bugün
- beyazsemsiyeliyabanci43
- yorgun mermi26
- sözlükte erkekleri istemiyoruz7
- gammazlama yapmamak13
- kabalcı3
- kızının düğününde oynayan baba5
- aziz yıldırım11
- hangi yazarla evlenmek isterdiniz10
- ölüm4
- vurdurmayan sözlük yazarları3
- 7 haziran 2026 büyük sözlük ifşası32
- rte tanrı değildir2
- sözlükteki deliler2
- satranç haram yasaklansın7
- haysenin1212
- hallelujah2
- evlenilecek erkek nasıl anlaşılır3
- azınlık için çoğunluğu görmezden gelmek2
- gammaz beni çaylak yapmaz ki gammaz beni çsy9
- diamond bosphorus'un tüm sözlüğe yürümesi6
- çağrı isimli yazar5
- güzel ayaklı bir kızla evlenebilirim3
- bu köyden olsam ne olacak8
- çengel bulmaca çözer gibi entry giren yazar2
- sözlükteki vatan hainleri4
- beyazpenisliyabancı2
- gina carano13
- galatasaray sözlük2
- yapay zeka moderatörü15
- sözlüğe messi trasfer olmuş5
- evlenilecek kadında aranan özellikler2
- yaz geceleri4
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle63
- doktorlara saygının kalmamasının temel nedenleri7
- aylık 336 bin tl iyi para mıdır sorunsalı2
- en gey özelliğiniz15
- kemal kılıçdaroğlu ülkemizin sigortasıdır2
- omurgasız tekerlek5
- hatırlanan en eski reklam sloganı5
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı8
- sevişmek istediğiniz kadın yazarlar7
- diamond bosphoruss denen yazar7
- toplu taşıma3
- mılli yazılım f-16 ların kabiliyetini artıracak9
- avukata vermek2
- anın görüntüsü21
- sydney sweeney'in memeleri3
- kirasız faturasız asgari ücret yeter mi sorunsalı3
- 14 inç monitörden 17 inç monitöre geçmek3
- katatespizartmasi15
tekila* üreten bir marka.dünyada en cok tanınan ve meksikada üretilen şişesinin üzerindeki kabartmalar cıkartması vs. süper eksantrik olan içki üreticisi.
gold olanı özellikle tercih sebebidir.
gold olanı özellikle tercih sebebidir.
başına 3 kişi oturduğumuz güzel desenli kare şişe. diğer iki eleman önceden içtikleri biralar yüzünden çoktan sızdı. takribi 6-7 shot kaldı. sanırım kalanı da bitirdikten sonra ben de sızacağım. güzelmiş beaaa.
tüm dünyaya meksika'dan dagilan güzel içecek...
5 shotdan sonra bile kafa yapmadığını sandığınız çok az konuşma bozukluğu yaratan ancak etkisini asıl ayağa kalktığınızda ve ışıklı bir mekana girdiğinizde anladığınız yormayan en kısa kestirme yoldan kafa yapan içecek.
aweken the mystery sloganıyla reklamları yapılan içki. ha unutmadan hecho en mexico..
normali margarita yapımında , gold olanı ise kafaya dikmekte , favorim olan tekila markası. sıkça yapılan hata buzdolabında bekletilmesidir. soğutulması buz ile yapılmalı, buzdolabında uzun süre bekletilmemelidir, kafaya ise tabi ki oda sıcaklığında dikilmelidir.
Şişenin köşeli oluşunun yarattığı bir güven duygusu da var bu şişede. Yalnız salt güvenin insanda yarattığı tahribatı da tecrübe etmek gerek tabi. Üç kişiyle tamamlanan kadronun sonunda tek yapmanız gereken ilk firenin kim olacağını takip etmektir. Bazen takip edememe durumu da olmuyor değil.
(bkz: ilk fire ben miyim)
(bkz: ilk fire ben miyim)
filmlerde görüpte sızıp uyuyan insanlara inanmazdım, hayatımda ilk defa sızdırıp uyutan içki. *
bu yılbaşında malibu ile birlikte ırzına geçmeyi arzuladığım alkollü içecek.
not:hem fiyatı düşmüş hem de 3 tane shot bardağı hediyeli.*
not:hem fiyatı düşmüş hem de 3 tane shot bardağı hediyeli.*
en yaygın tekila markasıdır. fiyatı carrefour da 65 ytldir açıklama yaptığım tarih itibariyle (gerçi 1 ay önce tekel bayisinden 55 ytlye alınabiliyordu ama).beraber içilecek kişi sayısı, para-zevk dengesini iyi tutturabilmek için 3 tür kanımca.
(bkz: tekilaya 3 aranıyor)
(bkz: tekilaya 3 aranıyor)
iyi iciyoruz da grip olmasak bari..her seyden odumuz kopar oldu..ne onlem alan var ne bir sey..hem simdi ictiklerimiz kim bilir kav ay once uretildi (kandir kendini oglum) ne ise bunlari yok sayarsak muazzam bir icki.. bir ekre farkli bir ruhu var.. her sey bir anda olup bitiyor. digerlerinden farkli yani. hayati hizli yasamayi sevenler icin birebir bence. hemencecik kafa oluyon.. e daha ne olsun..
beyaz olanı gold'undan her daim daha lezzetlidir.
en lezzetli tekiladır kendileri.
silver olani ile goz ya$artici guzelliklere yelken acilabilir.
(bkz: olmeca gold)
gold'una fazla para bayılınmaması gereken tekila markası. silver'ı kesinlikle çok daha güzel.
an itibariyle muhabbetimize meze olan icat. iyi gidiyor şerefsiz.
tekila markasıdır.
gold olanı mükemmeldir..
bir büyük olmeca klasiğin dibini 4kişi görüp bizi kesmedi abi deyip üzerine 3'er bira çaktıktan sonra cenettin kapılarını aralamamızı sağlayan içkidir.
bir küçük olmeca klasiğin dibini iki kişi görüp bizi kesmedi abi deyip üzerine 1 de votka çaktıktan sonra neler olduğunu hatırlamayan bir arkadaşa sahip olmamı sağlayan içki.*
kaliteli tekila markasıdır. yaptığı etkiden dolayı şahsım adına 'ölmece' olarak adını değiştirmişimdir.
güncel Önemli Başlıklar