bugün
- sözlük erkeklerinin göğüsleri18
- sevdiğiniz yazarlara sürekli artı basmak6
- dayanamayıp kitap almak7
- kocu7
- iremga4
- sözlüğe efsane filmler bırak6
- hindistan'a atom bombası atmak7
- aykolik'in her gün mastürbasyon yapması28
- iki zenciyle aynı odada uyumak9
- ellerim bos gonlum hos5
- bana sesini yükseltme diyen partner5
- kızlar acilen konuşmamız gerek19
- şükredilecek şeyler9
- dejavu yaşamak7
- haftanın gammazları listesi25
- zall özel mesajları okuyor mu sorunsalı5
- sadece başlığı açacak kadar düşünebilmek6
- arkadaşlar bir konuya açıklık getirelim2
- herkese garip size normal gelen şeyler17
- sözlüğümüz iyi ki var2
- garibim çaylak olmuş2
- sözlük sadece bilgi edinmek için değildir3
- aykolik 31 çekmeyi nerden öğrendi sorunsalı11
- anın görüntüsü22
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması24
- iç gıcıklayıcı bir şey söyle7
- en son ne yediniz5
- osimhen lukaku vlahovic salah6
- bir kızı meyveli sodaya alıştırmak5
- mastürbasyon yapmayı unutmayın6
- lanetli çaylak3
- tarih tekerrür eder mi6
- şeytanla pazarlıkta istenecek saçma şeyler2
- ben sözlüğü ciddiye almıyorum karizması11
- kaslı serseri mi göbekli iş adamı mı6
- hangi sözlük kızının sağ koltuğuna oturursunuz9
- 2023 te süper güç olacağını zanneden çomar3
- uyuyan kızın ayaklarını koklamak4
- zorunlu eğitim paradoksu3
- gocu8
- mehdinin bir anda gelecek olması11
- 13 ağustos 2026 15 ilde fırtına alarmı2
- pforzheim den talimat alan yazarlar5
- yiyip yiyip kilo almamak4
- zeki insanlar5
- beyin ameliyatından çıkmak7
- ispartalı kızların gül kokması8
- süleymancılar6
- gammaz olup kimseyi gammazlamamak8
- damarsız tüysüz manisa yaprağı6
Biz niye savaş uçağı yapmıyoruz sorusudur.
dji markasına ait flaycam modeli.
sözlükte kimsenin izlememiş olduğu, izlediyse bile bahsetmeye değer bulmadığı film.
http://www.imdb.com/title/tt1922685/
http://www.imdb.com/title/tt1922685/
birinci nesil yazar.
olur da buralara uğrarsa, bir mesaj kadar yakınındayım.
olur da buralara uğrarsa, bir mesaj kadar yakınındayım.
pipisine kılıf alan ve D.bakırda yüzlerce kişiyi türkleştiren , artık o sırada napıyosa "Ne mutlu türküm diyene" dedirterekte olayı bıtıren karada ki en tehlikeli gönüllerin pilotudur.
kopyaya karşı olduğundan, öğretim görevlisi yada çok çalışkan bir öğrenci olduğunu düşündüğüm yazar.
(#122112)
(#122112)
lee falk tarafından yaratılan, çizgi roman camiasının ilk kostümlü kahramınıdır. ilk kez Şubat 1936 yılında yayımlanmıştır.
Türkiye'de 1939 yılında dev adam adıyla dergilerde görülmeye başlanmış, daha sonra ismi kızıl maske olmuş ve ilanihaye 1968 yılında bağımsız bir dergi olarak çıkmıştır.*
Türkiye'de 1939 yılında dev adam adıyla dergilerde görülmeye başlanmış, daha sonra ismi kızıl maske olmuş ve ilanihaye 1968 yılında bağımsız bir dergi olarak çıkmıştır.*
(bkz: kızıl maske)
(bkz: the phantom of the opera)
cross albümünden bir justice şarkısı. french house'un gelebileceği son nokta olarak nitelendirebiliriz bu şarkıyı.
bir kaç saniyede yüz kilogramlık bir bünyeyi 60-65 km/h hıza çıkarabilen, yarım boru şeklinde bir su kaydırağı. (bkz: dedeman aquapark)
tıbbi görüntülemede , örneğin beyin filmi için , simulasyonlarda kullanılan silindirik yapılara denmektedir.
eskişehir de pek sık bulunan avcı uçağı.
sevgilisi sözlükçüler ben bu ucağı gördüm. okul gezimizi icra ettiğimiz hava ikmal de camı acık * yanına merdiven dayanmış * ucağın yanına gittiğimde direkman kabine gittim. her yer düğme lan. sonra yapabileceğim neler var diye düşünürken ortadaki şekilli joyistiği görünce heyecanla kavrayıp foryu ve aduket çekim. sonra uzaklaştırdılar tabi.
(bkz: dünyanın en yüzeysel adamı)
sevgilisi sözlükçüler ben bu ucağı gördüm. okul gezimizi icra ettiğimiz hava ikmal de camı acık * yanına merdiven dayanmış * ucağın yanına gittiğimde direkman kabine gittim. her yer düğme lan. sonra yapabileceğim neler var diye düşünürken ortadaki şekilli joyistiği görünce heyecanla kavrayıp foryu ve aduket çekim. sonra uzaklaştırdılar tabi.
(bkz: dünyanın en yüzeysel adamı)
1936 yılında lee falk tarafından yaratılmıştır ve kostüm giyen ilk çizgi roman karakteridir.
LOUiS DE FUNES ' IN BAŞROLLERiNDE OYNADIĞI, BiR DÖNEM ÇOK TUTULMUŞ, TRT NiN PAZAR SiNEMASI KUŞAĞI ' NDA ARDARDA YAYINLADIĞI ÜNLÜ FiLM SERiSi.
leman dergisinde ahmet yılmaz ın karikatürlerinde sıklıkla ti ye alınan süper kahramandır.
ormanda on kaplan gücünde dedikleri, ormanın muhtarı, fuzuli işler müdürü.. nerede bir vukuat var, bu Phantom oraya uçar. Vurur kırar. Bir nevi dünyayı kurtaran adam modeli.. Onun daha yabanisini düşünün işte.. Kızılmaske ile aynı kişidir bir de.
f4 amerikan savas ucaginin ismi. turkiye de bu ucagi yogun olarak kullanmistir. yangin bombasi atan tipleri vietnem savasinda kullanilmistir.
the o.c. nin soundtracki california yı seslendiren grubun ilk ismi
asıl adı eric olan phantom of the opera'nın baş karakteri.
opera'yı geliştiren mimar, oyunları yazan yazar odur.. aşmıştır ama aşık olduktan sonra yamulur hafiften.
opera'yı geliştiren mimar, oyunları yazan yazar odur.. aşmıştır ama aşık olduktan sonra yamulur hafiften.
(bkz: phantom ghosts)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar