bugün
- 1948 arap israil savaşı8
- bira6
- sözlük erkeklerinin yaptığı yemekler4
- yavudilerde cin peri hayalet öcü hortlak olmaması12
- arap ismail3
- acı acı osurmak4
- fenerbahçe19
- en sevdiği film pulp fiction olan erkek2
- tai lung26
- cinlerden yardım alan platformlar3
- üniversite okumanın gereksiz olması4
- shaun murphy2
- gece vakti içerisinde ahmet kaya çalan siyah araba3
- su bardağı ile çay içmek7
- osuruktan şiirler89
- ismail kartal18
- kainatın insanların keşfi için yaratılması4
- 22 ağustos 2026 fenerbahçe konyaspor maçı7
- tüm erkeklerin old money giyinmesi11
- nervio varıdı nerede o8
- askerden sonra dikkat çekmek4
- ilgi alanına göre konuşmalık insan veritabanı7
- anderson talisca6
- muskadan medet uman müslümanlar3
- bütün dinlere inanmamak3
- ismet gurbuz 202411
- sözlük dayısı dövmek6
- şile de ceyda yakova'nın öldüğü motosiklet kazası6
- dolar isterse 100 olsun41
- kadının kalbine giden yol4
- 21 ağustos 2026 erzurumspor galatasaray maçı27
- victor osimhen19
- çıplaklıktan tahrik olanlar sapıktır2
- anın görüntüsü20
- psikolojik hastalığı olmayan sözlük kızı5
- türkiye de emeklilik2
- bir zihinden diğer zihne sirayet eden algı3
- gece yarısı evde yarasa uçarken uyanmak3
- dilek imamoğlunun ateş eden mayosu25
- kadınların muhabbet etmeyi sevdiği erkek olmak4
- corpus hermeticus4
- hiç hakiki sarışın kız görmemek5
- muslettin amca10
- kıyamet2
- burç soran kadının flörtleşmeye çalışıyor olması5
- commodore 642
- günün şarkısı2
- hoşlanılan kızı çorbacıya götürmek4
- game of thrones taki kerhaneci'nin annesi20
- steam arkadaşı aranıyor5
Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü. "Düşünebiliyor musunuz,amfide film gösterimleri, tiyatrolar, konserler düzenliyorlar." demiştir odtü'lü öğrenciler için. evet profesör, evet rektör.
bu geceki tarafsız bölge programında söyledikleriyle rektörlüğü ayağa düşürmüştür.
bu ülkede kimlerin nerelere nasıl geldiğini artık sorgulatmayacak olan, sadece iktidar yalakası olarak rektör bile olunabileceğini gösteren zat.
akp'nin eğitimci nasıl olmalı, öğrenci nasıl olmalı düşüncesini gösteren rektör. aslında rektör de denmez. lise müdürü bile bu adamdan daha hallicedir.
12 eylül öncesi sağcıların solcular hakkında, solcuların sağcılar hakkında anlattığı efsanelerle büyümüş olan bir rektörümüz.
12 eylül öncesi sağcıların solcular hakkında, solcuların sağcılar hakkında anlattığı efsanelerle büyümüş olan bir rektörümüz.
düşünemeyen bir rektör. böylelerinin bu tür mevkilerde olması, bir ülke adına utanç kaynağı olmalı.
gençliğimi harcadım akademisyenlik uğruna; ve hayallerimi...
böyle insanımsıları gördükçe haram zıkkım ediyorum hakkımı.
böyle bir meslektaşım olduğuna inanamıyorum.
şu sıfata bak, senin ben tipini seveyim.
görsel
böyle insanımsıları gördükçe haram zıkkım ediyorum hakkımı.
böyle bir meslektaşım olduğuna inanamıyorum.
şu sıfata bak, senin ben tipini seveyim.
görsel
vay arkadaş, öğrenciler amfilerde film gösterimi, tiyatro ve konser düzenliyorlarmış... bak bak bak bak!
şimdi ben bu adama bırakın profesör demeyi, lise diploması verenlerin hepsine sövsem birileri çıkıp bana da yetmez ama evet der mi?
bu adama yüksek lise durumunda bile olsa bir eğitim kurumunun rektörlüğü veriliyor lan! ilkokulda hademe olamayacak ibiş, gelmiş rektör olmuş.
büyük koltuklar, küçük adamlar, batan güneş, uzun gölgeler...
şimdi ben bu adama bırakın profesör demeyi, lise diploması verenlerin hepsine sövsem birileri çıkıp bana da yetmez ama evet der mi?
bu adama yüksek lise durumunda bile olsa bir eğitim kurumunun rektörlüğü veriliyor lan! ilkokulda hademe olamayacak ibiş, gelmiş rektör olmuş.
büyük koltuklar, küçük adamlar, batan güneş, uzun gölgeler...
hükümet ile cemaatin arasının iyi olduğu döneme kadar cemaatçi geçinen, ardından cemaatin arasının hükümetle bozulduğunu gördükten sonra cemaat aleyhine suç duyurusunda bulunan rektör (!)
tabii amaç; yapıştırıcı gibi yapıştıkları o koltuklarını bırakmamak, ve hükümete yaranmak..
ama belli olmaz belki bir gün her şeyin hesabı sorulur.. kim bilir?
tabii amaç; yapıştırıcı gibi yapıştıkları o koltuklarını bırakmamak, ve hükümete yaranmak..
ama belli olmaz belki bir gün her şeyin hesabı sorulur.. kim bilir?
akp'nin aday göstermediği, yaptığı o kadar yalakalığın karşılığını alamamış eski rektör. ahmet gündoğdu kadar yapamamış yalakalığı demek ki.
haliç üniversitesi'nin mevcut "rektörü". inanılmaz haset, yanında kendinden iyi akademisyenleri çekemeyen bir adam. kompleksli ve acınacak halde. hiçbir vasfı yok. muş'ta rektörlük yaptığı zamanlarda rektör yardımcılarına kapıya kadar kendini uğurlatıyormuş, bu kadar aşağı seviyede yani gülünecek durumda kendini önemli hissetmeye çalışan bir zavallı. eğitim kurumlarında böyle avamların olması çok üzücü.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar