bugün
- chp'nin hali ne olacak31
- bir gün onsuz kaç saattir sorunsalı4
- insan olmaya çeyrek kala5
- her evde en az iki araba olması4
- kayyum kemal8
- gocu36
- bir kadını sarhoş edip onunla birlikte olan erkek3
- favori manifest kızınız4
- tai lung11
- 9 haziran 2026 kk'nın ayaklanma çağrısı ithamı7
- sonradan severim diyerek ilişkiye başlamak2
- kuzen evliliği6
- diamond bosphoruss denen yazar22
- sedat pekmez24
- ay pardon diyen erkek3
- doğu görevinde kürtlerin türklere yaptığı mobbing6
- zall buraya bak aslanım7
- sözlükte erkekleri taciz eden kızlar tam liste7
- yaz geldi askılı giyen hatunlar çoğaldı5
- dirilse konserine gidilecek sanatçı4
- dilek imamoğlu ndan müdahaleye tepki2
- özgür özel'in yargı mensuplarına çete demesi2
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz15
- kürtçülük yapan komünist5
- latte içen erkeğin vurdurduğu gerçeği5
- sözlükte erkekleri istemiyoruz24
- maç izlemenin çok saçma olması5
- kemal kılıçdaroğlu20
- hem ahmet kayacı hem atatürkçü olmak22
- swinger3
- çaylak edildim diye ağlayan troll8
- kalın bacaklı kadın çekiciliği4
- yazarların on üzerinden komiklikleri46
- yagmurcu7
- tarihte kürşad diye birinin hiç yaşamaması10
- başarılı sigara bırakma teknikleri4
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle65
- şimdiye çekilmiş en iyi dini film3
- çaylak ettiğiniz yazarın göz yaşlarıyla eğlenmek7
- cesur olmak3
- düşük göz kapaklı gözler4
- 9 haziran 2026 kılıçdaroğlu'nun ihraç açıklaması2
- taze kekik4
- arkadaşla buluşmak2
- ankara nın en berbat semti2
- sessiz insanların çok gözlem yapması5
- aziz yıldırım'ın fetö ile mücadelesi7
- sizi ciddiye alamam vs herhangi bir yazar2
- en sevdiğiniz müzik türü2
- salata tarifleri2
Microsoft'un bulut depolama hizmeti SkyDrive'ın yakında değişecek olan yeni ismidir.
http://www.netgazete.com/bilim-teknoloji/611361.html
http://www.netgazete.com/bilim-teknoloji/611361.html
Microsoft SkyDrive bulut teknolojisi hizmetinin her cihazda tek bulut, tam eşleşme teknolojisini üretmesiyle birlikte SkyDrive'a yeni bir isim olarak getireceğini resmî web sitesinde yayınladığı Microsoft'un bulut teknolojisi hizmetidir.
bill gates amcanın sunduğu bulut teknolojisi.
nokia akıllı telefonlarınız ve microsoft windows 7 veya üstü işletim sistemleriniz ile birlikte harika entegre olabilen ve mükemmel bir senkronizasyon yapan uygulama.
nokia akıllı telefonlarınız ve microsoft windows 7 veya üstü işletim sistemleriniz ile birlikte harika entegre olabilen ve mükemmel bir senkronizasyon yapan uygulama.
sağlam bulut sistemi.
an itibariyle office 365 sahiplerine sınırsız depolama alanı sunuyor.
şuan pc mdeki 7 gb şarkıyı upload ediyorum sisteme. diğer kullanıcılara da 40 gb kullanım alanı verdiğini söylemekte yarar var.
bakalım icloud drive nasıl olacak, onedrive a rakip olarak apple çıkarttı.
an itibariyle office 365 sahiplerine sınırsız depolama alanı sunuyor.
şuan pc mdeki 7 gb şarkıyı upload ediyorum sisteme. diğer kullanıcılara da 40 gb kullanım alanı verdiğini söylemekte yarar var.
bakalım icloud drive nasıl olacak, onedrive a rakip olarak apple çıkarttı.
dakikalarca klasörleri listeleyemeyen bulut depolama sistemi.
Gına getirdi.
Gına getirdi.
gomulu office uygulamasiyla ofis olmayan bilgisayarlarda hayat kurtarir.
15 gb olan depolama alanını 5 gb'a düşürerek topuğuna sıkmış. üzgünüz müzgünüz yazmışlar geçin bunu. koskoca windowssun be kardeşim.
yandex disk daha fazla ise oraya geçiş yapacağız mecbur.
yandex disk daha fazla ise oraya geçiş yapacağız mecbur.
samsung s6 veya note 5i olanlara ekstradan 100gb hediye edilen uygulaması var.
http://www.samsung.com/us...er/ANS00038747/746257726/
http://www.samsung.com/us...er/ANS00038747/746257726/
tabletteki fotoğraflar kaybolmasın diye buraya yüklemiştim, sonuçta aile fotoğrafları falan vardı. sonra bu gitmiş telefondaki en saçma, iq nun 0 a vurduğu anlardaki herşeyi buraya koymaya çalışmış. sağ tarafta sürekli eşitleme yapıyor. diyorum ki herhalde ayarları falan yedekliyo çünkü onedrive klasörüne yeni hiçbişey koymamışım. işin en üzücü yanı bu olaya hiç uyanamamış olmam.
Microsoft'un bulut şeysi.
Hakkında ciddi anlamda sorun yaşadığım ve hiçbir yerde çözüm bulamadığım depolama şeysi. Bilen anlayan yeşillendirirse çok mutlu olurum.
sayesinde son 3 yıldır ekmeğimi kazandığım güzel uygulama...
Usb'lerin, pc'lerin, telefonların fiziksel ömürlerini, bozulma eğilimlerini göze alınca gerçekten de hatıra kurtaran Microsoft bulutu. 6aydır yüklemeyi unutup, aptal bı sebeple 6 aylık fotolarimin silinip gitmesiyle kıymetini daha iyi anladım. Neyse ki ondan önce 5 yıldır yüklemiştim.
Güvenlik paranoyası yaşamamak lazım. Benim ayna karşısındaki selfimi FBI napcak, manitamla fotomu alıp odasına poster mi yapacak.
Güvenlik paranoyası yaşamamak lazım. Benim ayna karşısındaki selfimi FBI napcak, manitamla fotomu alıp odasına poster mi yapacak.
bir özel yöntemle bedavaya 5 tb alana sahip olabileceksiniz.
isteyenler bana mesaj atabilirler
isteyenler bana mesaj atabilirler
Bu zımbırtının nasıl kullanıldığına dair kaç kez bilgilendirilsem de bir türlü anlamıyorum.
Kendimi dil bilmeden iz bilmeden başka bir ülkeye bırakılmış gibi hissediyorum teknoloji konusunda.
Ben drive hesabına falan kaydetmeye karşıyım arkadaşım, ben şerefimle kendime mesaj atarım.
O değil de gmail kullanmakta olmama rağmen bana da şu depolama alanı zımbırtısından geldi. Saçma sapan bir anda donakalmamak için mecburen paketi yükselttik. Sanırım o parayı sizden almaya niyet ettiklerinde artık bir kaçış yolunuz kalmıyor.
Kendimi dil bilmeden iz bilmeden başka bir ülkeye bırakılmış gibi hissediyorum teknoloji konusunda.
Ben drive hesabına falan kaydetmeye karşıyım arkadaşım, ben şerefimle kendime mesaj atarım.
O değil de gmail kullanmakta olmama rağmen bana da şu depolama alanı zımbırtısından geldi. Saçma sapan bir anda donakalmamak için mecburen paketi yükselttik. Sanırım o parayı sizden almaya niyet ettiklerinde artık bir kaçış yolunuz kalmıyor.
Lg cep telefonumda varmış e postamı karıştırırken buradaki fotoğrafları görünce çok şaşırdım.
güncel Önemli Başlıklar