bugün
- ölümden sonra hayatın varlığı sorunsalı8
- coskuyla sabunlanan pipi5
- ayak gurmesi4
- nick istemeyen adam ile engineer283
- izmir den brisbane'a otostopla gitmek3
- bik bik 219
- yaş ilerledikçe fark edilen şeyler5
- cia in takibe aldığı 23 sözlük yazarı6
- yazılımcıların flört edememesi10
- heyt bea5
- ne bikbikmiş beee4
- nervio15
- kol saati8
- tüm akrabalara haddini bildirmek4
- mercedes benz tırlarn çamaşır makinesine benzemesi4
- insanı çalışmaktan soğutan şeyler3
- ipkis'in güzel entryler girmesi4
- eşek2
- aleyna tilki'nin konserde verdiği efsane frikik4
- eski eş ile yeni eşi yemeğe davet etmek7
- idiocracy3
- ismet bin helvacı el paşa vel ingilizevi2
- tipe boya paraya karaktere bakmayan kız3
- 30 ekim 2026 konyaspor galatasaray maçı18
- street fighter3
- teomancalmasur23
- mayasıl3
- ipkis'in evinde yatılı misafir olmak3
- güzel kız görünce yiyecek gibi bakan erkekler2
- boş yolda kırmızı ışıkta beklemek8
- cumartesi günü ayılamamak2
- türküm doğruyum çalışkanım2
- tatlı tatlı kaşınan göt deliği7
- anın görüntüsü17
- ahmed yesevi2
- sözlük yazarları neden birbirinden nefret ediyor7
- herzevekil13
- islam3
- flört etmemenin ilkesel gerekçesi2
- eli üşüyen kızın elini nasıl ısıtırsın24
- türk solu16
- ertuğrul dursun önkuzu2
- 29 ekim 2026 aliyev'in türkiye'ye gelmemesi22
- türkiyeliyim ve mutluyum16
- mhp'nin atatürk'ü sevmemesi10
- nutellayı memelerine sürüp ikram eden kız15
- ayak yalamak için 591 km gitmek7
- jeffrey epstein12
- sibel can'ın nutellalı memeleri9
- msn kullanan efsane nesil4
entry'ler (361)
örnek berkecan. ne yani yaşlanınca torunları ona berkecan dede mi diyecek.
kızına göre değişen bir durumdur. kimine para vermesen de olur be amca denilebilinir.
çok acı olacak ama tektaş bekliyorumm.
omegle da gitar çalarak kız tavlama zihniyetiyle aynıdır.
Aşk, melankolidir. Onur, kendi erdemin. Gurur ise kibrin. Aşkta kırılır isen hüzün buğusunda kaybolursan seni kibrin karşılar. Ve bu içi boş bir kuyudur. Kuyudan kurtulmak istiyor isen ipin erdem olmak zorunda. Başka hiç bir şey erdem kadar sağlam değildir.
O sırada tartışıyorsanız sessizliğe bürünün önce tüm o sayrılığınızdan bir sıyrılın. Güzel olan anılarınızı aklınıza getirin. zaten o sırada yüzünüze bir tebessüm düşecektir. yapılacak da tek şey kalır sonra onun ne demek istediğine dikkat edin dinleyin. Bunu karşılıklı olarak yaparsanız , bırakın sorun yaşamayı zaten birbirinizi sevişiyor olarak bulabilirsiniz. (Mükemmel çözümdür. )
gecenin içine edebilecek muhteşem bir melodi, muhteşem bir şarkı ve muhteşem bir film olma özelliği gösterir.
Evleneceği adamı babasını anımsattığı için seçtiğini düşündüğüm, yakıştıramadığım ama yine de onun adına sevindiğim çok tatlı bir kızdır. Şahan' dan iyidir sonuçta.
Engin Alkan yorumuyla dağdaki keçi yolu gibidir. https://www.youtube.com/watch?v=3LVItxbD7GQ
mutlu azınlık filmini akıllara getiren bir başlıktır. izleyin hoş bir film..
Gece değil istediğin hayli karanlık bakışlı bir şehrin gözleriyle çarpışmak hevesindesin! https://www.youtube.com/watch?v=MINxQ1OHYsQ
Kemal Sunal' ın saçları uzun olsa ve siyah ray-ban gözlükleri olmuş olsa Kaan Tangöze karizmasını içinde bulunduracak kadar karizması var.
birini kıskandırmaya ya da biriyle olan ilişkisini saklamaya da çalışıyor olabilirler.
80 lerin alışkanlığıdır.
Tom ve Jery i izlerken, yenileceğini bildiğim halde ben hep Tom u tuttum. Üniversite hayatını doya daya yaşayın diye anfi sınıflara taşıdım çantamda. soğuk kış aylarında binada kalmanıza izin verdim. dolayısıyla işemenize sıçmanıza da. bu bana dır dır hiç susmayan bir anne sitemlerine maloldu ama olsun. siz bize Allah ın emanetisiniz.
kuran ı kerim dışında bir kitap okumadan ölmek kadar anlamsız bir yaşama.
ekmek yemeden doyamıyoruz. Açlık savaş görmüşüz, tamam. ama genetiğimize işlemiş yahu.
sevgilisi hasta olduğunda ona çorba yapmaya da gitmiş olabilir. (hazır çorba değil.) Mesela ben gibi. Hemen kötü niyete vurmayalım arkadaşlar.
Aşk şehri denildiğinde Paris'ten önce akıllara gelmesi gereken şehirdir. Yani Çek Cumhuriyet'nin başkenti. Sağlık, sanat, mimari restorasyon ve turizm anlamında son derece gelişmiş bir bölgedir. Çok az kişi Türkçe biliyor orada. 2 ve ya 3. Türkiye'de de yeni yeni duyuluyor Prag. Çok özel tarihi yerleri hele bir kilisesi var ki bahçesi dahil her yer insan kemikleri, kuru kafalar, görmeniz lazım. bir de dans eden ev var tabi o da bir başka boyut. Bütün herkes çalışıyor orada. oturan ve çocuk bakan kadın görmeniz biraz imkansız. Eğer Türkiye'den vazgeçip orada yaşamak isteyen varsa bir şeye dikkat çekmek isterim ki o da mesela biz bir evden bahsederken 3+1 şeklinde konuştuğumuzda 3 oda 1 salon anlamında kullanırken onlar 3+1 i 3 oda 1 mutfak olarak kullanıyorlar. Çünkü herkes çalıştığından evde yemek yeme ve yapma ihtiyacı duyulmuyormuş. Bu beni şahsen çok şaşırtmıştı.
sifonu çektiğin halde gitmediğinde hissettiğin durumdur.