bugün
- 33 yaşında olmak4
- genç görünmeye çalışmak5
- akepe neden kültürel hegemonyayı ele geçiremedi19
- sıcaktan ağlamak4
- sözlüğe kız girince telefona bildirim gelmesi5
- uludede3
- genç olmanın en güzel yanı3
- giresun da otobüs durağında bekleyen turist kız8
- whynot2
- deniz göktaş4
- neden herkes aynı anda yürüyor2
- 26 haziran 2026 türkiye abd maçı30
- bir şeyin adını koyamamak2
- öldükten sonra bana ne olacak5
- bu sıcakta penisi asfalta sürtmek4
- hootsuite2
- türkiye9
- amerika birleşik devletleri6
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet19
- anın görüntüsü22
- sözlüğün kırbacı3
- içtim şarabı13
- sözlükteki gizli düşmanım10
- insanın geçmişinin karanlık olması9
- meksikalı batman2
- 26 haziran 2026 norveç fransa maçı2
- tamar tanrıyar'ın berat albayrak'ı tehdit etmesi3
- kadir inanır22
- erkekler neden erken ölür4
- sözlük kızlarını harika yapan detaylar9
- her insanın bir cini olması8
- arşivlenmesi gereken resimler2
- ilişkilerde fizik mi kimya mı önemlidir sorgusu6
- türbanlı kızların diğerlerinden güzel olması4
- şafak çak4
- bik bik'in mutfağına konuk olmak7
- kemalist dünya24
- rakı sevmemek7
- drone uçurmanın yasak olduğu ülke2
- 4 temmuz 2026 arjantin yeşil burun adaları maçı3
- aşure yapan sözlük kızları7
- tamar tanrıyar2
- günün şiiri6
- 1 kilometrelik gökdelen2
- enjoy im vaccinated3
- her kadın güzeldir3
- sophia osako3
- true'nun çaylak olması16
- uzun zaman sonra sözlüğe girmek3
- owner of a lonely heart2
entry'ler (2369)
yılmaz morgül'ün dün geceki kelebek gözlüğünü 3 boyutlu çizim kalemiyle modelleyen genç. 3d kalem süper bir şeymiş ama sebebi neydi ki? yılmaz morgül'ün gözlüğü nedir?
https://www.youtube.com/watch?v=swpzZPyTcqQ
https://www.youtube.com/watch?v=swpzZPyTcqQ
5-6 yıl ara söz konusuysa, gözleri doldurur o dönüş. vay be!
bdp destekli milletvekili seçilenlerin en önemli isteklerine ulaşmalarına az kaldığını gösteren saçmalıktır.
nedir o istek?
apo'nun serbest bırakılması!
yok artık diyoruz gülüp geçiyoruz belki ama işler bizi o noktaya götürebilir.
elbette askerlerimizin o askeri araçtan inip hepsini tarayacak halleri yok ama engellenebilirdi, eğer istenseydi engellenebilirdi. daha o bayrak sallanmadan alınırdı o gencin elinden!
eğer isteselerdi tabi.
nedir o istek?
apo'nun serbest bırakılması!
yok artık diyoruz gülüp geçiyoruz belki ama işler bizi o noktaya götürebilir.
elbette askerlerimizin o askeri araçtan inip hepsini tarayacak halleri yok ama engellenebilirdi, eğer istenseydi engellenebilirdi. daha o bayrak sallanmadan alınırdı o gencin elinden!
eğer isteselerdi tabi.
doğulu müzik tarafından gerçekleştirilecek olan, amatör grupların yarışacağı yarışma. birinci olan gruba teknosa'dan 2.000 TL lik hediye çeki verilecekmiş.
yarışma için detaylı bilgi: http://dogulumuzik.com.tr/yarisma.asp
yarışma için detaylı bilgi: http://dogulumuzik.com.tr/yarisma.asp
hainlerin ''baharın etkisiyle'' götlerinin kaşındığını gösteren bir durum. üzücü. bunu sadece ''kınıyoruz, terörü kınıyoruz'' diyerek geçiştirecek olanların artık tavır değiştirmesi, silkinmesi gerekir.
kolay kazanılmayan topraklarımız, ve daha fazla türk gencinin ölmemesi yitip gitmemesi için ''ne gerekiyorsa'' yapılmalıdır.
kolay kazanılmayan topraklarımız, ve daha fazla türk gencinin ölmemesi yitip gitmemesi için ''ne gerekiyorsa'' yapılmalıdır.
zaten belli olan bir şeyin tamamiyle gün yüzüne çıkması. tsk'nın resmi sitesinde 7 aralık günü belirtilmişti ''bölücü terör örgütüyle mücadele'' bölümünde.
kaldı ki görünen köy kılavuz istemez. artı pusuya yatacak kadar alçak, korkak bir tane örgüt var o da pkk!
kaldı ki görünen köy kılavuz istemez. artı pusuya yatacak kadar alçak, korkak bir tane örgüt var o da pkk!
''kürtlerin geleceği ve özgürlüğü için türk askerinin kanının oluk oluk akması gerekir!'' sözünü söylemiş kadın!
olması gerekendir. dtp normal bir siyasi parti değildir. eş başkan ahmet türk'ün ağzından çıkan her iki kelimenin biri apo ise, apo'yu kolluyorlarsa fişlerini çekmeleri lazım. pkk'yı meşrulaştırmaya çalışan bir grup insanın kurduğu partiyi televizyon kapatır gibi kapatmak lazım.
eve gelen kız çekmeceyi açacak kadar samimi ise hoş görmelidir. yok samimi değilse üste çıkın sizde ''sen meraklı şeysin karıştırmasana çekmeceyi'' dersiniz.
basit bir diyalogla kalitesini konuşturmuş pabucumun sanatçısı.
sen küfür edersin, ben küfür ederim ama milyonların önünde yaşayan, attığı her adımı ayarlamak zorunda olan, gençlere çocuklara iyi örnek olmak zorunda olan sanatçı edemez arkadaşım. kendisinden soğudum, ercan saatçi'yi zaten sevmiyordum. arkadaşlarla videoyu izlediğimde bir erkek olarak ben utandım konuşmalarından.
sen küfür edersin, ben küfür ederim ama milyonların önünde yaşayan, attığı her adımı ayarlamak zorunda olan, gençlere çocuklara iyi örnek olmak zorunda olan sanatçı edemez arkadaşım. kendisinden soğudum, ercan saatçi'yi zaten sevmiyordum. arkadaşlarla videoyu izlediğimde bir erkek olarak ben utandım konuşmalarından.
hepimizi sikmeye yetecek kadar büyüktür.
gereksiz diyalog. işte yıllarca önümüze sanatçı diye sunulmuş iki şahıs. ne farkları var varoş kesimden!
kral tv seyredip depresyona giren modelleri de bulunan kızlarımız.
ısrarla gitmez. bir de misafirin tuvaletindeysen o boku oradan bir poşet yardımıyla eline alıp camdan atacan ya da parçalayıp sifonu tekrar çekeceksin.
beyonce ile takılmaya başladığından beri iyice açılıp saçılmış hatun. she wolf klibi ne öyle aman yarabbim! beyonce neyse incecik yakışıyor ona o hareketler. kaldı ki biz beyonce'u öyle tanıdık ilk günde çıplaktı. ama sen! uzun etekler giyip çingen dansı yaptığın günleri ne çabuk unuttun kuzum.
kendine gelip, shakira gibi davranması gereken insan.
kendine gelip, shakira gibi davranması gereken insan.