bugün
- günün şiiri18
- insanların neden böyle olması5
- ragnar rockefeller38
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları28
- sevilen kadının orasını burasını yalamak4
- ilk buluşmada evden kek getiren kız19
- sözlük yazarlarının trileçeleri18
- 665 kırkpınar yağlı güreşleri2
- uzun yol araba yolculuğunu çekilir yapacak şey7
- erkeklerin mental olarak daha güçlü olması11
- market poşetini tek seferde açamayan insan2
- bursa da geri dönüşüm tesisinde yangın2
- sürekli özür dileme kültürü2
- ona bir şey söyle12
- true nickli yazar6
- ilk buluşmada masa altından aleti yoklayan kız13
- arkadaşlar derin şeyler düşünüyorum6
- evde kalmış 30 yaş üstü kadın yazarlar18
- gocu'nun sağlığı3
- deniz göktaş35
- ciddi ciddi aşure seven insan30
- lahmacunun yanında ne içilir10
- çocukken içine kapanık olmak5
- bir ilişkiyi kim yönetir22
- aylık 336 bin lira iyi para mıdır sorunsalı5
- babalarımız gibi erkeklerin yetişmemesi13
- erling braut haaland3
- velvet33
- türklerin tembel bir millet olması8
- selülit kadına yakışıyor4
- gay sevgiliye lezbiyen bir kızın musallat olması7
- kocaman kelebek girdi dışarıdan3
- viski içen erkek seksiliği4
- evli olduğunu saklayan kişi8
- cennet mahallesi göttingenli ethem2
- ankara da nato zirvesi2
- bir amaca hizmet etmek4
- uysaljakoben3
- cd devrinin bitmesi8
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği35
- sözlükteki birader adı altındaki masonik yapılanma2
- serdal adalı2
- pandela 319
- sevgiliye alınabilecek 200 tl altı hediyeler5
- babamın hiç 31 çekmemesi5
- götüngenli ethem2
- eşinize kaç gram altın mehir verdiniz3
- gocu meme ucu5
- akrep soksa hangi yazarın emmesini istersin8
- sözlüğe fotoğrafımı atacağım4
gözüne yapışan lensi çocuk sağlığı kliniğinde çıkarttırarak tıp tarihine en fuzuli işlerin adamı olarak geçen insandır. kendisine allah akıl fikir versin.
sabırlı ve ne olursa olsun saygılı yazar. karikatüristmiş aynı zamanda. gerçi sözlük yazarlığından olsa gerek çizdiklerine yazıyı da karıştırıyor ama...*
uludağ sözlükte uzun uzun mesajlaştığım, tanıdığıma memnun olduğum yazar.
uludağ sözlükte uzun uzun mesajlaştığım, tanıdığıma memnun olduğum yazar.
yazılarının yanında karikaturleri de görülmeye değer, yüksek derecede "kelejjj" ihtiva eden bir adet dındik.
muhteşem bir hayalgücü var kendisinde. kelime oyunlarıyla yaptıgı enfes dekorsa hemen her yazısında göze çarpıyor.
yalnız, kendisinde bir özdemir asaf yanı bulup, onu imgesel bombardımanlarla kendinden geçirmesini diliyorum; amaçsız. ümit yaşar karanlıklarında kaybolmasını bir de. bunun karsılıgındaysa en alpay erdem yanımı çıkaracağıma dair söz veriyorum.
-vees di paadiya- her şey bununla başlar ve olaylar çelişir.. *
zigey..
muhteşem bir hayalgücü var kendisinde. kelime oyunlarıyla yaptıgı enfes dekorsa hemen her yazısında göze çarpıyor.
yalnız, kendisinde bir özdemir asaf yanı bulup, onu imgesel bombardımanlarla kendinden geçirmesini diliyorum; amaçsız. ümit yaşar karanlıklarında kaybolmasını bir de. bunun karsılıgındaysa en alpay erdem yanımı çıkaracağıma dair söz veriyorum.
-vees di paadiya- her şey bununla başlar ve olaylar çelişir.. *
zigey..
muhabbeti tatlı, yine yeni yeniden zirvelerde görüşülesi yazar. fransa 'ya da gidiyormuş, hayırlı yolculuk olsun. *
çok şeker, efendi adam. bi de karikatür çiziyor zaten. sözlük bayanlarına selam etse olur. *
uludağ üniversitesi tekstil mühendisliği bölümü öğrencisidir yamulmuyorsam.
çizdiğim amatör karikatürleri fahiş fiyata satmaya çalışmayı düşündüm bir ara, sonra leman dan gelen 1 milyon dolarlik teklifi düşünüp vazgeçtim. ayrıca muhabbeti tatlı yazar, rakı sofrasında sabahlanacak cinsten.
fransa yolcusu kalmasın yazarı.*
kesinlikle saygı duyduğum yazarlardan biri daha. özellikle lost ve bizimkiler dizisini karması manyak yazılardır.
nick inin hikayesini duyduğumda arap şükrü sokağında kahkahalara boğulduğum yazardır.
(bkz: #1515236) entrysiyle gönüllere taht kurmuş yazar.
sözlüğe üyü olma nedenimdir.
bana bir ritchie blackmore karikatürü yapacak olan yazardır. mık'ın duvarlarını, çizdiği birbirindne güzel karikatürlerle süslemiştir.
çok sağlam karikatürler çizen insan.
5 dakikada çok güzel karkatürler çıkarmaktadır. "bende isterem" diyenler için muhtelif vakitlerde bursa mıkkafede bulunabilen şahıstır.
5 dakikada çok güzel karkatürler çıkarmaktadır. "bende isterem" diyenler için muhtelif vakitlerde bursa mıkkafede bulunabilen şahıstır.
(bkz: çift anadal)
güzel bursamızı geçen hafta terk eyleyip memleketine dönmüştür. mükemmel bir dost, yoldaş ve gılbıyık olması nedeniyle ardında bıraktığı boşluk büyüktür. bu boşluğu msn penceresinden kapatmaya çalışsak da maksimum faydaya ulaşamamaktayız.
şu an çizerlik faaliyetlerini evlerinin bodrumunda rutubet içerisinde gerçekleştirmektedir. rutubet nedeniyle, hangi teknikte çizim yaparsa yapsın suluboya etkisi yaratacağından eminim. ayrıca bu zor şartlar altında çizim yapıyor olması, onun ilerde ünlü bir karikatürcü olacağına, tüm karikatür yarışmalarında hep birinci, hatta en birinci olacağına yönelik inancımı artırmıştır. ileride ödülleri götür götür yaparken "ben ne zorluklar içinde yükseldim de buralara geldim. hep sustum, hep çizdim ben. o yüzdendir bohem bir felsefeciye benzemem" demesi muhtemeldir.
terminale seni yolculamaya geleydim, bütün yaz züppelik edip yemediğim karpuzlardan bir dilim getireydim, arkandan sanatsal teknikten alınmış çini mürekkebimi dökeydim, hatta açaydım kollarımı dur gitme diyeydim... yine de gider miydin? bence giderdin.
geç bulup erken kaybettiğimsin. sonra konuşalım, burda konuşalım.
şu an çizerlik faaliyetlerini evlerinin bodrumunda rutubet içerisinde gerçekleştirmektedir. rutubet nedeniyle, hangi teknikte çizim yaparsa yapsın suluboya etkisi yaratacağından eminim. ayrıca bu zor şartlar altında çizim yapıyor olması, onun ilerde ünlü bir karikatürcü olacağına, tüm karikatür yarışmalarında hep birinci, hatta en birinci olacağına yönelik inancımı artırmıştır. ileride ödülleri götür götür yaparken "ben ne zorluklar içinde yükseldim de buralara geldim. hep sustum, hep çizdim ben. o yüzdendir bohem bir felsefeciye benzemem" demesi muhtemeldir.
terminale seni yolculamaya geleydim, bütün yaz züppelik edip yemediğim karpuzlardan bir dilim getireydim, arkandan sanatsal teknikten alınmış çini mürekkebimi dökeydim, hatta açaydım kollarımı dur gitme diyeydim... yine de gider miydin? bence giderdin.
geç bulup erken kaybettiğimsin. sonra konuşalım, burda konuşalım.
Nick ine tıkladığımda böyle bir yazar yok denilen kişi. 1.nesilmiş göçmüş gitmiş. Dostları sevenleri varmış birtakım. Nasıl böyle bir yazar yok deniyor? Kesin bir iş var. Yoksa çelişkili durum.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar