bugün

/13
eski bir yazar oldugu halde hicbir zaman populer olamamistir. ben surda 4 yil yazaydim.. kendisinin en az 3-4 kati nick alti toplardim.
doğru tespite maruz kalmış yazar.
hayatta da popüler olamamıştır. çabuk sıkılır, çabuk bıkar.*
entry sayısını onaltı binlere doğru zorlayan yazar. (bkz: yazık o klavyeye)
feriköy özlemi çeken yazar...

bekleriz efendim sizi feriköy'e... her ne kadar eskisi gibi olmasa da hiç birşey!
tercihen fligt marka olması kabulumuzdur.şahsen fligt marka pilot mont ve içinede flight gömlek üstüne rayban gözlükleri saymıyorum.tadından yenmez hatunları çeken 3'lü.
iyi bir tarih programı izleyicisi.

(#10512888) gülmekten ölecektim *
sözlüğün demirbaşlarından olan, kaliteli bir yazar.
(bkz: bizim de ucak gemimiz olsun kampanyasi)

tam 5 senedir açtığı bu başlığı canlandırarak ne kadar kararlı ne kadar istekli olduğunu kanıtlamış yazardır.

yeminle benim içim eridi lan. parası neyse verip, aha o gemiyi alasım gelmediyse nolim. ama yok işte... ah bide devlet erkanımız görse bu başlığı. ama görene kadar devam reis. sene 2040 olsa da, dedelere gelsen de yılmak yok entrye devam...
anlayışlı ve sıcak kanlı bir yazar.
(#11052357) girdisi ile yapmış olduğu yoruma, bakış açısına hayran kaldım. ayakta alkışlıyorum. bu ülkede benim gibi düşünen dostların olduğunu bilmek güzel...
bugün sevdiceği olan uludağ sözlük e vurası gelmiş yazar. hiç acımıyorum. vurdukça vuruyorum. vurdukça büyüyecek.

(bkz: emin olmak)
(#11217111)
mantıklı yazardır.
Benzerlerine ihtiyaç vardır.
hakketten hoşsohbet çaykolik yazar kişisi.
iç çayı keyfine bak.. *
çaykoliktir, hakkaten. deme asla su katmaz. acır yani o güzelim aromaya. çay dediğin, içerken biraz burukluk bırakacak ağızda. şekere de açımaz doldurur çaya, benim gibi, erisin çayda diye.
demli ve şekerli.
fikirlerini açık ve net bir şekilde anlatan yazar.
türkiye-azerbaycan ilişkilerini önemseyen yazar.
(#11689651)
direkt saygılar abisini almış yazardır.
bir egeli olarak türkülere merakım çoktur habire dinlerim ve bugun sayesinde çok güzel türkü daha öğrendim. mutlu oldum lan.
morsi'nin arkadaşı benim de arkadaşımdır.
Ayrıca morsi hakkında yazdıklarını severek takip ettiğimiz yazardır. *
iş bu entry üstekki entrylere cevap olarak yazılmıştır. *
(bkz: #11688828)
rock müzikle ilgili söylemlerinden dolayı çoğu rockçu sözlük yazarının tepkisini çektiğini düşündüğüm yazar.

(bkz: #11757621)
değer veren değerli insan.
eskileri görmeyi özlenen günlerde göze çarpan yazar.
teşekkür ettiğim 1. nesil yazardır.
bütün avrupayı bölen yazar. *
adam gibi adamdır. saygı ve sevgilerimle selam ederim.
© copyright 2005 - 2026