bugün
- kadın olsaydım çok açık giyerdim17
- kızımın ismini teresa koymak istiyorum9
- hangi manifest kızısın7
- ruhu iyileştiren şeyler5
- kimsesizlerin kimsesi zall'a açık mektuptur15
- sürekli kendine hatırlatmak zorunda olduğun o söz7
- en büyük pişmanlığınız7
- namus takıntısı olan erkek17
- kızımın adı 15 temmuz olsun3
- türkiye avustralya maçı8
- kavurmalı yumurta7
- dinlerin geldiği günden beri kan dökmesi17
- kadınların en büyük düşmanı3
- ece irtem6
- panik atak olan psikolog2
- nesrin cavadzade3
- sözlük yazarlarının suları5
- bir şeyi ararken başka bir kayıp şeyi bulmak4
- hayatın planladığımız gibi gitmemesi5
- bar taburesinin kan dolaşımına etkisi2
- kadınsı erkek4
- futbol8
- insan değişmez ortaya çıkar3
- sürekli gözünün içine bakan kız2
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı58
- namus5
- çince öğrenmek2
- kürtlere hırt diyen paramesyum3
- yardımda bulunulan kişinin lüks harcamalar yapması4
- 14 haziran 2026 hollanda japonya maçı7
- evlenmek istemeyen insana seçilmemiş demek11
- ekber ve erşed kanunları3
- 15 haziran 2026 ispanya yeşil burun adaları maçı2
- yazarlar birbirlerine laf atmaktan tanım yapamıyor4
- neden oy veriyoruz2
- regl dönemi çirkinliği5
- deniz undav2
- güzel kızların isimleri9
- dünya kupası mağlubiyetinin arkasında siyonizm var4
- yerli malı haftası2
- savaşların ana sebebi dinlerdir2
- karton toplayan cocuk evlenirse karısına bakar mı4
- geçmişi çok fazla düşünmek3
- emek hırsızı patronları ifşa etme akımı5
- kadınlar sözlük5
- iran'a iltica etmek3
- açık giyinebilmek özgürlüktür2
- ulaşınca sıkılmak2
- evlenmeyi başaramamış kadın17
- talkan ve curcan katliamları4
entry'ler (101)
erkan oğur-bülbülüm altın kafeste.
allah izin verirse ankara büyükşehir belediye başkanı olacak kalite isim. beypazarı'nda yaptıklarını gördükten sonra ankara'nın ilacı olacaktır.
vicdanımızın sesi. şehadetin mübarek olsun ey soylu yiğit. sen hayattayken yüzüne konuşamayanlar yokluğunda bütün ihaleleri arkandan konuşarak üzerine yıkmaya çalşıyor. sen gittin türk siyasetinde adam kalmadı.
beşiktaş'ı çok seven, dürüst bir pencereden bakıldığında da rahatça başarılı olarak nitelendirilebilecek başkan. bu adamı nefretle, kinle eleştirenler var. hem de bu adamlar beşiktaş taraftarı. ne transfer yapabilirmiş ne stad yapabilirmiş ne adammış ne de başkan olabilecek niteliklere sahipmiş. ha hepimiz çözmüşüz başkan olacak niteliklerin ne olduğunu, bütün bu saldırgan taraftar kitlesi özel hayatlarında milyon dolarlık şirketlerin, kurumların başkanı, en iyi onlar biliyor başkanlığı. ya oğlum bu adam en zor zamanda geldi, stadı yıktı ve yapıyor, önder özen ve slaven bilic gibi değerlerin takıma katılmasını sağladı, tolga gibi bir adamımız oldu. bu arada da bu işleri en az parayla yapıyor. kusursuz mu, tabi ki değil. şimdi iyi günlerin içindeyiz diye sürekli pohpohlarsak da şuursuz saldırgan kitleden farkımız da kalmaz. sezer ve dany transferleri de ortada, basketbol takımı sallantıda, ağzını tutamayan yöneticileri var. ama beşiktaş gerçekten iyi yolda. kimse kimseyi sevmek zorunda değil ancak bu adam kocaman bir camianın başkanı ve iyi işler yapmaya çalışıyor. saçma sapan infaz etmeden önce bir sakin olup da saygı duymak gerekiyor.
aman ya rabbi dediğim sagopa kajmer parçası. bu adam kendisini dinletiyor. ram pam pam diyerek girdiği kısım süper olmuş söylemeden gecemeyecegım.
sevdamızın adı. tüpçü denen futbol katilinden sonra ilk kez her anlamda emin ve ehil ellerde olduğuna inandığım takımım. fikret orman-zeki önder özen-slaven biliç üçlüsüyle geleceğe daha güvenli bakıyoruz artık. bırakın arkadaşlar kötülemeyi. sahip çıkalım takımımıza ve bu ekibe. tüpçü faciasını ne çabuk unuttunuz. şükredelim. stad yapıcaz diye senelerce bizim ağzımıza bal çalanları gördük şimdi geç bitecek diye dövünen arkadaşları görüyorum ki el insaf yani.
ne kadar çok niyet okuyucusu olduğunu görmemize yardımcı olan inancını samimi şekilde yaşamaya çalışan sanatçı. her inancını yasayana iktidar yalakası demek farz olmuş sözlükte. şu niyet okuyuculuğunuz nerden gelıyor soyleyınde bızde bılelım. kalpleri sadece yüce yaradan bilir paşam. ben samimiyetine inanmak istiyorum ve inanıyorumda.
beşiktaş kongre üyelerinin akıl,zeka ve ahde vefa duygularınında sınanacağı seçimdir. bi tarafda beşiktaş borç batağında yüzerken sudan sebeplerle kaçan,biraz nefes alıp kuvvetlenmeye başladığında akbaba gibi ortalığa düşen adalı ve avanesi. diğer yanda hatalarıda olsa bunları kabullenen ama bir şans daha verilirse beşiktaş'ın yüzünün çok aydınlık olacağı aşikar olan fikret orman. dün ikisinide lig tv'de izledim. ikisininde konuşmalarını izleyipte hala dahi adalı'ya oy atacak adamların aklından şüphe ederim. fikret orman bir kere daha seçilmeyi sonuna kadar hak ediyor.
iki sözünden biri sponsor olan, ronaldinho'nun alınmasına kızan ama "eto'o haberleri doğru mu ?" sorusuna koltukları kabararak "görüşüyoruz" cevabını veren bjk başkan adayı.
emirates türkiye'de yakın zamanda herhangi bir sponsorluk anlaşması olmadığını açıklamış.
adalı, ibrahim altınsay'ın seçim sonrası yönetime katılabileceğini, seçimde kendisini desteklediğini açıklamıştı. ibrahim altınsay'da herhangi bir yönetimi desteklemediğini ve yönetici olarak çalışmayacağını açıkladı twitter'dan. lan daha konuşma biteli 10 dk oldu anında 2 yalanlama geldi. ya allah aşkına hocam git uzak dur beşiktaşımdan ya.
kendisinden 7 saat sonra fikret orman konuştu lig tv'de. ettiği bir cümle bu ırzını siktiğimin at hırsızlarından 100'lerce kez daha nefret etmeme sebep oldu. diyor ki fikret başkan "quaresma'nın borcunu ödemekten daha fazla bana dert olan bişey varsa oda 2004'deki otel borçlarını ödemektir"
ırzınızı sikeyim. daha ne diyim.
emirates türkiye'de yakın zamanda herhangi bir sponsorluk anlaşması olmadığını açıklamış.
adalı, ibrahim altınsay'ın seçim sonrası yönetime katılabileceğini, seçimde kendisini desteklediğini açıklamıştı. ibrahim altınsay'da herhangi bir yönetimi desteklemediğini ve yönetici olarak çalışmayacağını açıkladı twitter'dan. lan daha konuşma biteli 10 dk oldu anında 2 yalanlama geldi. ya allah aşkına hocam git uzak dur beşiktaşımdan ya.
kendisinden 7 saat sonra fikret orman konuştu lig tv'de. ettiği bir cümle bu ırzını siktiğimin at hırsızlarından 100'lerce kez daha nefret etmeme sebep oldu. diyor ki fikret başkan "quaresma'nın borcunu ödemekten daha fazla bana dert olan bişey varsa oda 2004'deki otel borçlarını ödemektir"
ırzınızı sikeyim. daha ne diyim.
3 yıl sonra şartlar beşiktaş lehine neyi gerektirirse ona göre hareket edeceğinden şüphemin olmadığı başkanımız.
klasik türk yöneticisinin aksine, proje somutlaşmadan kamuoyuna sunmaması, gerçekçi olması, beyefendi olması ile beşiktaşımıza yakışan bir başkandır.
vodafone ile yapılan anlaşmadan sağlanacak geliri ise seçim çalışması olarak algılanabilir diyerek açıklamamıştır.
önder özen ile anlaşmaya vararak, belki de türk futbolunda yaratılacak depremin ilk adımını atmıştır.
dediği gibi seneye de stadı bitirir açarsa, gidip alnından öpmek gerekir. biz alışık değiliz çünkü böyle yöneticilere, başkanlara, hele tüpçü'den sonra fikret orman, 40 derece sıcakta piştikten sonra ılık su da duşa girmiş gibi hissettirdi.
lig tv'de oturduğu yerden baktık inceledik borçlar artmış vs yerine belgelerle , dosyalarla , projelerle , yapılmış anlaşmalarla çatır çatır konuşmuştur. elinde belgesi yok demiyorlarmı birde hay amk ya. adam soruyor aga cevap verin "madem biz bir şey yapmadık işler kötüye gidiyor niye kimse borçları konuşmuyor ?"
arkadaş gerçekten azıcık elinizi vicdanınıza koyun ya.
hee herkesin aklına gelirdi sermaye arttırmak , ee niye yapılmadı ? quaresma'yı ben aldım diye övünmeyi biliyorsun adamın bonservisini bile ödemiyorsun ne güzel iş lan ... etoo'yu getir 2 sene sonra siktir git , gelsin fikret ödesin .
ibnetorlar. sizin beşiktaş sevginizin ta amına koyayım..
klasik türk yöneticisinin aksine, proje somutlaşmadan kamuoyuna sunmaması, gerçekçi olması, beyefendi olması ile beşiktaşımıza yakışan bir başkandır.
vodafone ile yapılan anlaşmadan sağlanacak geliri ise seçim çalışması olarak algılanabilir diyerek açıklamamıştır.
önder özen ile anlaşmaya vararak, belki de türk futbolunda yaratılacak depremin ilk adımını atmıştır.
dediği gibi seneye de stadı bitirir açarsa, gidip alnından öpmek gerekir. biz alışık değiliz çünkü böyle yöneticilere, başkanlara, hele tüpçü'den sonra fikret orman, 40 derece sıcakta piştikten sonra ılık su da duşa girmiş gibi hissettirdi.
lig tv'de oturduğu yerden baktık inceledik borçlar artmış vs yerine belgelerle , dosyalarla , projelerle , yapılmış anlaşmalarla çatır çatır konuşmuştur. elinde belgesi yok demiyorlarmı birde hay amk ya. adam soruyor aga cevap verin "madem biz bir şey yapmadık işler kötüye gidiyor niye kimse borçları konuşmuyor ?"
arkadaş gerçekten azıcık elinizi vicdanınıza koyun ya.
hee herkesin aklına gelirdi sermaye arttırmak , ee niye yapılmadı ? quaresma'yı ben aldım diye övünmeyi biliyorsun adamın bonservisini bile ödemiyorsun ne güzel iş lan ... etoo'yu getir 2 sene sonra siktir git , gelsin fikret ödesin .
ibnetorlar. sizin beşiktaş sevginizin ta amına koyayım..
iyi güldüğüm ayardır. buyrun.
erdoğan: kızım başörtüsü yüzünden amerika'da okumak zorunda kaldı...
bahçeli: oğlun da mı başörtülü???
erdoğan: kızım başörtüsü yüzünden amerika'da okumak zorunda kaldı...
bahçeli: oğlun da mı başörtülü???
henüz milletvekilleri ve asıl mhp grubunun meydana ulaşmadığı eylem. erken davranan heyecanlı gruplar ise alana inmiş durumda.
http://video.cnnturk.com/...cu-gruba-polis-mudahalesi
25. saniyede görünen ablamızın ellerinden öpüyorum *
http://video.cnnturk.com/...cu-gruba-polis-mudahalesi
25. saniyede görünen ablamızın ellerinden öpüyorum *
bi sike yaramıycak olandır. çünkü bozkurtlar orda.
benimdir. hatta biraz daha ileri gidip üniformalı götveren diyorum. ulan hatta az daha ileri gidip vatanın,milletin bekaasını böyle koruyorlarsa alayının götüne koyıyım diyorum. yazdığım butun ıyı nıyetler şu kendini polis zanneden üniformalı götverenleri savunanlar içinde aynen geçerlidir...
taksim'de yankılanan nida. tabi rte ve fetoş'un polisleri anında gaz ve su ile bastırmaya çalıştı. tek müslüman kendileriydi ya karşılarında vatanını,milletini yürekden seven müslüma-türk gençliğini görünce neye uğradıklarını şaşırdılar. bu size ihtar vezdinde bir çağrı. siktir olun gidin memleketimizden.
bahçelinin bahsettiği sırası gelen gündür, şimdi anladınız mı o söz bursa'da söylendiğinde çıkan yusuf seslerini. hala dahi yok ülkenin gelişmesi için yan yana dursalarmış,yok orak çekiç muhabbetiymiş. ömrü boyunca ocak ve teşkilat kapısından içeri adımını atmamış ama onlarla berabermiş gibi görünen badem bıyıkların altına sıcmasına neden olmuş bozkurtların taksim'e gidişi. esas bu memlekete yaptıklarınızın hesabını sormaya biz geliyoruz. 1 saat sonra orda görüşürüz.
hepimiz ülkücüyüz ve orda olmamız gerekiyor. biz böyle ülkücüyüz isteyen bizden olmasın. her ülkücünün şerefsizin şerefsizliğini ifşa etmesi gibi bir inancı,imanı ve amentüsü olmalıdır. olmayana sözümüz yok. ama bizede kimsenin sözü olmasın.ha memleketimin bir karış toprağı ha ağacındaki bir yaprağı. bizim için farkı yok. kimseyede tercihinden dolayı birşey demiyoruz. ama biz oraya şerefsizlerin şerefsizliğini ifşa etmek için gidiyoruz.
bugün saat 12:00'de taksimde olacak ülkü ocaklıların twitter etiketi. dün söylemişdim ülkü ocaklılar orda olursa oranın kimyası değişir diye. allah yardımcınız olsun yiğit bozkurtlar. ve sen kaçacak delik ara rte.
memlekete onlarca şehit cenazesi geldi ülkücüler tabutları omuzladı oldular faşist,kandan beslenen adamlar. şimdi taksim gezi parkı mevzu olunca ortak payda. memleketin öz evlatları tabutlara girince nerdeydi milletimizin ortak paydası. hay sizin aklınızın dibini. ki sizin bu yavşaklığınıza rağmen ülkücüler yarın olması gereken yerde. götünüz yemeyince ülkücüler nerde,işinize geldiğinden kandan beslenen faşist guruh. hassiktirin lan ağzımı bıraktım götümle gülüyorum.
burada ancak sayıca fazla oldukları durumlarda adam döverler diyen yavşaklara inat gezi parkı'na organize olarak giderse o eylemin karakterini tamamen değiştirecek gençlik vatanın ve milletin bekaası dara düştüğünde gözlerin arayacağı heryerdedir. derdinin gezi parkı olduğu yalanını atan orospuçocuklarına batsa da orada sayısız ülkücü genç de var. ocağın bir organizasyon başlatmamasının sebebi de yılların sokaktan uzak durma politikasıdır. bu politikadan vazgeçildiği anda memlekette çok şey değişecektir. bi vur de vuralım öl de ölelim dendi diktatör denen tayyip bile paçasından kaçırdı. ayarlarımızla oynamayın.