bugün
- gece araba sürerken dinlenecek şarkılar9
- gece tuvalette zıplayan fil görmek5
- cin görmüş yazarlar4
- biraderine de sana da yeter artık7
- ayağı şiir kokan kadın6
- türkiye15
- mehmet ali alabora7
- bir dinciyle tartışmak5
- rafael leao24
- kendisine şiir yazılan kadın olmak ister miydiniz8
- biraderizm felsefesi6
- gece ormanda bir seri katille köşe kapmaca oynamak3
- gece şahin içinde lapsekili tayfur dinlemek4
- brad pitt mi ben mi diyen erkek2
- iş yerinde sözlükte takılmak15
- günün sözü20
- gece araba sürerken yerde yatan birisini görmek2
- sarapci koala69
- galatasaray'ın çok ballı kura çekmesi23
- erkeklerin istediği tek şey17
- ruhani bir varlığa aşık olmak ister miydin3
- öldükten sonra 2865 te dirilmek4
- biraderlerin vurduyor olması12
- deniz göktaş5
- bak oraya gelir ananızı skerim2
- beşiktaş'ın bütün avrupa maçlarını evinde oynaması2
- pikap2
- en son ne zaman namaz kıldın13
- sözlüğün en sevilen yazarı38
- 29 ağustos 2026 bayern münih stuttgart maçı2
- gerçekliğin zihinle genişleyerek yaratılması9
- sarapci diye nick alan akpli17
- reenkarkarnasyon olsa tekrar kendin olur musun2
- sadece güzelliğe bakan erkek3
- üşümeyi özlemek4
- zall için bir şarkı bırak2
- fener balı15
- karşı partiye oy veren arkadaşınıza küser misiniz13
- gram altın5
- yeni tasarıma tek tıkla eskiye göt vererek geçmek9
- şarapçı koala ile viski içmek5
- manifest11
- 28 ağustos 2026 türkiye polonya voleybol maçı4
- karı kıza para yedirir misiniz3
- erkeğin kalbine giden yol egosundan geçer3
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı50
- fenerbahçe vs galatasaray26
- tanrı ile röportajlar3
- dayak yiyen kadının şikayetçi olmaması11
- akepe3
Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü. "Düşünebiliyor musunuz,amfide film gösterimleri, tiyatrolar, konserler düzenliyorlar." demiştir odtü'lü öğrenciler için. evet profesör, evet rektör.
bu geceki tarafsız bölge programında söyledikleriyle rektörlüğü ayağa düşürmüştür.
bu ülkede kimlerin nerelere nasıl geldiğini artık sorgulatmayacak olan, sadece iktidar yalakası olarak rektör bile olunabileceğini gösteren zat.
akp'nin eğitimci nasıl olmalı, öğrenci nasıl olmalı düşüncesini gösteren rektör. aslında rektör de denmez. lise müdürü bile bu adamdan daha hallicedir.
12 eylül öncesi sağcıların solcular hakkında, solcuların sağcılar hakkında anlattığı efsanelerle büyümüş olan bir rektörümüz.
12 eylül öncesi sağcıların solcular hakkında, solcuların sağcılar hakkında anlattığı efsanelerle büyümüş olan bir rektörümüz.
düşünemeyen bir rektör. böylelerinin bu tür mevkilerde olması, bir ülke adına utanç kaynağı olmalı.
gençliğimi harcadım akademisyenlik uğruna; ve hayallerimi...
böyle insanımsıları gördükçe haram zıkkım ediyorum hakkımı.
böyle bir meslektaşım olduğuna inanamıyorum.
şu sıfata bak, senin ben tipini seveyim.
görsel
böyle insanımsıları gördükçe haram zıkkım ediyorum hakkımı.
böyle bir meslektaşım olduğuna inanamıyorum.
şu sıfata bak, senin ben tipini seveyim.
görsel
vay arkadaş, öğrenciler amfilerde film gösterimi, tiyatro ve konser düzenliyorlarmış... bak bak bak bak!
şimdi ben bu adama bırakın profesör demeyi, lise diploması verenlerin hepsine sövsem birileri çıkıp bana da yetmez ama evet der mi?
bu adama yüksek lise durumunda bile olsa bir eğitim kurumunun rektörlüğü veriliyor lan! ilkokulda hademe olamayacak ibiş, gelmiş rektör olmuş.
büyük koltuklar, küçük adamlar, batan güneş, uzun gölgeler...
şimdi ben bu adama bırakın profesör demeyi, lise diploması verenlerin hepsine sövsem birileri çıkıp bana da yetmez ama evet der mi?
bu adama yüksek lise durumunda bile olsa bir eğitim kurumunun rektörlüğü veriliyor lan! ilkokulda hademe olamayacak ibiş, gelmiş rektör olmuş.
büyük koltuklar, küçük adamlar, batan güneş, uzun gölgeler...
hükümet ile cemaatin arasının iyi olduğu döneme kadar cemaatçi geçinen, ardından cemaatin arasının hükümetle bozulduğunu gördükten sonra cemaat aleyhine suç duyurusunda bulunan rektör (!)
tabii amaç; yapıştırıcı gibi yapıştıkları o koltuklarını bırakmamak, ve hükümete yaranmak..
ama belli olmaz belki bir gün her şeyin hesabı sorulur.. kim bilir?
tabii amaç; yapıştırıcı gibi yapıştıkları o koltuklarını bırakmamak, ve hükümete yaranmak..
ama belli olmaz belki bir gün her şeyin hesabı sorulur.. kim bilir?
akp'nin aday göstermediği, yaptığı o kadar yalakalığın karşılığını alamamış eski rektör. ahmet gündoğdu kadar yapamamış yalakalığı demek ki.
haliç üniversitesi'nin mevcut "rektörü". inanılmaz haset, yanında kendinden iyi akademisyenleri çekemeyen bir adam. kompleksli ve acınacak halde. hiçbir vasfı yok. muş'ta rektörlük yaptığı zamanlarda rektör yardımcılarına kapıya kadar kendini uğurlatıyormuş, bu kadar aşağı seviyede yani gülünecek durumda kendini önemli hissetmeye çalışan bir zavallı. eğitim kurumlarında böyle avamların olması çok üzücü.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar