bugün
- hoşlanan erkeğin adım atmama sebebi5
- grok vs gemini vs chatgpt4
- feministlerin sınırsız nafaka iptaline kızmaları14
- nervio abla22
- erkekte fizik mi giyim mi daha önemli7
- uyku bozuldu iyice2
- yaşamak2
- satrançta at mı daha değerlidir fil mi5
- 30 yaşından sonra ne yapacağız hissi3
- sedat pekmez43
- ten uyumu vs kafa uyumu2
- aşka inanmayan insan4
- ömürlük arabalar3
- sözlükteki arkadaş çevresi6
- gençler iş beğenmiyor diyen genç patron16
- teklif edip asla ısrar etmeyen insan8
- sivrisinek3
- fatoş pınar türker'in sözlükte konuşulmaması3
- köşe başı dükkanlar erotik shop olsun11
- haklı olduğu halde susan insan7
- türkiye'de iyi bir insan olmak11
- kemal kılıçdaroğlu devlet bahçeli ikilisi2
- toy story 53
- ıslak kek bile yapamayan kız5
- sömürge valisi3
- cedidacer'in fenerbahçeli bir ezik olması19
- astrolojiye inanan insanlara yapılan zorbalık3
- 25 yıllık akp iktidarından çıkarılacak ders12
- en iyi gençlik dizisi2
- ekşi sözlük2
- bir insana yapılabilecek en büyük kötülük19
- honda civic fd62
- çok yakışıklı kaslı eğitimli cool merhametli erkek3
- trt'nin 2026 dünya kupasını 4k yayınlamaması2
- mustafa çiftçi3
- psikolog ile ilk seans2
- chp'nin hali ne olacak34
- durduğun yerde terlemek2
- hiç gelmeyecek birini beklemek9
- süslü şirin2
- seküler erkek muhafazakar kız birlikteliği7
- sözlükte hic tayt giyen kız olmaması9
- evli insanların bekarlara sen de evlen baskısı5
- yapay zeka sözlük moderatörü4
- 6'ncı nesil uçakta dünyada söz sahibi olmamız11
- yuvarlak hatlar3
- anhedonist3
- kitaplıktan ödünç kitap vermemek2
- vücut geliştirmenin sandığından da zor olması3
- m r e r e c t o21
Eski sevgilimle yaklaşık 25 gün barıştık, o ara bana bu illeti sardı sonra da çıktı yine hayatımdan allahın cezası bana bu oyunu yükletmese zamanımı hep oynayarak geçirmeyecektim. Bacağına sıçtığımın kızı..
pubg suriyede yasaklanmış.
görsel
görsel
silah seslerinin nereden geldiğini anlayamadıkları için olabilir.
bu oyuna çöp diyenler çöplükte yaşıyor, paraları yok almak için kızmayın.
kar haritasının yakın bir zamanda geleceği oyun. şu an test serverde kar haritasına girilebilir.
suriyeden kaçan insanların türkşyede oynadığı oyun...
son zamanın en iyi oyunlarından birisidir. uçaktan atlarak başlanıp arazi üzerinde silah ve zırh toplanarak, haritadaki diğer oyuncularla savaşılan oyundur oyunun amacı: en sona sağ çıkmaktır.
yan odadan arkadaşım oyunu açtıktan bi süre sonra bağıra bağıra küfür ediyo anlıyorum ki internet gitmiş ve oyun yarıda kesilmiş...
Çok sağlam bir oyundur. Hem Mobile olan versiyonu da gayet güzel.
M1 ile maç bitirdiysen harbi kralsın..
inatla hala hiç oynamadığım, başlamadığım oyun.
parasına değen oyunlardan biri. herkes popüler oyunlar para basmış oynatmış falan sanarlar. bu oyun popülerliğini hakkıyla kazandı. sanırım dün gelen güncellemeyle sadece yeni harita değil, galiba adı g36c olan yeni silah ve oyuna gerçekçi efektler(ne derseniz) eklendi. mesela uçaktan atlama görünümü gerçekçileştirilmiş. düşerken gerçekçi bir his var. oyun her güncellemede ilerliyor.
Allah affetsin, taç olduktan sonra fena oyun kasıyor. Bir haftadır Mehter takımı gibi ilerliyorum.
Taçtan sonrası oynanmaz.
Taçtan sonrası oynanmaz.
Mutfakta 176 kişiyiz yemin ederim oynamayan tek adamım. Vallahi diyorum. O yüzden işemeye bile gidemez oldum. Gelen giden kanka idare et, şu şiparişi veriver, işte Yok 10 da maçım var biraz erken gel.
Oyun güzel, ama ben hala cs go nun verdiği ‘öldürme’ hazzını başka bir oyundan alamıyorum ve daha önemlisi mobilde böyle bir oyun oynamam. Lojmanda da gta v den fırsatım olamaz zaten. Oynayanına saygım sonsuz, aşçılar hariç.
Oyun güzel, ama ben hala cs go nun verdiği ‘öldürme’ hazzını başka bir oyundan alamıyorum ve daha önemlisi mobilde böyle bir oyun oynamam. Lojmanda da gta v den fırsatım olamaz zaten. Oynayanına saygım sonsuz, aşçılar hariç.
herhalde türkiyede oynamayan tek ben kaldım. başka oynamayan varsa yeşillendirsin grup falan kuralım.
Şu sıralar çoğu kız bu oyundan şikayetçi.
Çöp oyun , mario oynarım daha iyi çocuklugumu hatırlarım 90'lı yılları...
Bu oyun yüzünden yuva da yıkılacak, yazın kenara. Yarın pubg boşanmalara sebep oluyor diye haberini yapacaklar.
hayatımdan 700 saatimi verdiğim oyun. çok fazla vermişim, iyi ki de bırakmışım.
bunu ne zamandır "pugb" olarak okuyordum.
ulan bende diyorum google a yazınca neden oyun görseli yerine bir sürü çirkin köpek fotoğrafı çıkıyor diye.
ulan bende diyorum google a yazınca neden oyun görseli yerine bir sürü çirkin köpek fotoğrafı çıkıyor diye.
hayvan gibi küfür eden oçların bulunduğu oyun. bu ibneler yüzünden bırak mikrofonu hoparlörü bile açamazsınız amk.
6x dürbün buldum koydum tüfeğe uzakta 2 kişi buldum aldım tüfeği tek atışa, çat çat sıkıyorum bayılttım ikisini de sonra ne mi oldu canım hızla düşmeye başladı arkamı döndüm ki 2 kişi çapraz ateşe almışlar beni....
son 16 kişi falan kalmıştı.
takımlı oyunda tek sağ kalan bendim..
son 16 kişi falan kalmıştı.
takımlı oyunda tek sağ kalan bendim..
Sağlam ranklı olan arkadaşlar varsa oynarız. Elin Ukrayna arabi ile oynamaktan üç dilde harekât yönetiyorum.
Min rank. Elmas 1
Min rank. Elmas 1
güncel Önemli Başlıklar