bugün
- sözlük erkekeleri kahvaltı hazırlayın11
- metro ve toplu taşımada kitap okumak13
- kadınsızlık12
- iremga33
- suriye iç savaşı9
- 7 aralık 2024 beşiktaş fenerbahçe maçı33
- said nursi neden evlenmedi11
- okumalık kitap önerisi9
- sevgili olmadığı herife aşkım diye hitap eden kız12
- her sabah ceviz muz bal yemek8
- geceye bir şarkı bırak8
- alexander djiku9
- ben bu yazıyı sana yazdım11
- türk milletinin suskunluğunun sebebi29
- sevgili bulamayan erkeklere tavsiyeler24
- günahların takımı galatasaray9
- arkadaşlar kombinim nasıl18
- 1 senede ne değişebilir12
- acun ılıcalı9
- kadınların kibar ve fedakar erkek sevmeme nedeni14
- yetkililer maaş alıyor mu9
- true'nun yetkili olması22
- sözlüğe yön veren 3 yazar16
- alkol23
- evli barklı erkeklerin sözlükte çapkınlık yapması9
- 6 aralık dünya özür dilerim günü33
- sahte alkolden ölenlerin vebali ahirette sorulur16
- 0070 cabbar baba9
- akp'nin ali koç'u sevmeme nedeni11
- yılbaşı gecesi yapılacaklar18
- karınıza range rover alır mısınız9
- yıllar sonra sözlüğe dönen yazar15
- dursun özbek ibrahim hacıosmanoğlu kavgası58
- yaşım 14 ve hepinizden akıllıyım13
- 2025 asgari ücret tahminleri8
- bir daha kumar oynamayacağım10
- 22 kişinin sahte alkolden hayatını kaybetmesi22
- eve yaşlı dede fotoğrafı asmak9
- esad rejiminin sonu9
- hepimiz küresel hanımın bebekleriyiz10
- kuresel ikinma hanım günaydın neredesiniz yahu11
- karısının bir dediğini iki etmeyen erkek8
- tayt giyen kızlar üşümüyor mu sorunsalı9
- 190 boyunda kaslı yakışıklı zengin erkek cin10
- insan olmaya ceyrek kala14
- bir oturuşta 10 bira içemeyip erkeğim demek12
- kısır seven erkek9
- kapadokya8
- ali imran suresi9
- kıçımın yetkilisi27
iki kişilik 20 metrekarelik banyolu odalarda tek kişi gecelik kalma fiyatı 6-7 tl civarındadır. buda ayda 200 tl yapar. otel olarak düşününce ucuz tabi ama kanaatimce edeceğide o kadardır. yemekler beleş değil fakat ucuzdur. örneğin, çorba 70 kuruş, pilav 60 kuruş, salata 1 tl, etli yemekler 3,5 tl civarı. yani etli bir sulu yemek bir pilav bir salata bir ayran alsanız 6 veya yedi tl gibi bir para ödersiniz. eskiden çok merak ederdim ve acaba içerisi nasıl diye düşünürdüm. şimdi askerlik tez zamanda bitsinde bir daha adım atmayayım diyorum.
asker sarfiyatıdır. kendisine fazla gelen ve sağda solda -herkes için geçerli değil- yatışan askerleri özel işleri için koşturan komutanlar birliği gibi bir şeydir. bunun yerine bıraksınlar tüm askerleri profesyonel ordu kursunlar mis gibi olacaktır. zaten ordu evlerinde de komutan hanımların saçları başları yapılır komutanların bebelerine hizmet edilir başka bir işe yaramaz ama arada demiyor da değilim nice komutanlar var yıllarca doğuda terör kış soğuk ölüm içinde kalmış ve bu rahatı haketmiş, çocukları babam ölmeden evine gelsin diye dua etmiş... işte bu insanlar hakediyor ama kişilikle almıyorlar tabi.
meyveli maden suyunun 35 kuruşa satıldığı yerdir.
genelde emekli subay-astsubayların takıldığı mekanlardır. kar amacı gütmez, bu sebeple yemeklerde kullanılan malzemelerin faturadaki alış fiyatının üzerine %15 kar koyarak satar. yiyecek içeceğin ucuzluğu bu sebepledir. batı illerinde gereksiz olsa da doğu illerinde olmaları orada yaşayan asker aileleri için iyidir. uzman çavuşlar ve bunların aileleri faydalanamaz ama yaş haddiyle orduyla ilişiği kesilmiş fakat emeklilik gününü tamamlayamamış uzman çavuşlar sivil memur olarak çalıştırılır.
Fiyatları dışarıya göre oldukça uygundur. Asker çocuğu ve öğrenciyseniz okuduğunuz şehirde takılabileceğiniz güzel mekanlardır. Genelde şehirlerin en güzel noktalarında kurulmuşlardır.
poğaçaları her daim taze ve ucuz olandır.
ciddi anlamda beleşhane.sömür sömürebildiğin kadar.
Ürünlerin sembolik rakamlara satıldığı, sosyal devlet ilkesinin en çok hissedildiği mekanlardan biridir. Bugün itibariyle sakallı olarak girmek de serbest hale gelmiştir.
lükste hilton otellerini geçen debdebeli yerler. ha birde adı değişmeli. ordunun bir üyesi olduğu halde erler giremez.
halkın göt deliğini sikme yapıları.
erler, öğrenciler, işçiler ve halk giremez. sadece kalın enseli komutanların köpek öldüren paralarını öder. üstüne kapısına yan gözle baksa siktiri yer.
edit: -peder bey 10 sene ağrı, kars'ta pkk lıların arasında çalıştı orospu çocuğu canım evladım.
+ama benim babam kültablasını döktürdüğü 20 yaşında eğitimsiz çocukları öne sürüp pkk yla savaştı tıaam mı?
erler, öğrenciler, işçiler ve halk giremez. sadece kalın enseli komutanların köpek öldüren paralarını öder. üstüne kapısına yan gözle baksa siktiri yer.
edit: -peder bey 10 sene ağrı, kars'ta pkk lıların arasında çalıştı orospu çocuğu canım evladım.
+ama benim babam kültablasını döktürdüğü 20 yaşında eğitimsiz çocukları öne sürüp pkk yla savaştı tıaam mı?
Rütbeli otelidir. E tabi hayatında babasını 2 seneliğine haritada göstermeye korkacağı yere göndermemiş olan kanı bozuklar bok atar.
'ordu' geçen her şeyde onu hatırlamak.
eskiden çok güzeldi.
haftasonu fenerbahçe orduevine gideyim de boğaza karşı içeyim.
haftasonu fenerbahçe orduevine gideyim de boğaza karşı içeyim.
izmit'te sekapark girişinde kalır. mükemmel bir konumdadır. eski evimin balkonundan hem denizi hem de orduevini görebiliyordum. tabi askerler de tip tip bakıyordu ben de onlara.
korkunç bir mahalleydi...kozluk..
korkunç bir mahalleydi...kozluk..
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar