bugün
- biz olduğumuz sürece manifest çorum'a giremez22
- liyakat nedir ve liyakatsızlık sonuçları nelerdir8
- japon arabaları iyi arabalar mıdır sorunsalı4
- nükleer santralin süper bir şey olduğu gerçeği18
- am ile pm yi karıştırmak5
- sözlüğün en yakışıklı yazarı olmak8
- aylık 403 bin lira iyi para mıdır sorunsalı3
- eve girildiğinde ilk yapılan şeyler5
- islam düşmanlarına bir soru3
- the odyssey6
- 29 07 26 kusadasi dktt konseri2
- ismet gurbuz'u tek yumrukla bayıltmak10
- huzur7
- balerion3
- çorumda konser için müzik grubu öner7
- çin üretimi elektrikli arabalar2
- manifest grubu vs tarkan16
- nissan silvia2
- yine çok fena burnum kanadı5
- gammazlar neden hiç çaylak olmuyor11
- forlove19 sorunsalı2
- 27 temmuz 2026 galatasaray venezia maçı4
- sözlük kızlarının kekleri11
- yeni parti50
- ankara2
- mehdiye inanıyor musunuz2
- muğla daki orman yangını2
- uzaylıların dünyayı işgal edip köleleştirmesi2
- korkusuz korkak4
- bik bik'in mutfağına konuk olmak12
- bana onu sormayin5
- parcalandim toparlanamiyorum4
- ekmeleddin ihsanoğluna oy vermiş olmak18
- ona bir şey söyle8
- korkusuz korkak filmindeki gaddar kerim3
- askeri ücretle evlenebilir mi7
- hikayeyi devam ettir54
- tayyip'e oy vermeyenlerin mal mı olması2
- kıyafet alışverişi6
- temmuz sonu olup hala tatile gidememek6
- whopper3
- galataport3
- zevk suyu ile traş olan erkek2
- sevgili4
- cenkiss2
- türklerin çinli prenseslere olan düşkünlüğü4
- ısmet gurbuz 2024'ün havarileri4
- habire1222
- sözlük kızlarıyla tekne turuna çıkmak20
- 2026 temmuz ayı nasıl geçti6
Bir kumaş türü. Bir çok değişik çeşidi var bu pikenin. Ancak benim en çok sevdiğim türü, tişörtte kullanılan pikeler. Lacoste marka tişörtlerle ünlenmiş, gözenekli kumaş bir pikedir mesela. Ancak tüm tişörtler, lacoste pikesi değil tabi. Yine de gözenekli ya, yüzde yüz pamuklu bir pike olmasa da, nefes alıyor. Hissediyorum. Pike tişörtleri seviyorum.
BiZ yorgan mevsimini açtık.
Çekmek yasaktır niyeyse.
Çok samimi bulduğum bir eşyadır.
Yorgan vakti sona erince yerine gelendir. Evet.
çekmenin yasak olduğu eylemler bütünü. pike denince hep aklıma pike çekmek yasaktır gelir, siz örtünün.
yazın dahi en azından ayaklarımı kapatmamı sağlayan ince yorgan. sanırım sıcağı çok seviyorum. yorganla yatanlara tavsiyem pikeyi deneyin. yatağa ilk girdiğinizde dahi sıcak oluyor.
ingilizcede balta uçlu mızrak anlamına gelen bir sözcük. aynı zamanda raytheon'un yeni geliştirdiği taşınabilir portatif bir atgm modeli.
http://www.popularmechani...ades-anyone/?sf14428345=1
lazer güdümlü roketi ilk biz geliştirdik diyen yarroşlara girer inşallah kdfldksf.
http://www.popularmechani...ades-anyone/?sf14428345=1
lazer güdümlü roketi ilk biz geliştirdik diyen yarroşlara girer inşallah kdfldksf.
Yorgandan ince carsaftan kalinca, yatarken ustumuze orttugumuz, uzerinde hos desenler veya baskilar bulunan ortu. Bahar aylarinda kullanimi tercih edilir.
ispanyol yildiz futbolcu pique nin isminin okunusu.
annelerimizin pek sevdiği yorgandan ince çarşaftan kalınca çiçek böcek kareli desenleri de mevcut olan pek kullanışlı örtü. yaz günlerinin gelmesiyle başımın etini yemiş illet örtü de diyebiliriz. öyle ki annem her alışverişe çıktığımızda pike takımlarınız eskidi dur ben bi şuraya bakıyım deyip ne kadar beğenmeyeceğimiz desende takım varsa alır, hele bir de istediği markayı uygun fiyata almışsa komşuları da örgütler ve bir pike akımı daha yerini bulur. şu karikatürle de hislerimize tercüman olunmuştur: görsel
Bilardo'da artistik bir vuruş tekniğidir, Bilardo istekası masaya 60 ile 90 derece arasında kaldırılıp bilardo topunun kuşbakışı görülen kendi tarafınızdaki yarıçapına verilecek falsoya göre değişen bölge vuruşları yapılır, top masada nereye gittiğini şaşırır, kontrolü zor bir vuruştur.
bahar aylarının gelmesiyle kullanılmaya başlanan bir araç. belin soğuk yememesi için üste örtülür genellikle. sıcak yaz günlerinin gelmesiyle kullanım sıklığı azalır. buna rağmen vefalıdır.
ingilizcede, mızrak ve turna balığı anlamına gelen bir çeşit kelimedir.
havaların ısınması ile kullanım sezonu başlamış örtüngeç.
pamuktan imal edilmiş bir çeşit çarşaftır. yaz mevsiminde gece serin olduğunda örtünülür genel olarak. ev hanımlarının vazgeçilmez alışveriş materyallerinden biridir. "ay şu pike takımı çok güzelmiş" denilerek yılda ortalama 2 takım pike alınır.
(bkz: pike çekmek)
uçan cismin yüksekten, hedefe dik olarak inmesi, saldırması.
muhabbet kuşlarının arada bi delirip giriştikleri eylem.
muhabbet kuşlarının arada bi delirip giriştikleri eylem.
Gündemdeki Haberler