarını da ekleyerek katkı yapan yazar.

imla kurallarına dikkat eden yazarmış aynı zamanda.
hoşbulduk dediğim insan. sıcak kanlı, hızlı ve çevik yazar.
16 temmuz'u valilik bilgilendirme günü olarak kabul etmiş yazardır.
içişleri bakanlığı tayinler ve terfiler dairesi başkanı.
tayini cikan vali oldugundan suphelendigim uuser.
* *

http://pyndemonium.ulusozluk.com şeklinde bir siteye sahip valilik. pardon yazar. *
hoşsohbet yazar.
ilk hoşgeldin diyenim dir kendisi . ala perfecto .etem jötem şekere katem denilesi insan. (tarzan fransızcasıyla ancak bunu diyebildim).
özellikle larker uktelerini mi arıyor diye meraklardayız efendim..
ilk entrymi girerek, duygu seline falan kapılmama neden olmuş konuksever yazardır. *
doğum günümü kutlayan, "aferin" yazarı * * *
sözlükte ki ilk hoşgeldin'imi aldığım şahıs. iyi niyetli yazar hos gelmis...
hos gelmis dördüncü nesil yazar.
© copyright 2005 - 2026