bugün
- ahlak duygunuzu nerden alıyorsunuz16
- kızları en güzel olan şehir13
- cinler sizinle nasıl iletişime geçiyor14
- öbür sözlükte uluya kerhane denmesi13
- silver ile evlenecek erkek52
- ey insan2
- intihardaki vücut pozisyonunu yatakta taklit etmek2
- kolye zincirlerinin birbirine dolaşması10
- atatürk'e alerjisi olan tipler11
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi21
- and the oscar goes to5
- sırrı süreyya önder28
- affetmenin gücü6
- damarsız tüysüz manisa yaprağı15
- mesaj atıp konuşmayan kız7
- abdullah öcalan orospu çocuğudur18
- akrostişli şiir6
- göğüs kıllarım çıkmıyor16
- sarapci koala58
- erkek erkeğe arkadaşça sakso çekmek2
- 18 ay askerlik yapanlar nasıl yaptı sorunsalı8
- vahiy kitabına göre kıyamet alametleri11
- her şey bitti derken çalan şarkı2
- ilişki yapmaya üşenmek6
- dün gece ne oldu13
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası26
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- hristiyanlık7
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- türk erkeği endonezyalı kız evliliği6
- 30 yaşına girmek4
- sözler köşkü6
- en sevdiğiniz sayı3
- mauro icardi12
- de niro vs pacino3
- cinlerin özünde iyi insanlar olması4
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın12
- sözlük açsanız ismi ne olurdu4
- kadın nefreti4
- ellerim bos gonlum hos28
- sözlükteki satranç taşları4
- erkekler zıçar kızlar kakaloş yapar4
- sözlükteki linç kültürü12
- tutmayan başlık açma rehberi7
- şikeci amedspor5
- burcu akrep olan birini akrep sokması4
- son tüketim tarihi geçmiş ilaç9
- arabaları yan yana park edip öpüşmek3
- gocu34
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı15
pencereyi yaz kış açmak isteyen kısacası pencere açma hastası olan bu arkadaşımız final dönemi sık sık pencereyi açarak pencereyi kırma şerefini göstermiş sınıfın çoğunu kışın ortasında hasta etmiştir**
yazarı tanıtan bu kısa yazıdan sonra sözlük hayatında ona başarılar diliyerek merakla enrtylerini beklemekteyim ^^
yazarı tanıtan bu kısa yazıdan sonra sözlük hayatında ona başarılar diliyerek merakla enrtylerini beklemekteyim ^^
ağırbaşlı olduğunu kabul eden fakat dişi kısmına şiddetle hayır ulan dediğim, bi arkadaşımdan devraldığım nicktir. *
ilk gördüğüm zamanı hatırlarım, bench pressteyken bir anda karanlık olmuştu her yer. dedim içimden "bu güneş tutulması mı? ama body salonunda nasıl olur?" sonradan anladım ki işbu başlık sahibi az önce pencerenin önünden geçmiş. oha dedim, ata demirer "ikiye beş" esprisini buradan esinlenmiş. gururuma yediremedim bunu, hıçkırıklar içerisinde salonu terk ettim. o günden beri evde bench basıyorum, ahahah.
kendisi gibi yıkıcı entrylerini dört göz + iki triseps ile beklemekteyiz.
kendisi gibi yıkıcı entrylerini dört göz + iki triseps ile beklemekteyiz.
Bildiğin ülkücü. Ağzı bozuk, argo kullanmadan konuşmayı beceremeyen kişilerden.
argo kullanan ama yerli yerinde kullanan yazar. ayrıca argonunda dilimizde önemli bir yeri olduğunu kavramış bünyedir.
camera obscura sertifikasına sahip, bench press fatihi, betacam eksperi kameraman yazar.
bazı zıt görüşlere sahip olsak da bilgisine değer verdiğim, sınıfımızın yaz kış yanan kişiliği. bizim camlarımız karda kışta hiç kapanmaz bilir misin sözyük? hasta oluruz, üşürüz, donarız ama o yanmaktadır, ona göre hava hep günlük güneşliktir. saygı duyduğum, sevdiğim caaan'ım dost insanım. *
her yazılanı üzerine alınıp gocunan, "kemik atan mı oldu" diyerek kendi çapında laf sokmaya çalışan komik insan.
moskova hakkında bildiği tek şey moscow never sleeps diye höyküren tepişkenlerdir.
moskova hakkında bildiği tek şey moscow never sleeps diye höyküren tepişkenlerdir.
(bkz: #4986972) kaşar manifestosunun yazarı.
kemik kırma konusunda ihtisası olduğunu iddia eden yazar. hazırı var yeğenim, uğraşma.
kemik kırabilecek derecede kırıcı olabilen yazar. * bizzat gördüm kırabilir yani.
bir renkli kişilik, sürekli tebessüm ve enerjik. seni iyi ki tanıdım dostum.
uzun zamandır kendisi hakkında çok şey yazmak istesem de ne hikmetse yazmaya başlayınca bir türlü iki kelimeyi bir araya getiremediğim yazar. tırsıyorum desem hayır yok öyle bir şey. yani evet bir insan geniş omuzlara, kaslı kollara sahip olabilir ama bizim de bir şeklimiz var. * dediğim gibi acaba yanlış bir şey yazarım da kızar mı düşüncesi yok. ama var bi haller çekiniyor muyum nedir anlamadım. * işin şakası bir yana yüreği güzel, düşünceleri sağlam, muhabbeti güzel olan kardeşimdir. kendisi hakkında ayrıntılı bilgi isteyen kişilere bluevelve'den geliyor;
uzun boya geniş omuzlara kaslı kollara sahip erkek *
uzun boya geniş omuzlara kaslı kollara sahip erkek *
body building olayına beni de dahil eden yazar abisidir.
hadi hayırlısı olsundur.
hadi hayırlısı olsundur.
nisan ayının ilk haftasından bu yana* 17 gününü çaylak geçirmiş yazardır. doğruyu, hakikatı yazmanın suç olduğu bu platformda bakalım ne kadar sabredecektir.
muhteşem kafa adam. derde tasaya sağlam ortak olur. * neşeli gülüşü ile dün zirveye renk kattı. ben kalkmadım falza ama o ibrahim tatlıses'e oynayan yazarlar arasında. bir de musalla taşı'nı bilmiyormuş.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar