bugün
- anın görüntüsü12
- kedi besleyen insan evi13
- 19 mayıs atatürk ü anma gençlik ve spor bayramı11
- linet19
- şampiyon galatasaray24
- akraba evliliği tehlikeli midir13
- galatasaray10
- sarhoş olmak8
- kayseri'de öz kızına tecavüz eden baba9
- insan olmaya ceyrek kala10
- sari renkli seker12
- vatan haini nasıl olur9
- galatasaray taraftarı15
- ali koç tutuklansın13
- plajda bira içmek8
- 18 mayıs 2025 galatasaray kayserispor maçı10
- 21-22 mayıs 2025 aykolik masklavi istanbul zirvesi13
- en son ne yediniz20
- cin10
- tütsülenmiş yiyecekler9
- zıpla zıpla zıplamayan tayyip12
- küresel8
- afganistan10
- erkek erkeğe aşk9
- beyaz eşya dükkanında çalışan kız14
- chp'lilerin gavs'dan tövbe alması10
- gavs'ın faziletleri19
- atatürk'ün papanın iznik ziyaretine izin vermemesi21
- diyanet'in kuran kursunda 17 çocuğa tecavüz25
- 1.50 boyundaki kızın 1.90 erkek istemesi24
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri14
- ulunun en tatlı 5 kızı15
- v a m p i r o v10
- müzik öğretmeninin çocukları istismar etmesi18
- ak parti anketlerde önde14
- yarın denize girecek olmam8
- iş kadını ile sevgili olur musunuz18
- arkadaşlar sizce bu ayakkabı nasıl14
- yarın vurduracak olmam8
- çalınan kol saatinin chp binasında bulunması12
- imamoğlu çalmamıştır diyebiliyor musunuz11
- limonlu makarna8

entry'ler (1359)
Artık iş sahibisinizidir sevinirsiniz ama bir taraftanda çevrenizden kopmanız gerekir. Her neyse bilmem kaç yıl sonra tayin isteyebiliyorsunuz zaten. Sağlık olsun ve hayırlı olsundur.
insanı derin düşüncelere gark eder. Hayır yani bir tane bile arkadaşınız yoktur ama belki bahçedeki ıhlamur ağacı belkide odanızdaki kanepenin örtüsündeki desenler sizi kendine bağlıyordur ancak böyle açıklanabilirdi sanırım. Her neyse yaman bir çelişkidir.
Çok ucuza gidiyor dediğim. iletişime geçin.
Kendime bakarak bir yorumda bulunmam gerekirse Ciddidir, asidir öyle itaat etmez isyankârdır boş konuşmaz konuştu mu lafı gediğine oturtur en önemlisi zengin ve güçlüdür. Beni Merak eden kızlar msj atabilir.
hala komünizmi dinsizlik olarak anlayanlar var. kime ne anlatıyorsun burada. (bkz: yeşil sosyalizm)
bunda nato üyesi bir ülke olamamızında büyük bir etkisi vardır elbet, tarih boyunca anti komünist propagandalar nedeniyle özünde işçi-köylü gibi alt tabaka kesimin çıkarlarını savunan ekonomik bir sistem olan komünizmi bize salt dinsizlik, sapkınlık vb şeyler gibi anlattılar bu yüzden sol a öcü gibi bakıldı ama güneş balcıkla sıvanmaz gelir dağılımı adaletsizliğinin ayan beyan ortada olduğu günümüzde bu ideoloji gereken önemi görmelidir.
katılılası durum. adamın türkçe etimolojik sözlüğe şimdiye kadarkilerin en iyisi...
çok ucuza veriyorum dediğim olay.
yemeğini yedin mi?
uykusuz musun sende
yok benim gibi?
uykusuz musun sende
yok benim gibi?
bizde tuttuk tekelin yolunu...
iyi geceler...
iyi geceler...
zengindir tuzu kurudur anlarım ama fakir olupta sosyalizmi her fırsatta eleştirenleri anlayamıyorum. gerçi onlara bir şey deniyordu cuk oturuyor bu arada.. (bkz: kullanışlı aptallar)
unutursun diyenlerin olduğu durum. 5 sene oluyor be kardeş hala görünce bir hâllere giriyorum ki anlatamam...
aşk değilde nedir dedirtir insana...
Çok ayıp mevzular dönüyordur.
internetten bir gelir türü olabilir eger üstüne düşerseniz Video izledikçe küçük miktarlarda da olsa para veriyor eğer içerik üretici olursanız ve videolarınız çok izlenirse o zaman iyi kazanıyorsunuz işte herneyse uygulamayı indirip davet kodu girecek olursanız benimkini yazıyorum sizede bonus veriyor girerseniz hadi iyi günler.
davet kodum: Kwai118334880
davet kodum: Kwai118334880
Çok cesaret gerektirir.
Böyle bir durumda durmak gerekir zira gaza daha çok basarsanız kaza yapmanız olasıdır.
yani insanı derin duygulara iter aynı zamanda söz konusu atalar sultan alparslan ile düşman olmuş iran da kervan soymuş bizans köylerini de yağmalamışlardır. zamanin şartlarını düşünürsek onlarada hak verebiliriz gerçi...
fazlasıyla açık sözlü olmaktır.