entry'ler (28)

gecenin şarkısı

http://www.youtube.com/watch?v=-nlDy6h-v9c

yazarların hala izlerini taşıdıkları yaraları

kafamın sol tarafında var bir tane, iğne batırmıştım psikopata bağlayıp, deliği duruyor hala.

en iyi müzik yapan ülke

britanyadır. net.

sözlük yazarlarının itirafları

onunla olabilmek için ülkemi-işimi-gücümü-hayatımı bıraktım sözlük.

sonu gelmeyen şeyler

sessizlik.

sigarayı unutmak için yapılabilecekler

spor yapmaktır.

sözlük yazarlarının şu an aldığı kararlar

45 dakikadır öküz gibi bench basıyorum, sanırım gidip 2-3 kişiyi dövecem**.

mutluluğun sırrı

https://www.youtube.com/watch?v=UXB6ceU3_DM

yalnızlık belirtileri

kendi kendine konuşmak en büyük belirtisidir.

ben bu yazıyı sana yazdım

sana sayfalarca yazılar yazdım. hiçbirini göndermedim. duruyorlar öyle. niye göndermedim? çünkü sana hiç bir anlam ifade etmeyeceklerini düşündüm. boş yere ihtiras-tutku vs duygularına kapıldığımı, gerçekçi olamadığımı düşünücektin. olsun ben yine de yazdım. hep te saklıycam onları.

hiç bir zaman aynı boyutta yaşayamadık sevgimizi gerçek hayatta. ben en tepedeyken de en dipteyken de sen hep yerin en düz yerindeydin ve hayatını yaşamaya devam ettin. ne ben aşağı inebildim, ne sen yukarı çıkabildin ey kalbim. sana hiç ulaşamadım ama inan seni hep sevdim öyle çok öyle inançlı sevdim ki. ama gerçek olamadım senin gözünde. şimdi de konuşamıyorum. susuyorum sonsuza dek. ne bu sana inattır, ne de intikam. sadece sana verdiğim yıllarıma saygıdır. daha da üzmem seni.

türkçe şarkılarda geçen mükemmel sözler

yalnızım çünkü razıyım.

kargo - geçmek süresi'nden

aşk diye bir şey olmadığını anlayamamak

maddesel dünyaya ait insan söylemi. hissedemediğin, algılayamadığın şeyin varlığını zaten anlayamazsın derler adama-ki anlayamadan öyle devam etmesi de yararınadır. hayat kısa, tuttuğun senindir. beline kuvvet adamım.

manita ayağı yapmak

yanındaki kişiye hafiften yazılmak, inceden yalamaya çalışmak, tizden götüne sürtmek vs gibi eylemlerle tanımlanabilicek eşeyli üreme durumu olabilir*.

aşık olacak kadar ezik olmak

insan olmaktır insan.

mutlu gibi görünmeye çalışmak

güçlü olmaktır. insanların beni mutsuz görüp içten içe taşşak geçmesindense, "alayınıza inat taş gibiyim, en kralınızı sker atarım" modunda takılmayı tercih ederim (bkz: tercih meselesi).

seyirciye oynayan sözlük yazarları

seyircisi olan sözlük yazarlarıdır*.

öpüşürken penisi sevgiliye yaslamak

penis iriyse kaçınılmaz durumdur, 45 derecelik açıyla filan öpüşmüyorsanız tabi.

ben buyum

giderli adam lafıdır. yine de daha iyisi için değişmeyi bilmek lazım.

uyuşturucu

kullanmayı bıraktıktan sonra anlar insan uyuşturucunun ne olduğunu. eğer ki bırakabilirse tabi.

cinsel yaşam

bireyler arasındaki üreme organları vasıtasıyla gerçekleşen eylemler bütünü.
© copyright 2005 - 2026