bugün
- istanbul un çok pahalı olması14
- fenerbahçe gornik zabrze maçı3
- herkes yatsın iyi geceler9
- ölmeyi dilemek2
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- kabataş olayı görüntüleri8
- en sevilmeyen ev işleri3
- 1 saatte 10 bira içmek19
- tembel ve çalışmayan insan16
- sözlük kızlarının kombinleri20
- erkeklerin giderek feminenleşmesi11
- velvet vs nervio19
- kuveyt ve bahreyn de hava savunma sistemleri2
- the merich13
- cips olsa da yesek7
- oğuzhan uğur12
- oğlum çok güzel lan6
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması8
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- eşeği alıp kafa iznine çıkmak7
- velvet13
- slavko vincic15
- matbaanın gecikmesine sebep5
- 50 tl ile rolling yapmak6
- aklını yitirmek4
- horoz hayası çorbası5
- nervio11
- ispanya20
- otobüste kitap okuyan insanlara bakmak3
- benzini dolarla mı alıyoruz diyen tip6
- kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanırlar6
- bira cips6
- 2026 dünya kupası25
- atatürk e din düşmanı diyenler6
- lale devrinde deliler gibi eğlenmek4
- arkadaşlar beni gammazlayın5
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti6
- tememda kenka nalaka10
- ona bir şey söyle9
- kadim kültürler4
- laptop5
- manyak olmaya karar verdim9
- manifest grubu3
- aga be şarkılar5
- acıktım ben3
- oğuzhan uğur'un tutuklanması2
- futbol14
doğum günü bebesi. iyi ki doğmuş. *
doğum gününü kutlasam mı kutlamamasam mı bilemediğim adam.
adam her sevdiğim kıza benden önce göz koymuş oluyor. iyi ki doğdun diye nasıl diyeyim ben şimdi bu herife.
adam her sevdiğim kıza benden önce göz koymuş oluyor. iyi ki doğdun diye nasıl diyeyim ben şimdi bu herife.
doğum günü olan büyük yazar *
doğum günü kutlu olasıca yazar...
hacettepeye kaçak sokacak beni yakında ama kendisinin haberi yok henüz *
hacettepeye kaçak sokacak beni yakında ama kendisinin haberi yok henüz *
doğum günüymüş bugün. kutlu olsun.
doğum gününü içtenlikle kutladığım karizmatik adam.
doğum günü çocuğu!
nice kaslara mı demeli ne demeli, bilemedim *
nice kaslara mı demeli ne demeli, bilemedim *
iyi ki doğmuş hulk.
Nice yıllara büyük insan...
hakkında bu kadar entry girilince doğum günü olduğunu tahmin ettiğim kardeş insanı... pişmanlıktan uzak bir yaşını, yaşaması dileklerimi de iletirim bu vesileyle.
adnan başkan ile görüştüm "doğum günü hediyesi için mayıs'ı beklesin" diyordu, bunu da iletmeyi borç bilirim boynumda...
adnan başkan ile görüştüm "doğum günü hediyesi için mayıs'ı beklesin" diyordu, bunu da iletmeyi borç bilirim boynumda...
anladığım kadarıyla, eleştirilmeye gelemeyen bir arkadaşımızdır kendisi.
dans ettirebilmek için karşısına slav rıkından birini çıkartmanız ya da çok içirmeniz gereken yazar. yoksa olmuyor. bir ara niyeti bozdu gothic evil'i gözü kayıyodu ama gothic evil oralı bile olmadı.
gerekti mi sırtında bile taşır o biziii... ! o zaman içelim dağıtalım sonra posee bizi taşısın!*
(bkz: #7095583)
ilgili başlıkta belirttiği üzere tepkisini koymak amacıyla bi süre kafa izninde olcak yazardır.
edit: sahalara dönmüştür.
ilgili başlıkta belirttiği üzere tepkisini koymak amacıyla bi süre kafa izninde olcak yazardır.
edit: sahalara dönmüştür.
hatır için çiğ tavuk yemiş ve takdirimi kazanmış adam. beraber yola çıkılabileceklerden.
bir de bu adam hoşgörü yoksunu dediler. lan karşındaki gerizekalı andaval ise hoşgörü sınırını zorlarsa normal insanın yapması gerekeni yapar posee de.
bir de bu adam hoşgörü yoksunu dediler. lan karşındaki gerizekalı andaval ise hoşgörü sınırını zorlarsa normal insanın yapması gerekeni yapar posee de.
15 gün çaylak olmuş ve bizi üzmüş, avrupa macerasını farklı yollarla gerçekleştirmiş olsak da az çok benzer şeyleri yaşadığımız yazar.
uludagsozluk yazarlarından aktif birisidir.
#6143317 bu girdisine katılıyorum.
#6143317 bu girdisine katılıyorum.
bir daha ki playboy kızlarının gelişinde beni de çağırmazsa kendisine küseceğim yazar kişisi. ayrıca, adamımsın ahbap! *
definasyon sözcüğünü bildiğim için dumura uğrayan, bu adam o vücudu kaç yıl uğraştı da bu hale getirdi diye düşünmekten kendimi alamadığım yazar, bodyguard, definasyon özürlüsü...
ne derseniz artık. *
ne derseniz artık. *
"havaş memuruyum ben çekme kardeşim"
ayrıca sağdan geçen arabalara karşı da muhteşem ilgisi vardır. *
ayrıca sağdan geçen arabalara karşı da muhteşem ilgisi vardır. *
*''mayin - kurşun demokrasiyse...yumruk niye faşizm?'' diye haykıran, sonsuz haklı can kişisi.
artık kızıl dilberi olmadığım yazar. çok üzülerek söylüyorum ki saçlarım artık kızıl değil bayım. kızacak belki ama kafamda saç kalmayacak ne yapayım? kendi rengime dönünce sarışın olacağım söz. lens de takacağım hatta. tey tey! *
operation memuru olduğundan beri gecesi gündüzü eğitimlerle ve loadsheet'lerle geçen yazar. (bkz: ops posee)
geçen üç beş yazar toplandık. gökyüzünde süzülen bir uçağa bakıp "posee bunu bizim için kaldırmıştır kesin" diye andık uzaktaki bir sevgiliyi anar gibi. öyle işte. yanımızda olmasa da geyiğini yaparız her daim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar