bugün
- ırkınızı seçme şansınız olsaydı18
- ülkücülük vs atsızcılık vs atatürkçülük6
- uludağ sözlük yapay zeka moderatörü6
- zafer ve iyi partinin ortak adayı mansur yavaş7
- dünyanın en güzel evi3
- evliliğin anlamı8
- kadir mısıroğlu vs abdullah öcalan5
- anın görüntüsü29
- kürtsüz türkiye6
- fenerbahçe nin en iyi kadrosu3
- fenerbahçe14
- türk vatandaşı yerine eşit yurttaşlık yeni parti4
- hala mansur yavaş'tan medet umanlar var2
- sanayi devrimi bitene kadar uyuyoruz arkadaşlar3
- atsız milliyetçiliği vs atatürk milliyetçiliği3
- genç atatürkçüler partisi2
- gelmiş geçmiş en iyi türkiye ligi kadrosu2
- washington stecanelo cerqueira2
- suçluları topluma kazandırmalıyız insanı3
- sidiki cherif2
- 16 ağustos 2026 amed erzurumspor maçı4
- gökten çikolata yağması2
- ford flex2
- gece vakti yolda karşılaşılan sümüklü sapık2
- iyi ve zafer ittifak olmalı2
- süleymancılar17
- futbol taraftarlığı2
- hakkı yenen türkler de dağa çıksın4
- seri gizli artı oy veren melek4
- sven jablonski2
- eğitim sisteminin gizli amacı3
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği9
- 16 ağustos 20264
- 30 yaşından sonra aşık olmanın imkansız olması14
- 15 ağustos 2026 gençlerbirliği fenerbahçe maçı18
- apo2
- devşirmeler2
- asimilasyon harika bir şey5
- ismail kartal6
- sözlükteki fenerbahçeliler10
- fuck pkk tişörtü2
- orta dünya da yaşamak istediğiniz yer2
- ahmet baran yazgan11
- sarhoşken yapılmış en aptalca şey13
- pazar günü klasikleri2
- kadın olmanın avantajları16
- nervio22
- askerde 200 metre atışı yapmak15
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj2
- kızlar çaylak olunca nickaltında ağıt yakan tipler15
yaprak görünce yemininden vazgeçen kişi.
(img:#370136)
uludağ sözlükte bolca bulunan dişi müsfetteleri...
"orospu zannedermiş ki bütün dünya orospu." derdi anneannem.
saf erkek gözüyle bakıldığında, bütün kadınlar orospudur ama bazıları daha az, bazıları daha fazla. bu konuda bir erkeğin yapacak fazla bir şeyi yok, kadınları sevin çünkü onlar kendilerini sevmiyorlar.
(bkz: rahatlama kızı)
kadınların tabiri caizse en ''delikanlıları'' dır. içi dışı bir, serbest. içten pazarlık yok, zaten pazarlık da aleni, kandırmak yok. her şey şeffaf.
kendilerine çok ama çok üzüldüğüm meslek grubu.
sevgilileri olmaz, eşleri zaten olmaz. hayatları hayat değildir. değersiz bir mal gibi satılırlar...
bunları zaten herkes biliyor da şimdi sen ne diyeceksin?
birinden intikam almak istedim, gittiğim mekanda o orospu diye tabir edilen kızcağızın gözünün içine baktım; intikamımdan da kendimden de insanlığımdan da utandım...
sevgilileri olmaz, eşleri zaten olmaz. hayatları hayat değildir. değersiz bir mal gibi satılırlar...
bunları zaten herkes biliyor da şimdi sen ne diyeceksin?
birinden intikam almak istedim, gittiğim mekanda o orospu diye tabir edilen kızcağızın gözünün içine baktım; intikamımdan da kendimden de insanlığımdan da utandım...
bekir yıldız'ın bir hikayesi vardır, adam karısından soğur ve soluğu bir randevu evinde alır. on beş bilemedin on altı yaşındaki bir kızla odaya girer, adam kızın memesini emince memeden süt gelir ve adam yapamaz, kız yeni doğum yapmıştır. her bekir yıldız hikayesi gibi inanılmaz vurucudur, ne zaman orospu kelimesini duysam aklıma bu hikaye gelir.
zina yapan kadın yada erkek.
1)Para karşılığı insanların cinsel isteklerini karşıladıkları kişiler.
2)Hayat kadını.
2)Hayat kadını.
sözlükte x y'leyen z kalıbındaki tüm başlıklarda "orospudur" şeklinde en az bir kere görülebilecek kelime. demek kitap yazmaya kalksak "orospu kimdir; kime denir?" diye, kalınlığı das kapitali geçecek.
bir insanın ruhu olmasın yeter ki denilen sıfattır. kadın erkek farketmez ruhunda varsa hapı yuttun azizim.
keşke bu yolu seçmeseler bu gün yolda yürürken 4 tanesiyle karşılaştım. yolumu değiştirmedim. yanlarından geçerken merhaba kızlar dedim dördünden biri merhaba deyişimi kaç para olarak anladı ve 50 lira diye cevap verdi, yanındaki arkadaşları gülmeye başladı. o ara bende gülümsedim. biraz uzaklaştım. bir sigara yakıp yürüyorum kadının 50 lira deyişi gerçekten beni hem huzunlendirdi hen öfkelendirdi. bu düzeni yıkmak lazım kadın belki saatlerdir orda bekliyor sadece bu kadınların o an bedenini parayla hiç tanımadığı bir insana para karşılığı satmasını saçma haksızlık olarak görüyorum.
kısacası bu dunya dan bu düzenden bıkkınlık geldi.
ufak bir ayrıntı daha o kadınların bedenin den para karşılığı faydalanan her kim olursa olsun insanlığı kaybetmiştir. paylaşmayı bilsek eminim o insanlar bu yola başvurmayacak.
kısacası bu dunya dan bu düzenden bıkkınlık geldi.
ufak bir ayrıntı daha o kadınların bedenin den para karşılığı faydalanan her kim olursa olsun insanlığı kaybetmiştir. paylaşmayı bilsek eminim o insanlar bu yola başvurmayacak.
dünyanın en eski mesleğini yapan hatun kişisine verilen isim. (bkz: amiyane tabir)
kadının orospusundan değil de erkeğin orospusundan korkulur.
(bkz: erkeğin orospusu)
kadının orospusundan değil de erkeğin orospusundan korkulur.
(bkz: erkeğin orospusu)
dünya üstünde en çok cocuğu olan kişi.
3 sesli ve 3 sessiz harften oluşur. ilk ve son harfi seslidir. büyük ünlü uyumuna fazlasıyla uyar. küçük ünlü uyumunu bilmiyorum.
Dünyanın en paralı ilk mesleği.
zevke gelere para kazanan kadındır. bunun yanı sırada formunu korur.
genelevde çalışıyorsa vergi mükellefi bir emekçidir. dünya kadınlar günü kutlu olsun.
parayla ilişkiye giren.
sevgilisini, sözlüsünü, nişanlısını, eşini bir başkasıyla aldatan erkek veya kadın kişisidir.
Kız erkek fark etmez, arkadan vuran, kalleş.
her kadının icinde orospuluk vardır demişler, önemli olan onun fiyatini biçmek.
bu her zaman para olmaz tabi ilgisini çeken herhangi bir sey.
bu her zaman para olmaz tabi ilgisini çeken herhangi bir sey.
telafuzunun ortadan kaldırılması gereken iğrenç sıfat. keşke yeryüzündeki tüm erkekler -kendimde dahil olmak üzere- erkeklik görevlerini adam gibi yerine getirsede yeryüzünde orospu sıfatıyla yaftalanan kadınlar kalmasa. bu kavram adam gibi görevini yerine getirmeyen erkeklerin suçudur. acınması gereken bu sıfata nail olan kadınlar değil,onları bu şarta sürükleyen erkeklerdir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar