bugün
- yasakçı zihniyet14
- ulusalcı önderlerin akp'ye geçmesi9
- ilk buluşmada 13 pişi yiyen kız6
- felsefe9
- tarhana içenlerin köylü ve eğitimsiz olması6
- ismail kartal11
- polisin verilen emrin yasaya uygunluğunu sorgusu6
- alparslan kuytul8
- apo orospu çocuğu değildir demek9
- vatan sevgisi imandandır2
- içki içen akp li6
- metal müzik dinleyen imam3
- tarikatlar ve cemaatler5
- seri eksiciyi yemleyip asıl mevzuda kilitlemek2
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı30
- yahudilerin istihbaratta cinnileri kullanması6
- kadın öğretmenler2
- bahçeliden gündem yaratacak seçim sistemi çıkışı6
- açlıktan karnına taş bağlayan peygamber4
- habaş'ın yerli otomobil projesi5
- bugün ne yapsam4
- ekşi sözlük15
- iran barışı reddederse kötü olur huckabee2
- evde lahmacun yapmak6
- rüzgar2
- enayimiknatisi ile kavga etmek11
- sözlükte kavga çıkmasının sebebi10
- cristiano ronaldo4
- okul formalarının dayatılması3
- insanı yoran duygular3
- yobazlar3
- erecto birader birader bay2
- osuruktan şiirler47
- teknofaşizm4
- tıp okumanın avantajı5
- ağzıma almam diyen kız4
- gemilerin denizde yüzmesi2
- maddi dünyayı yöneten kabala tarikatı3
- sevgilinin omuzlarına ceketini atmak2
- menzil cemaatinde rekabet alevlendi6
- keşke dediğiniz bir anı yazar mısınız11
- zeki olmanın avantajları8
- ayak fantezisi3
- ismet gürbüz11
- çağla idi5
- kendine yabancılaşmak3
- hiçbir şey yapmadan yorulmak3
- her şeyi hatırlayan insan7
- dünya fotoğrafçılık günü2
- rock n park2
beyni sulanmış hatun kişi, halen türkiyede olduğunun farkına varamamış yada farkında ama çaktırmıyor.
http://www.milliyet.com.t...te=06.10.2008&b=Pelin
- ay pelin ben senin kardeşinden çok hoşlanıyorum.
+ e iyi öyleyse, çıkma teklif et madem? kızlar da teklif edebilir çıkmayı, ben katolik okuluna gitmiştim ezanı ezberledikten sonra, o yüzden bence erkek kardeşime sen direkt çıkma teklif et.
- ya edicem de... aslında ona dair bazı detaylar merak etmekteyim de...
+ sor bana ben söylerim. benim babam diplomattı. dünyayı gezdim. tabum yok, sor.
- ya pelin ya ben büyük şey seviyorum da senin kardeşinin şeyi kaç santim ya sen bilirsin ya hani siz evde çıplak geziyosunuz ya!
+ santim değil de inç olarak söylesem olmaz mı? ben amerikan sistem ölçüye yatkınım, diplomat bizimkiler.
- ay pelin ben senin kardeşinden çok hoşlanıyorum.
+ e iyi öyleyse, çıkma teklif et madem? kızlar da teklif edebilir çıkmayı, ben katolik okuluna gitmiştim ezanı ezberledikten sonra, o yüzden bence erkek kardeşime sen direkt çıkma teklif et.
- ya edicem de... aslında ona dair bazı detaylar merak etmekteyim de...
+ sor bana ben söylerim. benim babam diplomattı. dünyayı gezdim. tabum yok, sor.
- ya pelin ya ben büyük şey seviyorum da senin kardeşinin şeyi kaç santim ya sen bilirsin ya hani siz evde çıplak geziyosunuz ya!
+ santim değil de inç olarak söylesem olmaz mı? ben amerikan sistem ölçüye yatkınım, diplomat bizimkiler.
kendisi atatürk'ün ruhunu çağırmış ve ne olacak bu memleketin hali diye sormuş çok değerli hanım kızımız. atatürk'ün cevabı ise "canlı yayında cevap veremem" olmuş.
ayrıca mozart'ın ruhunu çağırıp karısını ne kadar sevip sevmediğini sormuş sormuş süper insan.
http://www.hurriyet.com.t...6.asp?gid=229&sz=9923
ayrıca mozart'ın ruhunu çağırıp karısını ne kadar sevip sevmediğini sormuş sormuş süper insan.
http://www.hurriyet.com.t...6.asp?gid=229&sz=9923
aşmış bir ablamızdır.aşmış yırtmış çoook görmüş geçirmiş bir tiptir.herzaman keyfi yerinde olduğu için tuzu kuru biri takıldığı için dünya umrunda olmamış biri bence.son bombası ise sabah gazetesine verdiği rçportajda ev içinde erkek kardeşi ile çıplakl gezdiğini ve aralarında samimi bir ilişki olduğunu söyleyen kız çocuğu. türk aile tipi için uyumsuzdur kendisi.. ama genede güzel ve hoş bir bayan..
(bkz: kisa devre/#4097485)
birine benziyor, birine benziyor bu; diye diye dusunuyordum ki buldum (bkz: sophie marceau)..
sanat icin soyunur da 12 saat sevi$irde. size ne ulan size mi sevi$iyor!
(bkz: zehir koş pelini skiyolar)
(bkz: evlilige karsiyim/#4160506)
içinde doğduğu iyi koşulları en iyi şekilde değerlendirmiş olmayı marifet sayan dişi kişi.
benim ortaokuldan beri hayalini kurduğum, en başta yabancı dil olmakla beraber çeşitli şanssızlıklaral hala olmadığım akademisyenliğ, hatun doktora yaptığı şu günlerde ciddi düşünmeye başladığını duyduğumda kudurmuştum.
Oyuncu olmayıp oyunculuk yapan,
sunucu olmayıp sunuculuk yapan,
edebiyatçı olmayıp edebiyat yapan,
şarkıcı olmayı şarkı söyleyen,
siyasetçi olmayıp siyaset yapan garp görünümlü şarklı.
şahsen illet olmaktayım kendisine.
benim ortaokuldan beri hayalini kurduğum, en başta yabancı dil olmakla beraber çeşitli şanssızlıklaral hala olmadığım akademisyenliğ, hatun doktora yaptığı şu günlerde ciddi düşünmeye başladığını duyduğumda kudurmuştum.
Oyuncu olmayıp oyunculuk yapan,
sunucu olmayıp sunuculuk yapan,
edebiyatçı olmayıp edebiyat yapan,
şarkıcı olmayı şarkı söyleyen,
siyasetçi olmayıp siyaset yapan garp görünümlü şarklı.
şahsen illet olmaktayım kendisine.
kendisi haftada bir yaptığı açıklamalarla sözlüğümüzü şenlendiren insan.
dünya üzerindeki en güzel yüzlerden birisidir kendisi.
guzel olandir.
sınıfın gıcık, kendisine içte içe sinir olunduğu kızıdır.
şaşı sanki.
sakar insan. ayrica yemek yapmayi da bilmez pek . en iyi yapabildigi sey ton baligi kapagini acip biraz limon birazda KARAbiBER serptikten sonra yemek. cok ayip ama olsun.
mevcut yönetime tepki göstermek için etek boyunu kısalttığını söyleyen bayan. demek ki hükümete çok kızsa soyunup, dökünecek lan. bizim beklentimiz bu yönde en azından.
beyaz etlidir*.
(bkz: ortak aşkımız)
çıplaklar kampı nda düzenlenecek bir zirveye davet edilmesi gereken kişi.
(bkz: uludağ sözlük çıplaklar kampı zirvesi)
(bkz: uludağ sözlük çıplaklar kampı zirvesi)
birşeyler anlatırken ; uzun süre soğukta kalmış 'ta zor konuşuyormuş gibi bir konuşma tarzı olan hanım hanımcık bir kız. kısa devre adlı programın da sunucusu.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar