bugün
- apo piçtir piç kalacak5
- filenin sultanları yarı finalde8
- hep kaybeden tarafı savunmak5
- dürüst olun sözlükte kaç hesabınız var6
- süper yapay zeka üretildi ve aramızda dolaşıyor6
- devlet bahçeli8
- motorine 8 24 tl zam gelmesi10
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri28
- asılacak olsanız son sözünüz ne olurdu6
- yazarların gizli gizli dinlediği şarkılar3
- uçan adam sabri'ye ne oldu5
- habire1221
- kolları façalı bir kıza aşık olmak4
- ibrahim erkal saçı2
- skoda fabia alınır mı2
- ellerim bos gonlum hos31
- 11 aydır yazmayan flört ne yapıyordur sorunsalı9
- kılıçdaroğlunun kılıcı nerede sorunsalı2
- bir bela geliyor8
- masklavi ile yeni parti mitingine gitmek38
- 3 eylül 2026 türkiye almanya voleybol maçı6
- suşiyi sadece kadınların çok sevmesi5
- arif kocabıyık16
- sarapci koala'nın radikalkemalist'e aktroll demesi3
- sözlükte en çok kıskandığınız yazar12
- sarapci koala64
- sevgiliye yara izlerinin hikayesini anlatmak2
- dolandırıcı2
- kedilerin ruh hastası olması4
- torpille bir yerlere gelenler5
- halkın umudu kılıçdaroğlu3
- lahmacun9
- ebgh'nin sözlüğün en orijinal yazarı olması3
- hoşlandığın kızın komünist çıkması9
- trakyalı yazarlar6
- youtube daki bot trafiğini kim yönetiyor2
- kaan sezyum7
- ay diyen erkek9
- seri katilin tarziyla cinayet isleyen dedektif3
- petek dinçöz2
- boşnak olmak ister miydiniz5
- basmane tren garı7
- hz isa'nın fiziksel annesi ve babası yoktu11
- silvermist9
- tarkan2
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası27
- istanbul ve bütün türkiye ev kiraları ne olacak4
- zeynep sude oktay2
- mazota zam geldi3
- ahlak duygunuzu nerden alıyorsunuz24
pencereyi yaz kış açmak isteyen kısacası pencere açma hastası olan bu arkadaşımız final dönemi sık sık pencereyi açarak pencereyi kırma şerefini göstermiş sınıfın çoğunu kışın ortasında hasta etmiştir**
yazarı tanıtan bu kısa yazıdan sonra sözlük hayatında ona başarılar diliyerek merakla enrtylerini beklemekteyim ^^
yazarı tanıtan bu kısa yazıdan sonra sözlük hayatında ona başarılar diliyerek merakla enrtylerini beklemekteyim ^^
ağırbaşlı olduğunu kabul eden fakat dişi kısmına şiddetle hayır ulan dediğim, bi arkadaşımdan devraldığım nicktir. *
ilk gördüğüm zamanı hatırlarım, bench pressteyken bir anda karanlık olmuştu her yer. dedim içimden "bu güneş tutulması mı? ama body salonunda nasıl olur?" sonradan anladım ki işbu başlık sahibi az önce pencerenin önünden geçmiş. oha dedim, ata demirer "ikiye beş" esprisini buradan esinlenmiş. gururuma yediremedim bunu, hıçkırıklar içerisinde salonu terk ettim. o günden beri evde bench basıyorum, ahahah.
kendisi gibi yıkıcı entrylerini dört göz + iki triseps ile beklemekteyiz.
kendisi gibi yıkıcı entrylerini dört göz + iki triseps ile beklemekteyiz.
Bildiğin ülkücü. Ağzı bozuk, argo kullanmadan konuşmayı beceremeyen kişilerden.
argo kullanan ama yerli yerinde kullanan yazar. ayrıca argonunda dilimizde önemli bir yeri olduğunu kavramış bünyedir.
camera obscura sertifikasına sahip, bench press fatihi, betacam eksperi kameraman yazar.
bazı zıt görüşlere sahip olsak da bilgisine değer verdiğim, sınıfımızın yaz kış yanan kişiliği. bizim camlarımız karda kışta hiç kapanmaz bilir misin sözyük? hasta oluruz, üşürüz, donarız ama o yanmaktadır, ona göre hava hep günlük güneşliktir. saygı duyduğum, sevdiğim caaan'ım dost insanım. *
her yazılanı üzerine alınıp gocunan, "kemik atan mı oldu" diyerek kendi çapında laf sokmaya çalışan komik insan.
moskova hakkında bildiği tek şey moscow never sleeps diye höyküren tepişkenlerdir.
moskova hakkında bildiği tek şey moscow never sleeps diye höyküren tepişkenlerdir.
(bkz: #4986972) kaşar manifestosunun yazarı.
kemik kırma konusunda ihtisası olduğunu iddia eden yazar. hazırı var yeğenim, uğraşma.
kemik kırabilecek derecede kırıcı olabilen yazar. * bizzat gördüm kırabilir yani.
bir renkli kişilik, sürekli tebessüm ve enerjik. seni iyi ki tanıdım dostum.
uzun zamandır kendisi hakkında çok şey yazmak istesem de ne hikmetse yazmaya başlayınca bir türlü iki kelimeyi bir araya getiremediğim yazar. tırsıyorum desem hayır yok öyle bir şey. yani evet bir insan geniş omuzlara, kaslı kollara sahip olabilir ama bizim de bir şeklimiz var. * dediğim gibi acaba yanlış bir şey yazarım da kızar mı düşüncesi yok. ama var bi haller çekiniyor muyum nedir anlamadım. * işin şakası bir yana yüreği güzel, düşünceleri sağlam, muhabbeti güzel olan kardeşimdir. kendisi hakkında ayrıntılı bilgi isteyen kişilere bluevelve'den geliyor;
uzun boya geniş omuzlara kaslı kollara sahip erkek *
uzun boya geniş omuzlara kaslı kollara sahip erkek *
body building olayına beni de dahil eden yazar abisidir.
hadi hayırlısı olsundur.
hadi hayırlısı olsundur.
nisan ayının ilk haftasından bu yana* 17 gününü çaylak geçirmiş yazardır. doğruyu, hakikatı yazmanın suç olduğu bu platformda bakalım ne kadar sabredecektir.
muhteşem kafa adam. derde tasaya sağlam ortak olur. * neşeli gülüşü ile dün zirveye renk kattı. ben kalkmadım falza ama o ibrahim tatlıses'e oynayan yazarlar arasında. bir de musalla taşı'nı bilmiyormuş.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar