bugün
- sözlük kızlarının ayak falları7
- kız kardeş ağda yaparken odasına dalmak5
- sözlük kızlarının kombileri7
- sözlüğün en güzel kız yazarı12
- ben aslında kızım7
- en köylü özelliğiniz3
- ctrlx abla12
- tecavüze ceza önerisi3
- yazarların en muhteşem özelliği3
- buddy dude'nin fotosunun yapay zeka çıkması28
- oytunkaran'ı özlemek6
- eski sevgiliye 6 yıl sonra mesaj atmak2
- bugün hangi sözlük kızına evlenme teklif etsem15
- ben ahmet sezer bey sorularınızı yanıtlıyorum15
- yapay zekanın rüyaların esrarını çözmesi2
- aym'nin süresiz nafaka kararını iptal etmesi4
- nervio sözlüğün en asil kadınıdır4
- yılan hikayesi erkan2
- antipanik8
- o son birayı içmek5
- ktç'nin beni açık oylaması2
- arkadaşlar bi durum mu var3
- kürtler olmasaydı yaşanabilecek sıkıntılar2
- kitap okuyan erkek10
- benim liderim özgür özel dir3
- bir kadının kalçalarına veya ayaklarına aşık olmak2
- rastgele diyalog etkileşimi2
- beş büyük kişilik özelliği3
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba20
- gocu31
- nervio abla6
- kavga etmeyin lan hepinizi döverim5
- cilgincapkin7
- kolye4
- galatasaray4
- kih kih kih diye gülen erkeklerin çekici olması5
- 40 yaşını aşmış bunaklar kulübü12
- vexillarius the slayer'in ırkı6
- nick değiştiren yazarlar5
- sözlüğün abazalarla dolması5
- dersimci aleviler de pkk kadar tehlikelidir3
- cilgincapkin2'nin sarı teker olması4
- sedat pekmez adam mıdır5
- yapay zeka ile flört uygulaması prototipi2
- erkeklerin fetişleri8
- silvermist8
- çok osurmak4
- üniversite okumak5
- türk faşisti vs kürt faşisti3
- nervio isimli yazarin tam olarak neye yaramasi2
uçan cismin yüksekten, hedefe dik olarak inmesi, saldırması.
muhabbet kuşlarının arada bi delirip giriştikleri eylem.
muhabbet kuşlarının arada bi delirip giriştikleri eylem.
(bkz: pike çekmek)
pamuktan imal edilmiş bir çeşit çarşaftır. yaz mevsiminde gece serin olduğunda örtünülür genel olarak. ev hanımlarının vazgeçilmez alışveriş materyallerinden biridir. "ay şu pike takımı çok güzelmiş" denilerek yılda ortalama 2 takım pike alınır.
havaların ısınması ile kullanım sezonu başlamış örtüngeç.
ingilizcede, mızrak ve turna balığı anlamına gelen bir çeşit kelimedir.
bahar aylarının gelmesiyle kullanılmaya başlanan bir araç. belin soğuk yememesi için üste örtülür genellikle. sıcak yaz günlerinin gelmesiyle kullanım sıklığı azalır. buna rağmen vefalıdır.
Bilardo'da artistik bir vuruş tekniğidir, Bilardo istekası masaya 60 ile 90 derece arasında kaldırılıp bilardo topunun kuşbakışı görülen kendi tarafınızdaki yarıçapına verilecek falsoya göre değişen bölge vuruşları yapılır, top masada nereye gittiğini şaşırır, kontrolü zor bir vuruştur.
annelerimizin pek sevdiği yorgandan ince çarşaftan kalınca çiçek böcek kareli desenleri de mevcut olan pek kullanışlı örtü. yaz günlerinin gelmesiyle başımın etini yemiş illet örtü de diyebiliriz. öyle ki annem her alışverişe çıktığımızda pike takımlarınız eskidi dur ben bi şuraya bakıyım deyip ne kadar beğenmeyeceğimiz desende takım varsa alır, hele bir de istediği markayı uygun fiyata almışsa komşuları da örgütler ve bir pike akımı daha yerini bulur. şu karikatürle de hislerimize tercüman olunmuştur: görsel
ispanyol yildiz futbolcu pique nin isminin okunusu.
Yorgandan ince carsaftan kalinca, yatarken ustumuze orttugumuz, uzerinde hos desenler veya baskilar bulunan ortu. Bahar aylarinda kullanimi tercih edilir.
ingilizcede balta uçlu mızrak anlamına gelen bir sözcük. aynı zamanda raytheon'un yeni geliştirdiği taşınabilir portatif bir atgm modeli.
http://www.popularmechani...ades-anyone/?sf14428345=1
lazer güdümlü roketi ilk biz geliştirdik diyen yarroşlara girer inşallah kdfldksf.
http://www.popularmechani...ades-anyone/?sf14428345=1
lazer güdümlü roketi ilk biz geliştirdik diyen yarroşlara girer inşallah kdfldksf.
yazın dahi en azından ayaklarımı kapatmamı sağlayan ince yorgan. sanırım sıcağı çok seviyorum. yorganla yatanlara tavsiyem pikeyi deneyin. yatağa ilk girdiğinizde dahi sıcak oluyor.
çekmenin yasak olduğu eylemler bütünü. pike denince hep aklıma pike çekmek yasaktır gelir, siz örtünün.
Yorgan vakti sona erince yerine gelendir. Evet.
Çok samimi bulduğum bir eşyadır.
Çekmek yasaktır niyeyse.
BiZ yorgan mevsimini açtık.
Bir kumaş türü. Bir çok değişik çeşidi var bu pikenin. Ancak benim en çok sevdiğim türü, tişörtte kullanılan pikeler. Lacoste marka tişörtlerle ünlenmiş, gözenekli kumaş bir pikedir mesela. Ancak tüm tişörtler, lacoste pikesi değil tabi. Yine de gözenekli ya, yüzde yüz pamuklu bir pike olmasa da, nefes alıyor. Hissediyorum. Pike tişörtleri seviyorum.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar