bugün
- türkiye'deki yakışıklı erkek kıtlığı16
- yuzırların süper güçleri9
- enteresan beddualar9
- seni hayata bağlayan şey8
- eğilirken eliyle göğüs dekoltesini kapatan kız4
- dövmesi olan yazarlar6
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı52
- 33 yaşında emekli hayatı yaşamak3
- vincenzo montella'nın halen istifa etmemiş olması10
- a milli futbol takımına bir bahane bırak3
- cumartesi gecesi intihar etmek5
- 48 takım içinde 47 nci olmak3
- kimseyle tanışamamak2
- türkiye a milli futbol takımı14
- nervio'nun kedi kumu5
- 20 haziran 2026 almanya fildişi sahili maçı4
- aç olmak ama ne yemek istediğini bilmemek5
- termodinamiğin ikinci kanununu silkmek5
- siz yazın ben yatıyorum3
- madem elenecektiniz lucescu yu neden öldürdünüz2
- sevgilisini paylaşan adam3
- salyangozun bıraktığı gümüşsü iz4
- vurduran erkek davranışları3
- treni kaçırmak5
- johnny deep barış akarsu benzerliği2
- keranenin darvinci açıklaması2
- erkeklere çekici gelen kadın meslekleri10
- platonik aşk5
- gavat bir insan olmak3
- spino2
- ankara mı istanbul mu9
- renault toros ile eğitim veren sürücü kursu2
- türkiye'nin asla düzelemeyecek olmasının sebebi12
- crrc corporation3
- köle isaura2
- berberlere zam gelmesi7
- 0 gol 0 puan2
- kızın yanında güvercin avuçlayıp özgürsün demek3
- jd vance2
- erkeklerin akılsızlıkları9
- haiti3
- billy joel2
- iç anadolu ağzı3
- nuh tufanı olayı gerçek midir11
- kayahan'ın en güzel şarkısı12
- markette taze fasulye 100 tl köylü satıyor 100 tl3
- yaz gribi3
- sinekkaydı gezmenin bağımlılık yapması3
- öpüşemeyen zenon2
- teoman müziği bıraktı2
Metallica'nın master of puppets adlı albümündeki tek enstrümental parçanın adıdır. Mükemmel, harika ,süper bir (#)cliff burton li yillar eseridir.
En bayık metallica parçası.konserde onca gaz şarkıdan sonra o kadar bayık geldi ki anlatamam neyini bu kadar seviyosunuz anlamış değilim.
yurdum göklerinde kışın alameti farikalarından sayılabilecek takımyıldız. bulutlu olmayan akşamlarda kış aylarında gecenin erken saatlerinde en kolay görülen takımyıldızlardan biridir.
galaksiler arası yolculuk ettiren çok bi değişik saykodelik kafası olan enstrümental Metallica şarkısı. Yorumlardan anladığım kadarıyla Cliff Burton ile özdeşleşmiştir. Vay be ! enstrümental Metallica şarkısı dinleyeceğim ve dinlerken değişik bir keyif alacağım hiç aklıma gelmezdi doğrusu.
(bkz: cliff burton) efsanedir. ensturmental bir metallica parçasıdır. başında ki bas gitarckısmı da çok iyidir.
benim 3'lü yıldızım.
benim!
sadece benim...
sevgiler.
benim!
sadece benim...
sevgiler.
mars'a insan taşımak için geliştirilmekte olan uzay aracı.
bulutsusuyla ünlü.
efsanevi metallica parçası. cliff burton ile özdeşleşmiş bir parçadır. ölümünden sonraki 30 yıl boyunca asla atamamı çalınmamıştır. ölümünün 30. yılından itibaren nihayet konserlerde yerini almıştır. ayrıca dinlemesini bilen kitle için en gaz parçalardan birisidir.
cliff burton eseri. ruhun şad olsun.
onion diye okuduğumdur ehehe.
corluda bır alısverıs merkezıdır.
metallica nın efsane bir parçasıdır.
bir cliff burton efsanesi.
metallica nın 1986 yılında çıkarttığı master of puppets albümünün 7. şarkısıdır. albümdeki tek enstrümental şarkıdır.
ayrıca Through the Never , 2013 yılı metallica filminin final parçasıdır da. parça metallicanın eski, ölen üyesi cliff burton un bass solosunu da barındırmaktadır.
dinlemesinden daha da keyifli olanı, çalmasıdır. 130 bpm de çalınırsa ortalama 8dk sürecektir.
ayrıca Through the Never , 2013 yılı metallica filminin final parçasıdır da. parça metallicanın eski, ölen üyesi cliff burton un bass solosunu da barındırmaktadır.
dinlemesinden daha da keyifli olanı, çalmasıdır. 130 bpm de çalınırsa ortalama 8dk sürecektir.
Mübarek bir eserdir. Müziğin en sanat hali adeta hücum marşıdır bu mübarek eser.
müziği hissediyorum arkadaşlar.dinliyorum şu an.ne güzel. yine yapayalnız ve pragmatist bir yaklaşımla tanrima bağlıyım. yapayalnizim. vay be. ne güzel.
neptunus'un oğlu. babası ona suyun altında ya da başkalarının söylediğine göre su üstünde yürüme gücü vermişti. chios kralı oinopion'ın kızı merope'ye aşıktı.
Bașlarda gaza sokan, ardından siren sesleri gibi çalınan rifflerden sonra kafayı yıldızların arasında yola çıkaran rahmetli cliff burton harikası. Robert trijuola' nın da canlı performanslarında döktürdüğü bass solo eseri olan enstrümental harika.
mısır piramitlerinin dizilişi bu takım yıldızının bir kopyasıdır. mısırlıların bu şekilde orion'a gönderme yapmaları çok ilginçtir. akla hemen uzaylı iddiaları falan gelmesin. nil nehri samanyolu olarak düşünülüp, kendi medeniyetlerinin yansıması da gökyüzünde ihtişamlı orion ile bütünleştirilmiş olabilir.
kışın habercisi olan takım yıldızıdır. Avcı'da derler abimize.
çoğu antik yapılar diziliş bakımından kendisinin taklidi olduğu söylenir.
çoğu antik yapılar diziliş bakımından kendisinin taklidi olduğu söylenir.
eski bir bilgisayar markasıdır.
Blindspotta anlamaya çalıştığım yapılanma .
Namına festival yapılan Metallica parçası.
basları yüreği mest eden şarkı. sözleri çok anlamlıdır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar