bugün
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması6
- birazdan yer yerinden oynayacak10
- çerçeve yasa30
- sokakta öpüşmek7
- türbede dua etmenin şirk olması14
- casperlar daltonlar redkitler şirinler2
- engelleyen insan kibri6
- dilan4
- azrail gelse ona ne derdiniz13
- ben bir ceviz agacıyım6
- yurt dışı çıkış harcı8
- sürekli kendini öven insan6
- beyazconverse6
- apo milletvekili olursa olacaklar3
- ey sözlük ahalisi öyle aşığım ki3
- akıl verme vereceksen huzur ver6
- nervio hamferdi3
- sözlükte kavga edilen kızın true çıkması7
- arkadaşlar bakar mısınız3
- gençler çalışmadan para kazanmak istiyor6
- 12 ağustos 2026 güneş tutulması8
- mezarlıkta ağlayan kızın asıl amacı5
- sözlükten giden yazarların hemen unutulması2
- yumurtalı ekmeğe french toast diyen elitist2
- sözlük kızı ile kavga etmek13
- nakşibendi tarikatının halidi kolundanım6
- rüyalar aleminden ruhlar alemine geçiş3
- yazarların son içtiği içecek4
- satürnün halkasına imam hatip açmak6
- yumurtayı sucuklu yiyen insan kibri3
- g i l d e d l i l y11
- sadece başlığı açacak kadar düşünebilmek4
- evde fare görmek6
- biliyorum ama soylemem3
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı10
- hiçbir servet zamanı satın alamaz20
- dump atan erkek mi olur aw4
- arkadaşlar nick altılarda kavga etmeyiniz5
- insanları kuşaklara ayırmak vs burçlara ayırmak3
- askeri imam hatip lisesi5
- arkadaşlar salam3
- beş parmaktan kilo analizi yapmak2
- dağ evi3
- fake hesapları ciddiye alamamak2
- ümmetçilerin apo sevgisi6
- sözlüğün dili olsa da konuşsa4
- 12 ağustos 20264
- felsefe yapma2
- 23 yaş3
- sözlükte mal denilen yazarların çok zeki olması2
entry'ler (853)
günlerdir, kemikleşmiş hayran kitlesinin sosyal medyada yeni albümleriyle alakalı şifreleri çözmeye çalıştığı, taptığım grup.
herifler national record gününde 20.snylik bir vinyl sattılar. sonunda 6 haneli bir kod ve olaylar gelişti. insanlar çıldırıyor resmen. e tabi kaç sene oldu...
bu dedikodular ve rakamlarla alakalı terlitoplu iki kaynak aşağıdadır:
http://2020k.wordpress.co...for-national-records-day/
http://bocpages.org/wiki/Record_Store_Day_incident
herifler national record gününde 20.snylik bir vinyl sattılar. sonunda 6 haneli bir kod ve olaylar gelişti. insanlar çıldırıyor resmen. e tabi kaç sene oldu...
bu dedikodular ve rakamlarla alakalı terlitoplu iki kaynak aşağıdadır:
http://2020k.wordpress.co...for-national-records-day/
http://bocpages.org/wiki/Record_Store_Day_incident
1.4 170 hp benzinli versiyonu her gün küçükyalı / etiler arası iş saati köprü trafiğinde gidip gelerek, genelde sakin kullanım bazen yol durumuna göre gazlanarak 9,7lltre / 100 km gibi bir değer göstermektedir ki bu ciddi anlamda düşük bir değerdir.
tüketim anlamında arkadaşlara referans olsun.
tüketim anlamında arkadaşlara referans olsun.
patronu tarafından satılmasının bu dönemde söz konusu olmadığını, satılsa bile, bunun en son volkswagen grubuna olacağı söylenmiştir. tabi bunu 1-2 sene önce söylemişlerdi her şey olur. markanın zor durumda olduğu doğru. 4c modeli, yeni gelecek sedan * ile beklentileri karşılayamazlarsa, ne olacağını kimse bilmiyor.
bu yıl sonunda makyajlanması beklenen, 3. yılını doldurmak üzere olan kasa.
sahip olması kesinlikle ayrıcalıktır.
sosyal medyadaki neyine gülündüğü ve ne karakteri olduğu anlaşılamayan bir kadından bıkmış bir insanın feryadı. bugün vapurda duydum.
ulan motosiklet mi bu önce mobiletle başla sonra scooter, daha sonra choppera geçersin diye. kademe kademe mi arttıracaklardı? iyi ve makul olanı belli bu durumun. sonuçta istenecek şey de belli.
ne birası sevim'den sonra bir başka sarhoş cemil repliği.
şimdi okuyunca aklıma geldi. atatürk'e sormuşlar. neden rakıyı beyaz leblebi ile içiyorsun diye. o da ''tabaktaki bütün kajuları ismet inönü götürüyordu da ondan'' demiş. sonra da ahah diye gülmüş. heralde bademleri yiyen götle benzer bir durum varmış o zamanlar. ama ismet inönü öyle değildir tabi.
birkaç saattir süre gelen olay. ya şu kitabı indirenler de aman çok anarşistim havalarında gezmiyorlar mı ayar ediyorlar beni. sanki meclisin ortasına gidip kıçını açıp sıçtı herif, başbakana canlı yayında bi tarafını gösterdi. o derece sivil itaatsiz, bi tane kıçı kırık pdf indirdim diye havalara giriyor iki dakikada. bütün kurallara karşı geldin şimdi mutlusundur. kimse senin peşine düşmeyecek. şimdiden 50.000 kişi indirdi. benim anarşizmden anladığım gidip meclisin ortasına sıçmaktır arkadaş. yapamıyorsan konuşmayacaksın. ben yapmıyorum.
bazıları ucuz olduğu için öyle yaptıklarını savunuyor. anlamıyorsunuz geliba, 20 kat ucuz da olsa gerizekalıdır o şekilde gelen adam.
dünyanın en büyük demir-çelik traderlarından biri.
deniz ticaretindeki en temel olgudur. armatör ve kiracı arasında imzalanan sefer veya zaman bazında geminin tahsis edilmesindeki genel şartları belirten anlaşmadır. taraflar direk biraraya gelebildiği gibi brokerler aracılığıylada bu sözleşme hazırlanabilir.
deadweight cargo capacity.
bu tonajdan bunker + constant çıkartırsanız karşınıza dwcc yani geminin para eden ve kaç ton taşıyabileceğini gösteren yaklaşık tonaj çıkar.
ks. hot rolled coil.