bugün
- yaşlandığının farkına varmak7
- clean girl akımı4
- sözlük yazarlarının kekleri4
- sözlük kızları çirkin oldukları için buradalar4
- dağ evi olmayan erkek3
- pkk silah bırakıyor diye rahatsız olan tipler2
- one by one2
- sözlüğün çok durgun olması6
- hutiler suudlara saldırdı ne olacak4
- sigara içmeyen erkek3
- müzik dinlemek3
- sıcak hava vs soğuk hava6
- yeni partinin çerçeve yasa kararı13
- her şeyi dramatize eden insan2
- arkadaşlar bi bakar mısınız3
- ekşi sözlük referans17
- kumburgaz plajına gidecek olan gence tavsiyeler5
- apo piçtir piç kalacak2
- geleceğe yolculuk vs geçmişe yolculuk4
- arabayla almanya'dan türkiye'ye gitmek7
- çay içen kız2
- 2000 doğumlu kızlar6
- güldür güldür vs çok güzel hareketler 22
- eşitlik mi özgürlük mü2
- ekonomi16
- ev almak isteyenlere tavsiye7
- cansever19
- arkadaşlar hesabımı sildim haberiniz olsun3
- yaşlı izlenimi veren isimler2
- türkiye11
- mekke anlaşması20
- ulu parti5
- sakallı aşçı4
- evlenmeme nedenleri4
- corona adasında bira tadımı yapacak uzman ilanı4
- baliye balayına gitme ezikliği4
- gammazlığı elinden alınan yazar15
- ingiliz ajanları5
- bakan göktaş'tan şehit ailelerine müjde11
- spor olsun diye her yere yürüyen insan10
- merfulu11
- yazarların para ödediği yapay zekalar7
- koko14
- dönen tekme atabilen sözlük yazarları7
- burak kut4
- çerçeve yasaya hayır diyen yeni parti vekilleri2
- özgür özel6
- ekonomi çok güzel2
- kod yazarken müzik dinlemek6
- çocuğuna kendi ismini veren ebeveyn4
entry'ler (853)
günlerdir, kemikleşmiş hayran kitlesinin sosyal medyada yeni albümleriyle alakalı şifreleri çözmeye çalıştığı, taptığım grup.
herifler national record gününde 20.snylik bir vinyl sattılar. sonunda 6 haneli bir kod ve olaylar gelişti. insanlar çıldırıyor resmen. e tabi kaç sene oldu...
bu dedikodular ve rakamlarla alakalı terlitoplu iki kaynak aşağıdadır:
http://2020k.wordpress.co...for-national-records-day/
http://bocpages.org/wiki/Record_Store_Day_incident
herifler national record gününde 20.snylik bir vinyl sattılar. sonunda 6 haneli bir kod ve olaylar gelişti. insanlar çıldırıyor resmen. e tabi kaç sene oldu...
bu dedikodular ve rakamlarla alakalı terlitoplu iki kaynak aşağıdadır:
http://2020k.wordpress.co...for-national-records-day/
http://bocpages.org/wiki/Record_Store_Day_incident
1.4 170 hp benzinli versiyonu her gün küçükyalı / etiler arası iş saati köprü trafiğinde gidip gelerek, genelde sakin kullanım bazen yol durumuna göre gazlanarak 9,7lltre / 100 km gibi bir değer göstermektedir ki bu ciddi anlamda düşük bir değerdir.
tüketim anlamında arkadaşlara referans olsun.
tüketim anlamında arkadaşlara referans olsun.
patronu tarafından satılmasının bu dönemde söz konusu olmadığını, satılsa bile, bunun en son volkswagen grubuna olacağı söylenmiştir. tabi bunu 1-2 sene önce söylemişlerdi her şey olur. markanın zor durumda olduğu doğru. 4c modeli, yeni gelecek sedan * ile beklentileri karşılayamazlarsa, ne olacağını kimse bilmiyor.
bu yıl sonunda makyajlanması beklenen, 3. yılını doldurmak üzere olan kasa.
sahip olması kesinlikle ayrıcalıktır.
sosyal medyadaki neyine gülündüğü ve ne karakteri olduğu anlaşılamayan bir kadından bıkmış bir insanın feryadı. bugün vapurda duydum.
ulan motosiklet mi bu önce mobiletle başla sonra scooter, daha sonra choppera geçersin diye. kademe kademe mi arttıracaklardı? iyi ve makul olanı belli bu durumun. sonuçta istenecek şey de belli.
ne birası sevim'den sonra bir başka sarhoş cemil repliği.
şimdi okuyunca aklıma geldi. atatürk'e sormuşlar. neden rakıyı beyaz leblebi ile içiyorsun diye. o da ''tabaktaki bütün kajuları ismet inönü götürüyordu da ondan'' demiş. sonra da ahah diye gülmüş. heralde bademleri yiyen götle benzer bir durum varmış o zamanlar. ama ismet inönü öyle değildir tabi.
birkaç saattir süre gelen olay. ya şu kitabı indirenler de aman çok anarşistim havalarında gezmiyorlar mı ayar ediyorlar beni. sanki meclisin ortasına gidip kıçını açıp sıçtı herif, başbakana canlı yayında bi tarafını gösterdi. o derece sivil itaatsiz, bi tane kıçı kırık pdf indirdim diye havalara giriyor iki dakikada. bütün kurallara karşı geldin şimdi mutlusundur. kimse senin peşine düşmeyecek. şimdiden 50.000 kişi indirdi. benim anarşizmden anladığım gidip meclisin ortasına sıçmaktır arkadaş. yapamıyorsan konuşmayacaksın. ben yapmıyorum.
bazıları ucuz olduğu için öyle yaptıklarını savunuyor. anlamıyorsunuz geliba, 20 kat ucuz da olsa gerizekalıdır o şekilde gelen adam.
dünyanın en büyük demir-çelik traderlarından biri.
deniz ticaretindeki en temel olgudur. armatör ve kiracı arasında imzalanan sefer veya zaman bazında geminin tahsis edilmesindeki genel şartları belirten anlaşmadır. taraflar direk biraraya gelebildiği gibi brokerler aracılığıylada bu sözleşme hazırlanabilir.
deadweight cargo capacity.
bu tonajdan bunker + constant çıkartırsanız karşınıza dwcc yani geminin para eden ve kaç ton taşıyabileceğini gösteren yaklaşık tonaj çıkar.
ks. hot rolled coil.